ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Σε «αναμένα κάρβουνα» ο Φoυρθιώτης – Ποιο το μέλλον των παρουσιαστών του καναλιού;

Κοινοποίηση:
menios-1021x580

Η είδηση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON από τον επιχειρηματία κο Ιβάν Σαββίδη έσκασε σαν «βόμβα» στην τηλεοπτική αγορά.

Η σελίδα των συναδέλφων του mediamagazine είναι από τις λίγες που έχουν εσωτερική και καλή ενημέρωση για αυτά που γίνονται στο “Ε”

Όπως αποκάλυψε πρώτο το mediamagazine.gr, το Σάββατο 5 Αυγούστου, ο ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού κος Φίλιππος  Βρυώνης, είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία κο Ιβάν Σαββίδης στα γραφεία του καναλιού.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην συμφωνία, με αποτέλεσμα, μεγάλο ποσοστό του τηλεοπτικού σταθμού να περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mediamagazine.gr, στο νέο EPSILON θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Φίλιππος Βρυώνης, διατηρώντας ωστόσο, μικρότερο ποσοστό.

Από την ημέρα που έσκασε η είδηση, το κανάλι μοιάζει με «καζάνι που βράζει», καθώς οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το μέλλον τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο site μας, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τον μήνα Ιούλιο. Παράλληλα, η αγωνία τους για την επόμενη μέρα του σταθμού ολοένα και μεγαλώνει.

Τι θα γίνει με τους παρουσιαστές του καναλιού;

Παρά το ότι έχει ακουστεί πως οι  παρουσιαστές του σταθμού έχουν υπογράψει διετή συμβόλαια, πληροφορίες του mediamagazine τονίζουν, πως τα συμβόλαια των εργαζομένων είναι μονοετή. Όσον αφορά στην ισχύ τους, με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, πως αυτά είναι στον «αέρα» όπως έχει γραφτεί.

Αντίθετα, αν διακοπούν μονομερώς, η πλευρά που το διακόπτει (κανάλι) θα πρέπει να καταβάλει στην άλλη (παρουσιαστή) το ανάλογο ποσό της ρήτρας. Με δεδομένο ότι τα ποσά ρήτρας είναι ιδιαίτερα υψηλά, αν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αν θελήσει να τα σπάσει, θα πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο.

Όλο αυτό το διάστημα, σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του σταθμού και μετά την αλλαγή της ηγεσίας. Ωστόσο, πολύ πιθανόν, αν όχι σίγουρο, θεωρείται πως μετά την έλευση του κου Ιβαν Σαββίδη, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα συνεχίσει να έχει τα διευθυντικά καθήκοντα που είχε.

Oλα αυτά μέχρι χθες το απόγευμα! Λίγο μετά τις 8 το βράδυ έσκασε και αυτή η βόμβα! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: