Οι χαζομάρες πληρώνονται – Έφευγε κρυφά διακοπές με το γκομενάκι ώσπου τον πετυχαίνει η γυναίκα του στο αεροδρόμιο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ωωω

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο Jose Maria Cordova της Κολομβίας. Ένας σύζυγος ετοιμαζόταν να κάνει ένα ταξίδι με την ερωμένη του αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στη γυναίκα του!

Την ώρα λοιπόν που περίμεναν για το check-in, εμφανίστηκε η μαινόμενη σύζυγος του κυρίου. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από έναν αυτόπτη μάρτυρα, η σύζυγος σπεύδει κατά πάνω τους και αρχίζει να τραβάει την ερωμένη του άντρα της από τα μαλλιά.

fhfhfhfhfh2

«Το Σάββατο μου είπες πως θα βγάλεις εμένα και το μικρό έξω. Και τώρα σε βλέπω να πηγαίνεις ταξίδι με αυτή» είπε στον σύζυγο της σύμφωνα με την Daily Mail.

Εκείνος προσπαθούσε να την ηρεμήσει χωρίς κάποιο αποτέλεσμα αλλά και να γλιτώσει την ερωμένη του.

«Παράτησε την τώρα, αλλιώς θα κάνω σκάνδαλο. Μπορείς να με χτυπήσεις αν θες, για να σε πάνε φυλακή» του φώναζε με τον ίδιο να απαντάει «δεν με νοιάζει».

fhfhfhfhfh3

Το βίντεο κόβεται χωρίς να ξέρουμε την εξέλιξη της ιστορίας. Το αν έγιναν συλλήψεις, εάν υπήρξε επέμβαση του προσωπικού του αεροδρομίου για να σταματήσει τον καβγά ή αν το παράνομο ζευγάρι έκανε τελικά το ταξίδι του δεν έχει γίνει γνωστό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: