Οκτώ μήνες ήταν νεκρός μέσα στο φορτηγό του και δεν το παρατήρησε κανείς

Κοινοποίηση:
690_73c35173-448c-4d0f-a7c1-dc97f879fafe

Τραγικό περιστατικό στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 53χρονος Ράντι Πότερ που αγνοούνταν εδώ και οκτώ μήνες, βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τρίτη στο φορτηγό του στο πολυσύχναστο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Κάνσας Σίτι.

Η οικογένεια του πιστεύει ότι ο άτυχος άντρας πέθανε, λίγο αφότου έφυγε από το σπίτι του στην πόλη Lenexa στις 17 Ιανουαρίου. Το πτώμα του βρήκε την περασμένη Τρίτη η αστυνομία του Κάνσας Σίτυ, όταν ειδοποιήθηκε για έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από ένα άσπρο φορτηγό Dodge Ram του 2014, στο διεθνές αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ.

Το άψυχο σώμα του, το οποίο βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν αρχικά να καθορίσουν το φύλο ή τη φυλή. Λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Kansas City Star», η οποία προσθέτει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτόνησε.

«Πώς είναι δυνατόν, στην Αμερική;» είπε η σύζυγος του Πότερ, Καρολίνα στην εφημερίδα. «Ένα φορτηγό καθόταν εκεί για οκτώ μήνες; Ο άντρας μου θα μπορούσε να είχε βρεθεί νωρίτερα, αν όλοι είχαν κάνει τη δουλειά τους».

Το φορτηγό του Πότερ ήταν σταθμευμένο στο δρόμο μπροστά από τον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να σταθμεύσουν, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροχρόνια.

Η Καρολίνα Πότερ ζητά πλέον απαντήσεις σχετικά με το πώς το πτώμα του συζύγου της, καθόταν σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης και προσέλαβε δικηγόρο για να διερευνήσει ακριβώς τι πήγε στραβά.

Η κόρη του Πότερ, Νικόλ, δήλωσε ότι είναι αποκρουστικό το ότι το πτώμα του πατέρα της ήταν στο φορτηγό του, στο αεροδρόμιο για τόσο πολύ καιρό.

Εκπρόσωπος του Κάνσας Σίτι δήλωσε ότι οι αρχές συνεργάζονται τώρα με την εταιρεία διαχείρισης των χώρων στάθμευσης του αερολιμένα, η οποία διαθέτει 25.000 θέσεις στάθμευσης, για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: