ΟΛΕΣ οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την ΑΠΟΚΤΗΣΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΩΡΟΥ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: 100 ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ για να βλέπετε COSMOTE TV και το δελτίο του ΑΡΤ που το ΚΟΒΟΥΝ οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ από το τέλος ΜΑΡΤΙΟΥ!

Κοινοποίηση:
OTE_TV_Image_07

Όλες οι λεπτομέρειες για την προσφορά του Σαββατοκύριακου

 Tα έξοδα τα καλύπτει όλα η εφημερίδα μας ως απόδειξη αγάπης στην εμπιστοσύνη και στήριξη που μας παρείχατε αυτά τα 3 χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας

Είχαμε πει τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της εφημερίδος “Μακελειό” ότι ο εκδότης και η διεύθυνση της εφημερίδος , εάν το δύσκολο και επίπονο εγχείρημα επιτύγχανε, όλοι εμείς θα γυρνούσαμε πίσω υπό μορφή προσφορών και σημαντικών δώρων, τα χρήματα που τόσο καιρό δίνετε για να αγοράζετε το μοναδικό πατριωτικό έντυπο που κυκλοφορεί στη χώρα. Το καθημερινό έντυπο που εκφράζει τις μύχιες σκέψεις σας, την αγωνιστικότητα σας ενάντια σε κάθε μορφή τυραννικής εξουσίας αλλά και την πατριωτική σας συνείδηση που επιβάλλεται να είναι αφυπνισμένη και σε εγρήγορση  σε χαλεπούς, ύποπτους και επικίνδυνους καιρούς με τον Τούρκο να μας έχει κάτσει στο σβέρκο και τους γείτονες, άφιλους, βάρβαρους και απολίτιστους, να μας μαρκάρουν συνεχώς και να μην μας αφήνουν σε ησυχία.

Η εφημερίδα μας-ως ένα μικρό προ-πασχαλινό δώρο χρηστικής αξίας- σας προσφέρει το Σάββατο τους πρώτους 100 αποκωδικοποιητές της εταιρείας COSMOTE TV για να παρακολουθείτε το πρόγραμμά της: Ταινίες ξένες και ελληνικές, αθλητικές συναντήσεις, ξένες και ελληνικές και βέβαια την μεγάλη πλατφόρμα με τα περιφερειακά κανάλια όλης της Ελλάδος. Ένα φουλ πακέτο για την οικογένεια. Μεταξύ των καναλιών και το συνεργαζόμενο με την εφημερίδα μας ΑΡΤ TV, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθείτε ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την οργανωμένη ψηφιακή πλατφόρμα. Η κυβέρνηση κάνει το κανάλι περιφερειακό από πανελλαδικό που ήταν κι έτσι στερεί από τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές του να το βλέπουν σε όλη την Ελλάδα. Η εφημερίδα μας θα συνεχίσει να δίνει αποκωδικοποιητές, μέχρι να το παρακολουθούν οι πολίτες σε όλη την επικράτεια, προς πείσμα των κυβερνώντων που επιδιώκουν να εξαντλήσουν και να εκμηδενίσουν τα ολίγα πια αντικυβερνητικά ΜΜΕ.

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Η εφημερίδα μας θα καλύψει:

1)Την αποστολή αποκωδικοποιητή σε όποιον αποκτήσει το ΚΟΥΠΟΝΙ αξίας που θα υπάρχει μέσα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου.

2)Με το που θα βρείτε το κουπόνι, θα τηλεφωνήσετε στα γραφεία της εφημερίδος μας και στο τηλέφωνο 210 9590361 και θα πείτε ότι είστε ο νικητής.

3)Θα σας ζητήσουμε να μας αποστείλετε το κουπόνι με τα στοιχεία σας.

Και 4)σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξουσιοδοτημένος τεχνικός της COSMOTE TV θα τοποθετήσει την πλήρη εγκατάσταση.

Καλή επιτυχία και ραντεβού με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, από αύριο το πρωί στα περίπτερα όλης της Ελλάδος.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: