Οι Στρατηγοί «όπλισαν» : Τελεσίγραφο σε βουλευτές και ΠτΔ για εσχάτη προδοσία και «Γουδί» -Ξεσηκωμός σε ολόκληρη την Μακεδονία μας

Κοινοποίηση:
silalitirio3

Πολύ σοβαρό πλέον είναι το ενδεχόμενο να έχουμε επεισόδια στην Βόρεια Ελλάδα, στις πρέσπες και γενικότερα στην Μακεδονία μας καθώς η οργή του κόσμου ξεχειλίζει. Ο κόσμος ξεσηκώνεται και στην Φλώρινα το «αίμα βράζει» . «Θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, γιατί δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις» φωνάζουν οι Μακεδόνες.

Στην πρώτη του αντίδραση μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδος και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας στο SigmaLive, κάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να παραιτηθεί, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί άμεσα εάν διαφωνεί και να προκηρυχθούν εκλογές, ίδε Άρθρο 49 του Συντάγματος, παράγραφος 1.

Άλλως να υποχρεωθεί η κυβέρνηση σε παραίτηση. Οφείλουν να παραιτηθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος να φύγει από τη συγκυβέρνηση και να γίνει πρόταση μομφής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έτσι απλά.

Εγκαλείτε τους πρόθυμους διά προδοσία σε βάρος της Μακεδονίας!
Οι βουλευτές της Βορείου Μακεδονίας πρέπει, επίσης, πρώτοι να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές».
Σύμφωνα με την παράγραφο 1, του άρθρου 49, του ελληνικού Συντάγματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος. Για πράξεις που δεν σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του η δίωξη αναστέλλεται εωσότου λήξει η προεδρική θητεία.

Οργή και από Αντιστράτηγο ε.α. Ε.Συναδινό – Τι αναφέρει
Μετά τις εμετικές δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής «δήθεν» Δημοκρατίας, τη συνέντευξη παρωδία του Καμμένου και, τέλος, το διάγγελμα Τσίπρα, παραχωρούνται 3500 χιλιάδες χρόνια Ελληνικής ιστορίας στους ΑλβανοΣκοπιανούς. Η Ελληνική ιστορία δεν αποτελεί προϊόν συνδιαλλαγής, εκδούλευσης, φαλκίδευσης ή εκμαυλισμού για την πολιτική επιβίωση των άλλων. Στον βωμό της σταθερότητας των Σκοπίων, δεν θα προσφέρουμε τη δική μας εσωτερική αποσταθεροποίηση.

Προειδοποιώ τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, ιδιαιτέρως αυτούς της Νέας Δημοκρατίας, που μετά από Κύπρο είναι έτοιμοι για μια νέα Εθνική Προδοσία, ότι σε περίπτωση επικύρωσης της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, να είναι έτοιμοι για μια νέα Βαστίλη – ένα νέο Γουδί.

Θα αντιμετωπίσουν την οργή του Ελληνικού Λαού και, μάρτυς μου ο Θεός, θα οδηγηθούν στα εδώλια των κατηγορουμένων με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Έστω την ύστατη στιγμή, μπορούν να θυμηθούν ότι έχουν ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα και να παραιτηθούν ομαδικώς. Καλώ, δε, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, να παραιτηθεί άμεσα ώστε βάσει του Συντάγματος να διαλυθεί η παρούσα Βουλή.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βεβηλώνει τη μνήμη των αρχαίων και νεότερων Μακεδόνων, των Μακεδονομάχων και όλων όσων γενικά και διαχρονικά πότισαν με το αίμα τους τη Μακεδονική γη.

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α

Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής

Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας: Φλωρινιώτες ξημερώνει μαύρη μέρα για μας, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !
Οι έμποροι των εθνών αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς. για μια ακόμα φορά. Και οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους περιχαρείς, -γιατί τα κατάφεραν να ανταποκριθούν στο νεύμα του αφεντικού- περιμένουν, κουνώντας την ουρά, το κόκαλο. Ποιος άντεξε να βλέπει και να ακούει το λιγωμένο ανθρωπάκι που παριστάνει τον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας να ξεπουλά την ψυχή μας, την ιστορία μας, το όνομά μας με τόση άνεση, αυταρέσκεια, ικανοποίηση (θέλει η-(υ)πουργάρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…).

Χωρίς ίχνος ευαισθησίας, απροκάλυπτα και ενάντια σε κάθε έννοια δημοκρατικής διακυβέρνησης, μας στερούν ακόμα και την έκφραση γνώμης με δημοψήφισμα, κάτι που ακόμα και ο Ζάεφ εξασφαλίζει στους πολίτες της χώρας του.

Τι το θέλουμε εμείς το δημοψήφισμα, για μας θα αποφασίσει το κοινοβούλιο και σε αντάλλαγμα θα καλέσει ο πολυχρονεμένος ο ΣΑΤΡΑΠΗΣ μας τον φίλο του τον Ζάεφ να ασελγήσει στη μάνα μας τη Μακεδονία, μέσα στο σπίτι μας στην Πρέσπα!!! Τι τιμή για τον τόπο μας!!!!!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού, αυτοπροαιρέτως η «κυβέρνηση» και στα μουλωχτά η αντιπολίτευση, εκχωρούν εθνικό χώρο και προσυπογράφουν τις διεκδικήσεις αυτών που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό. Πειθήνια όργανα του ΝΑΤΟ και των σχεδίων της Γερμανίας στα Βαλκάνια υποστέλλουν τη σημαία και παραδίδουν τη γη των πατέρων μας. Όσοι κατοικούμε στη γωνιά αυτή της Μακεδονικής γης γνωρίζουμε ότι τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο από αύριο· τα δεινά για τη Μακεδονία μας μόλις αρχίζουν…

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, θα έρθουν αύριο ΟΙ ΞΕΝΟΙ να πατήσουν τη γη που σφαγιάστηκε ο Παπα-Σταύρος Τσάμης, εκεί όπου ανέβηκε στην κρεμάλα ο Κώττας φωνάζοντας “Da zive Grcia”.

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, μην αρκεστείτε να κλείσετε την τηλεόραση μη αντέχοντας τον βιασμό της μάνας μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, μην κρατήσετε την οργή σας μόνο για το μαύρισμα στις επόμενες εκλογές.

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ας τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία ΜΑΣ και η Μακεδονία θα μας σώσει.

Εμπρός να κλείσουμε δρόμους, να κτυπήσουμε νεκρικά τις καμπάνες.

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΣ ΚΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ,

«Ο ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ» ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΣΑΤΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ!

Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας

neaflorina.gr

Ξεσηκωμός για τις Πρέσπες
“Ο κ.Κοτζιάς είχε δηλώσει πως ονειρεύεται την υπογραφή της συμφωνίας σε ένα σημείο στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, με μια ωραία γιορτή. Χιλιάδες γνήσιοι Μακεδόνες, με παραδοσιακές στολές απ’ ολόκληρη την Μακεδονία, θα είμαστε εκεί στις Πρέσπες για να “γιορτάσουμε” με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους γνήσιους Μακεδόνες, που χωρίς καμία αίσθηση ντροπής διαπραγματεύονται την ιστορία και τον πολιτισμό τους” λέει ο κ.Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Συλλόγων, που πρόσφατα κατέθεσε μήνυση κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, για εσχάτη προδοσία.

“Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, που είναι αμετακίνητη, και η οποία ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο. Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.

Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράττουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας ( με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελιώδους αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο. Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα” αναφέρει τελευταία ανακοίνωση της «Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

 1. Ξεπούλησαν την Ελλάδα στους Γερμανούς το 2010 και δεν κουνηθηκε φύλλο και τώρα για ένα όνομα που έχει πουληθεί εδώ και χρόνια θα γίνει πόλεμος ?πράγματι είμαστε ο λαός της φαπας

 2. ΚΡΕΜΆΛΕΣ στους Δρόμους για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  ΌΛΟΙ εξω Στον ΔΡΌΜΟ να φύγει η χολέρα!

 3. Δεν θέλουμε δεν δίνουμε τίποτα σε κανέναν η Ελλάδα και η Μακεδονία είναι μια γροθιά .Αν χρειαστεί να χυθεί και αίμα τίποτα δεν μας νοιάζει ο λαός δεν θα γίνει ποτέ προδοτης στην πατρίδα του να αναλάβει ο στρατός και όχι να τους παρακαλούμε για το αυτονόητο στρατός και όλοι οι ιερείς και ο λαός στα όπλα όχι όχι δεν ξεπουλαμε το όνομα δεν το δίνουμε δεν θέλουμε.

 4. Απο Στρατηγους ε.α. (εν αποστρατεια ή εν ασφαιρια) δεν φοβαται κανεις τιποτα,ουτε κι εχουν κανει ποτε τιποτα.Πορδες κουφιες στον αερα.Στρατηγοι εν ενεργεια ειναι το θεμα να κανουν κατι η ακομα καλυτερα Συνταγματαρες ε.ε.

 5. ακουω γουδί.γουδί.ο ενας.οαλλος τίποτα δεν θα γίνειαν..αν δεν ξεσηκωθούμε..και φυσικα πρεπει να χυθεί και αιμα.

 6. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΩΛΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΡΟΛ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ.

 7. Ναι μετα μην ξεχασετε να τα κανετε και τουίτ
  λογια λογια λογια του αερα
  η καντε κατι η μη μιλατε καθολου

 8. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ……ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ..

  ΣΙΧΑΜΑΤΑ

 9. ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ+ΜΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΔΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ…ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚΝΔΚΚΕΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ..ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

 10. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ NA ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ . ΕΝΑΣ ΙΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ . Ο Α ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 11. Στρατηγούς πατριώτες είχε κάποτε η Ελλάδα….οι σημερινοί έχουν σφυρίχτρα στον κωλο!!!

  1. Και πολίτες πατριώτες είχε κάποτε η Ελλάδα….οι σημερινοί έχουν σφυρίχτρα στον κωλο!!!

 12. ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ…. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ……

 13. επιτελους βγητε απο τα λαγουμια ΣΑΣ GREEKS .παραχωρουν την ιστορια ΜΑΣ, τα ψυχο αναρχια.

 14. Όλοι οι Στρατηγοί για την παρτίδα για την Ελλάδα όχι στο όνομα ξεσηκωθεί τε αλλιώς σπίτια σας τώρα σας χρειάζεται η πατρίδα και ο λαός.Ελληνες στα όπλα η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική καμία συμφωνία .Ο στρατός να υπερασπιστεί την Πατρίδα.

 15. Συναδινε, με τα αρχιδια αλλων βγηκες. Και μετα τους την εκανες. Μια φορα προδοτης, για παντα προδοτης. Λουφαξε κι ασε τα περι προδοσιων, τουλαχιστον εσυ…

 16. Οι «Στρατηγοί» τόσα χρόνια τραγουδούν καρεκλίτσα κουνιστή των φλόρων όλης της χώρας.Πάτε αυτοκτονήστε βρε κοπρόσκυλα που σας ειπε η ΝΔ και το Ισραήλ της να κινηθείτε και οι μαλάκες σας ακούνε στις τηλεοράσεις ακόμα.

Leave a Response