ΞΕΣΠΑ ο πρώην παίκτης του Survivor Η. Βαλάσης: «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα…» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
valasis-682x384

Εκρηκτικός ήταν ο Ηλίας Βαλάσης το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παίκτης του Survivor που είχε παρουσιάσει το Mega πριν από αρκετά χρόνια ξέσπασε για όσα ακολούθησαν μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Με έδιωξαν από τη μονάδα μου, δηλαδή μου έκοψαν το δικαίωμα να είμαι βατραχάνθρωπος. Γιατί βρε σε μένα; Βρε κουτέ! Έβαζες ένα χαρτί εδώ και ο πρώτος που έγραφες ό,τι κι αν συνέβαινε ήμουν εγώ. Όχι! Είσαι λάθος και δεν θέλω να είμαι μαζί σου! 300 κιλά ήταν ο άλλος και καθόταν με την κοιλιά έτσι και 10 αξιωματικούς αριστερά και δεξιά. Και μου λέει «Μας εξέθεσες ρε Βαλάση» κι έκανε την κοιλιά έτσι! 400 κιλά άνθρωπος, τον εξέθεσα εγώ! Όχι ψυχή μου, δεν σε έχω εκθέσει εγώ! Έχω 10 παλικάρια θαμμένα με τα χέρια μου. Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα ότι εγώ είμαι απαράδεκτος και σε εξέθεσα.

Με το παιδί που ήθελα να βοηθήσω δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ! Δεν έχουμε πει γεια. Κατέρρευσε όλο μέσα μου, δεν μπόρεσα να τον πάρω ποτέ τηλέφωνο να του πω τίποτα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι φίλος μου, ένας άγγελος είναι στην προσωπική του ζωή, αλλά είναι και πολύ οξύθυμος και πολύ ευερέθιστος.

Με βοήθησες να πάω στην φάρμα. Με βοήθησες πολύ όταν δεν είχα χρήματα, όσο δε με βοήθησε ο αδερφός μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σπυρίδωνα κατούρα κ λίγο χαχαχαχαχαχ άλλος κλώνος του Ψώρρα μας βρήκε???

  2. Αν ψήφιζε ο κόσμος ο Ηλίας θα έβγαινε ο νικητής, αλλά ψήφιζαν τα φίδια για αυτό κέρδισε η τσουλάρα η άλλη χωρίς να το αξίζει, πήρε τα λεφτά και τα έκανε βυζιά, ενώ ο Βαλάσης θα βοηθούσε το παιδί να ξαναπερπατήσει. Τι μαλάκες αυτοί στο Ναυτικό που έδιωξαν τον άνθρωπο! Ούτε για φτύσιμο δεν είναι. Μετά απο τόσα χρόνια είναι πληγωμένος εξαιτίας αυτών των καθικιών. Ελπίζω να το πλήρωσε απο την ίδια την ζωή ο σαπιοκοιλιάς αυτό που του έκανε, δεν μπορείς να σβήνεις τον αγώνα του ανθρώπου έτσι επειδή την είδες θεός και αποφασίζεις και διατάζεις. Άτυχος ήτανε αλλά ο τροχός γυρνάει για τους άξιους έστω και αργά.

  3. Τώρα που τα βλέπουν κάποιοι αυτά ελπίζω να μου επιτρέψουν να πάρω την χώρα στα χέρια μου για να είσαστε όλοι χαρούμενοι όλοι αλλά και να μπορέσω να βοηθήσω και αυτούς που θέλετε … πρέπει να με αφήσετε και το λέω σε κάποιους που ξέρουν ποιοι είναι.

Comments are closed.