Οφειλέτης ξεφτύλισε και ψάρωσε υπάλληλο Εισπρακτικής εταιρείας! Σπάστε τους τα νεύρα…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
AM

Όσοι είστε πελάτες τραπεζών και έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές θα γνωρίζετε σίγουρα την εταιρεία Mellon. Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει ρόλο διαμεσολαβητή και ενημερώνει τους πελάτες πιστωτικών ιδρυμάτων για ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές.

 Η διαδικασία

Υπάλληλοι της εταιρείας αυτής καλούν στο κινητό σας τηλέφωνο και σας υπενθυμίζουν το χρέος σας. Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες οφειλετών το κράτος «έσφιξε τα λουριά» και η εταιρεία αναγκάστηκε να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του ατόμου με το οποίο επικοινωνεί. Εάν λοιπόν σας καλέσει υπάλληλος της εταιρείας Mellon αρχικά θα σας πει το ονοματεπώνυμό του και στη συνέχεια θα σας ενημερώσει ότι η συνομιλία καταγράφεται. Για να προχωρήσει την ενημέρωση οφειλών θα πρέπει να κάνει ταυτοποίηση του οφειλέτη. Θα σας ζητήσει να αναφέρεται έστω δύο ψηφία από τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας ή από το ΑΦΜ σας. Εάν δεν απαντήσετε γιατί π.χ. θεωρείται τα στοιχεία αυτά προσωπικά δεδομένα τότε η συνομιλία δεν μπορεί να συνεχιστεί.

 Τι λέει ο νόμος;

Η παράγραφος 2 του άρθρου 177 του Κώδικα Ποι­νικής Δικονομίας προβλέπει: Αποδεικτικά μέσα, που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών, δεν λαμβάνονται υπόψη στην ποινική διαδικασία. Άρα αν απαντήσετε ότι δεν συναινείτε στην καταγραφή της συνομιλίας τότε καμία τράπεζα και καμία εταιρεία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είστε ενήμερος για τις οφειλές σας.

Ο οφειλέτης του βίντεο που ακολουθεί αιφνιδίασε την υπάλληλο της εταιρείας Mellon λέγοντας της ότι καταγράφει και αυτός τη συνομιλία. Η υπάλληλος έκανε το λάθος να του πει ότι αυτό είναι παράνομο. Ο οφειλέτης αλλά και ο καθένας μας έχει κάθε δικαίωμα να ηχογραφήσει οποιαδήποτε συνομιλία αφού πρώτα ενημερώσει τον συνομιλούντα και εκείνος συνεχίσει να ομιλεί (τεκμαίρεται ότι συναινεί).

Ακούστε στο βίντεο τη συνέχεια…

perifereianews.com


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

 1. ΕΛΕΟΣ , ΠΟΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ …..??
  ΡΩΤΩ. .? ΓΙΑΤΙ ΣΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.? ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ , ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΣ ΣΟΝΑΡΟΤΗΤΟΣ , ΤΞΣ ΑΞΙΟΠΡΠΕΠΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΟΙΚΗΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΒΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΘ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .,ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
  ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΓΜΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ,??? ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΥ ΓΥΜΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ,,ΔΙΑΚΙΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ ΤΥΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΠΕΠΕΙΕΣ ,,ΣΘΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΕΣ.
  ΕΝ ΤΗ ΕΝΝΟΣΗ Η ΙΣΧΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ …

 2. Λοιπόν,ή επαναφέρετε το video να το δούμε κι εμείς ή βγάλτε την είδηση τελείως,γιατί το video δεν υπάρχει.Μη μας κορο’ι’δεύετε άλλο,φτάνει πια,μην παίζετε με τα νεύρα μας.Α’Ι’ΝΤΕ

 3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ, ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗΣ.

