ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΥΓΕ…. Πολύ «δηλητήριο» της Άντζυ Σαμίου για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Κοινοποίηση:
samiou-660x330

Πολύ «δηλητήριο» έπεσε στα social media μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που όχι μόνο δεν καταδίκαζαν την επίθεση, αλλά δεν έκρυβαν την χαρά τους για την αποτρόπαια πράξη.

Από την πλευρά της η Άντζυ Σαμίου, γνωστή για την θερμή υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την παρακάτω -τραγική- ανάρτηση:

20-1

Σχεδόν όλα τα σχόλια των φίλων της, ήταν υπέρ της τραγουδίστριας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Kάποιοι λένε ότι όσοι χαίρονται για ότι έπαθε ο Παπαδήμος είναι απάνθρωποι, ηλίθιοι και όλα αυτά τα ωραία! Το θέμα είναι γτ να λυπηθώ για έναν “άνθρωπο” που είναι τεχνοκράτης και με βλέπει ως αριθμό, ως χρήμα και το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους και οι αποφάσεις του όπως και των υπολοίπων έχουν επηρεάσει την ζωή μας τότε δεν στενοχωριέμαι για ότι έπαθε. Αφού με βλέπει ως αριθμό έτσι και γω τον βλέπω σαν αριθμό, δλδ πολύ απλά είναι άλλο ένα θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, ένας αριθμός τίποτα πραπάνω!

  2. ελατε ρε μην ειστε αυστηροι..η αντζυ μια χαρα τα ειπε και τα εγραψε..αλοιμονο απο κατι αλους τραγουδισταραδες γλυφτες και λεχριτες που μοστραρονται για πρωτα ονοματα και δινουν συναυλιες για την κυπρο και στο μοναχο τα εισητηρια ειναι τσουχτερα…γεια σου βρε αντζυ..σε θυμαμαι τη δεκαετια του 90 που τριζαν τα πεζοδρομια εκει που περπατουσες.. αααχ και βααχ..γυναικαρα..θεα..

  3. Πολύ καλά τα είπε η Άντζυ.
    Ο Παπαδήμος ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
    όταν μπήκαμε στο Ευρώ. Σας λέει κάτι αυτό;

    1. Ναι μας λεει, οτι ειναι μασονος τεταρτου βαθμου!

  4. Μίλησε και η Αντζυ.Αει στο διάολο….

  5. Άν Αφήσουμε τό σύστημα να βγάλει αυτόν που θέλουν τότε οκ.Γιατι αυτό κάνουν όποιος τους αρέσει βγάζουν και νωον νοείται.

  6. Η αποτυχημένη τραγουδίστρια του κώλου μίλησε πάλι.
    Θαυμάστρια του Τσιπρά, αλλα για τον φουσκωμένο λογαρισμό της ΔΕΗ, δεν ξέρει οτοι δεν ευθύνεται ο Παπαδήμος αλλά ο Τσίπρας;. Γλυφε τον ποιος ξερει μπορει να σε κάνει και εσένα υπουργό πολιτισμού..

    1. Δεν ξερω αν εισαι αρσενικου η θηλυκου γενους.Εισαι ομως εκτος τοπου και χρονου.Ειναι αυτο που λενε κουκια τρως φασολια μαρτυρας.Αλλα πραγματα ειπε και εννοουσε αλλα συνελαβε το κοφτερο μυαλο σου.Και μετα αναρωτιεμαι για το μυαλο που διαθετει ο καθενας.

Comments are closed.