Ξεχάστε όσα ξέρατε για το στοματικό! H νέα μόδα λέγεται… Grapefruiting και πίνεις… χυμό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
STOMATIKO2271

Μπορεί να συνδυαστεί το στοματικό σεξ με την απώλεια βάρους για τις γυναίκες; Σύμφωνα με τη νέα μέθοδο που θα δείτε στο βίντεο, ναι μπορεί. Λέγεται Grapefruiting και ήρθε η ώρα να μάθετε με… κάθε λεπτομέρεια πώς να το κάνετε.

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετατρέπει την διαδικασία που πολλές γυναίκες θεωρούν έως και… αηδιαστική, σε κάτι παραπάνω από διασκεδαστική για το ζευγάρι. Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο ή… λιγότερο μεγάλο (σ.σ. ανάλογα με το μέγεθος του πέους του συντρόφου) γκρέιπφρουτ και όλα τα άλλα που πρέπει να κάνετε θα τα δείτε με κάθε, μα με… κάθε λεπτομέρεια, στο βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

    1. Μα φυσικά,αν είσαι αριστερός μπορείς να το βάλεις στον πάτο σου!Κάθε αριστερός έχει και από λίγο παριζάκι στον πάτο του

  1. Πόσο μα πόσο πολύ ρίχνετε το επίπεδο σας για μερικά κλικ πεινασμένων…

  2. Σας πέρσασε από το μυαλλό (εσάς που παρουσιάζετε τέτοια άρθρα) ότι όλοι οι αναγνώστες σας _δεν_ είναι λιγούριο και ότι ενδέχεται ορισμένοι να είναι παιδιά; Τις “μόδες” btw, τις ακολουθούν τα πρόβατα.

    1. Μην ανησυχείς για τα παιδια!!! Σε λίγο καιρό αυτά θα τα διδάσκονται στα σχολεία!!! Πάντως η μαύρη είναι μεγάλος…προφέσορας!!!

  3. Μαρααακιιι, εσυ παρε καρπουζι, γιατι το δικο μου δε χωραει σε γκρειπφρουτ!!!!!!

      1. “Τα καταπιείς όλα” το λέτε στο χωριό σου,αλβανoπρεζόνo;Συντοπίτης του Κάση κι εσύ;Έχετε και ίδιες προτιμήσεις “γκεήπφρουτ” κλπ;

Comments are closed.