 4. γραφτε τους στα αρχιδια σας ολους…..μην πληρωνετε κανεναν…αρκετα πηρανε απο εμας για να τους »σωσουμε»’…καντε τους να σας παρακαλανε!!!

 5. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΤΙ Η/Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ/Η ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο/Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ!ΕΙΠΑ….ΟΚ!ΕΙΜΑΙ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ,ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ,ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΑΧΝΩ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ!ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΠΡ.ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ »ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΔΕ».ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ….ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

 6. to tou paralogou…o tipos xrostaei kai ta bazei me tin kopela.. k ego xrostao alla dn tha gino toso rompa…me to na ta balis me ton lathos anthropo dn ginese iroas… o kos fonaklas dn ijere oti tha ton enoxlun an dn plironei?? den sinenese me tin ipografi tou??tote omos ithele na ta parei k prokeimenou na ta parei tha ipegrafe kai gimnos sto sintagma.

 7. ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ…..ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ….99% ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ..

 8. ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΠΟΤΕ..ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ………ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ……ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ..

 9. απο διαφημιστική ! ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. Της λέω της κοπέλας μας έχετε ζαλίσει κάθε μεσημέρι.Της ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω κάτι μαζί της γιατί είναι εργαζόμενο κορίτσι και επειδή από φίλη μου ξέρω τι αγγούρι τρώνε.Της λέω ελπίζω η συνομιλία να καταγράφεται και να πείς του προϊστάμενου ότι είναι μαλάκας! Καλά με ποιό δικαίωμα καλούν σπίτι για διαφημισεις;;; Έχει παραγίνει πιά! Έλεος…Στο διάολο να πάνε..κωλοεταιρείες…

 10. Τα φουκαριαρικα τα παιδακια του Σιουφα που κανoυν αυτη τη δουλεια και το βραδυ κανουν ζημιες 6,000 ευρω στα μπουζουκια

 11. Τα φουκαριαρικα τα παιδακια του Σιουφα που κανυν αυτη τη δουλεια και το βραδυ κανουν ζημιες 6,000 ευρω στα μπουζουκια

 12. απο ποτε η eurobank αυθαιρετα και χωρις καμμια ειδοποιηση χρεωνει τους λογαριασμους ταμιευτηριου για ωφειλες καρτων της??????

 13. ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΠΥΡΟΥ οση αναγκη και να εχεις για δουλεια να ξερεις οτι τα λαμογια που εχουν αυτες τις εισπρακτικες εταιριες ειναι απλα τα τσιρακια των τραπεζιτων.
  Και εσυ το φερεφωνο τους.
  Επιτελους ενας σηκωσε κεφαλι !!!

 14. Στέφανε, κάνε μια έρευνα για τα τηλέφωνα που προέρχονται απο το 2117453100.

  Με παίρνουν μέρα παρά μέρα (το έψαξα και αυτο γινεται σε δεκαδες ή χιλιαδες ακομα κοσμο απο το ιδιο νούμερο)και δεν μιλάει κανένας. Λενε οτι αν παρεις πισω να δεις ποιος σε πηρε, σε χρεωνουν τρελα ενώ άλλοι λένε οτι ειναι απο τηλεμαρκετινγκ ή απο εισπρακτική εταιρία.

  Θα απευθυνθω τις επομενες μερες στην αστυνομία.

  1. Φιλε ακριβώς το ίδιο κάναν και σε εμένα. Αλλά σταμάτησε πριν κανα 2 μηνο. Δεν πήρα ποτέ πίσω οπότε δε ξέρω για τις χρεώσεις που λες.

 15. Αυτά θέλουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ για να στρώσουν λίγο, γιατί το είχαν ξεφτιλίσει τόσα χρόνια.

  Το θέμα είναι, τι μπορεί να γίνει με ανήμπορους ανθρώπους, αγράμματους ή αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους, και γίνονται έρμαια αυτών των ελεεινών…

  Εκεί, όλοι εμείς, κάτι πρέπει να κάνουμε να βοηθήσουμε.

Leave a Response