Ξεσπά ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη που κρατείται από τους Τούρκους: «Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης»-Όλες οι εξελίξεις

Κοινοποίηση:
synora_goneis_kouklatzi_1_new_1

Εναν εφιάλτη συνεχίζουν να ζουν οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. Στο μυαλό του πατέρα που αγωνιά ενός εκ των δύο στρατιωτικών που αιχμαλωτίστηκαν από Τούρκους στον Έβρο την 1η Μαρτίου και έκτοτε κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης έχει καρφωθεί η φράση σε «εύλογο χρονικό διάστημα».

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα» είναι η απάντηση που παίρνει ο Νίκος Κούκλατζης από τους δύο Τούρκους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση και με αφορμή αυτό δηλώνει στο Έθνος:«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης».

Σύμφωνα με τον ίδιο τόσο ο γιός του όσο και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Τα παιδιά – και κυρίως ο Δημήτρης – περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν» προσθέτει.

Όσο για τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών ο κ. Κούκλατζης λέει ότι «τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά».

«Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση» καταλήγει ο Νίκος Κούκλατζης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: