“Οι νεκροθάφτες του λαού και τα τσιράκια του Τόσκα, ήρθαν πάλι ξημέρωμα. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Μία σφαίρα ο καθένας ήταν. Αλλά χαραμίζεις τρείς σφαίρες των 9 mm για τρία αρχ@@δια της λάσπης;”

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Πήγαν πάλι να σπάσουν τη πόρτα. Ένας π@ουστης δικαστικός επιμελητής με τη συνοδεία των security των πτηνών των πτωμάτων, την αστυνομία του Τόσκα. Αυτού του χαμερπούς κατσαπλιά τυχοδιώκτη. Ανάθεμα τον κι αυτόν και όσων τον όρισαν εκεί ψηλά στο απόστημα της διαφθοράς. Το μυαλό του μέσου ανθρώπου που νιώθει να του καταπατούν τον ιδιωτικό βίο. Τα βλέπουμε, τα γράφουμε και τα ζούμε κάθε μέρα. Θέλουν να μας ισοπεδώσουν. Μπαίνουν στο σπίτι των φτωχών για χρέη. Μπουκάρουν στα σπίτια φορολογούμενων πολιτών για ψύλλου πήδημα. Βγάζουν σπίτια στο σφυρί για ένα 500ρικο. Ταράζουν ψυχές μικρών παιδιών για ασήμαντες αποφάσεις μασόνων, παλιανθρώπων, αλητών και τοκογλύφων. Μία σφαίρα ο καθένας ήταν. Των 9 mm. Αλλά πριν πατήσεις τη σκανδάλη, σκέφτεσαι ότι δεν πρέπει να τους κάνεις τη χάρη να νικήσουν. Ζούγκλα. Αυτοί επέλεξαν έναν τέτοιο δρόμο.

Και αυτός ο δρόμος, θα έχει θύματα.

Αλλά όχι εμάς.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Θα τα πούμε αργότερα, όταν ενημερωθούμε για τη νέα επιχείρηση των κατσαπλιάδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Στέφανε , το θέμα είναι πως θα απαλακτουμε από αυτά τα άθεα λαμόγια !!!!!

  2. ΡΕ παιδια. δεν ειναι λιγο μικρες οι σφαιρες 9mm? ουτε που θα φαινονται

  3. ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΖΗΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

  4. Τὸ εἶπες μὲ μίαν λέξιν Στέφανε.
    Κατσαπλιἀδες!!
    Τοὺς ἐζήσαμε εἰς τὸ παρελθὸν, τοὺς ξαναζοῦμε σήμερα.
    Εἶναι οἱ ἐθνικοί μας ἐγκληματίαι .
    Ἄς ὀψονται ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι τοὺς ἐψήφησαν καὶ τοὺς ἐξέλεξαν. Κατσαπλιάδες καὶ αὐτοί!

  5. τι να πει κανεις σε αυτην την χωρα οποιος λεει την αληθεια εχει τιμημα και να πω και κατι ασχετο ειδα στην ερτ2 κατι γραμματακια που περναγαν απο πανω που ελεγε οτι η συνεντευξη τυπου της χα δεν δυναται να μετεδοθει λογω της ποσπερτ τωρα τι ειναι αυτη η ποσπερτ δεν ξερω αλλα ξερω οτι και αλλη φορα παλι κατι παρομοιο εγινε με την χα δηλαδη οταν ειναι να μιλησουν αυτοι απεργουν οι αλλοι? μονο για αυτους γινεται αυτο? τυχαιο δεν νομιζω να χαιρομαστε την γιαλαντζι δημοκρατια που λενε οτι εχουμε αυτο και αν ειναι φασισμος

  6. ΣΕ ΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ?
    ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ?

  7. ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ????ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΆ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???

  8. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, δεν σε πειράζουν.

  9. Ο Στέφανος είναι παληκάρι και δέν παίρνει χαμπάρι από αυτά, ο αγώνας είναι συνεχής, ενισχύστε την εφημερίδα, το site, τα ελάχιστα Πατριωτικά κόμματα που απέμειναν, τα τσιράκια της ΝΤΠ δέν θα διστάσουν να εφαρμόσουν όλες τις μεθόδους για να πετύχουν τον σκοπό τους. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ, Δέν περισσεύει κανείς..

  10. Αίσχος πουλημένοι προδότες.Ο Στέφανος είναι έλληνας
    πατριώτης καί αγωνίζεται γιά μία ελεύθερη καί πατριωτική
    Ελλάδα πού εσείς,λακέδες τού Σόρος τής ΕΕ καί τής Μέρ-
    κελ καταστρέφετε.
    Γιάννης

  11. αυτοματο οπλο θελουν και να παθει κραμπα το δακτυλο κολημενο στη σκανδαλη….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

  12. θελουμε ενα ηχητικο μνμ πισω απο τα σιδερα της φυλακης απο τον Στεφανο!! Να ακουσουμε τι συμβαινει και αν ειναι καλα!!!

  13. Θέλω να σημειώσω ότι προφυλάκιση πολίτη δεν μπορεί να ζητήσει δικαστικός επιμελητής, αλλά μόνο εισαγγελέας! Αν όντως είναι δικαστικός επιμελητής πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και να χώσει μέσα και αυτόν και τα σκ@τ@ του τόσκα που τον συνόδευαν, εκτός κι αν είναι τελικά εισαγγελέας! Βέβαια ο εν λόγω δεν μπορεί να είναι εισαγγελέας γιατί είναι ντυμένος σαν λέτσος, άρα κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει! Σίγουρα πάντως πρέπει να αντισταθούμε στον ολοκληρωτισμό του συστήματος και των ΝΔ-ΠΑΣΟΚο-ΣΥΡΙΖΟ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ-οπ@υστηδων πριν είναι αργά!

    1. Φίλε εδώ σκάνε οι πολιτικοί μας με σανδάλια και χωρις γραβατες,ο Συριζαίος εισαγγελέας(αν ειναι) θα κοιτάξει να ντύνεται πιο ευπρεπείς; … δε νομιζω

      1. Φρεντο88 ΔΕΝ ειναι πολιτικοι μας . Ειναι γαμημενοι υπαλληλοι των αποικιοκρατων .
        Παρανομοι ειναι ΟΛΟΙ τους οσοι βρισκονται μεσα στο μπουρδελο και αυτοι που υπογραφουν και αυτοι που τους νομιμοποιουν παραμενοντας εκει μεσα .
        Ουτε οι μισοι ψηφοφοροι δεν τους ψηφισαν . ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ .
        Που ειναι οι ενστολοι Ελληνοψυχοι ; Που ειναι οι πολιτες – οπλιτες ;

      2. πολιτικοί άλλων είναι, όχι δικοί μου, όχι του κάθε πατριώτη

  14. γ@μήστε τους συριζονουδουλόπουστες σε κάθε γειτονιά…

Comments are closed.