Οργιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ! Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα για το νεόνυμφο ζευγάρι;

Κοινοποίηση:
1

Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει ο προορισμός του ταξιδιού μέλιτος για το πριγκιπικό ζευγάρι.

Ωστόσο, βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι οι Μέγκαν και Χάρι θα πάνε στην Ιρλανδία και υπάρχει μια πιθανότητα να επισκεφθούν και την Ελλάδα.

Το ζευγάρι θα παραμείνει στην Ιρλανδία τουλάχιστον για μία νύχτα, γράφει η εφημερίδα Mirror επισημαίνοντας ότι το ταξίδι αυτό έχει τη δική του σημασία καθώς θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο αυξημένων εντάσεων Βρετανίας – Ε.Ε με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.
Όσον αφορά τη χώρα μας, το αμερικανικό δίκτυο CNN μαντεύει ότι μπορεί να επισκεφθούν την Ύδρα και μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι «το νησί απέχει 90 λεπτά με το πλοίο από την Αθήνα και είναι απαλλαγμένο από ΙΧ γεγονός που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να μετακινηθεί κανείς είναι το περπάτημα, οι βάρκες και τα γαιδουράκια» και προσθέτει ότι «η Μέγκαν έχει επισκεφθεί το ειδυλλιακό νησί ως τόπο για το γαμήλιο πάρτι μιας φίλης της το 2016».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τυχαιο δεν το νομιζω…..Ετοιμαζουν να επαναφερουν τον θεσμο της βασηλιας οι προδοτες………και τα παγκοσμια σιωνιστικα κεντρα τα αφεντικα τους δηλαδη………..

Comments are closed.