Ξανά πρώτη η Κατερίνα Στεφανίδη! – Ξεκίνησε από το ύψος που σταμάτησαν οι άλλες… (βίντεο)

Κοινοποίηση:
stefanidi

Μια εβδομάδα μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, όχι μόνο νίκησε στο Diamond League της IAAF του Μπέρμιγχαμ, αλλά ξεκίνησε τις προσπάθειές της από εκεί που σταμάτησαν όλες οι άλλες.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα μετείχαν οι περισσότερες του τελικού του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και ανάμεσά τους και οι τρεις που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών μαζί με τη Στεφανίδη.

Όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες σταμάτησαν στα 4.61μ., ενώ η η Στεφανίδη από αυτό ακριβώς το ύψος ξεκίνησε τις προσπάθειές της. Το πέρασε με την πρώτη, στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 4.68μ., για να ανέβει στα 4.75μ, που τα πέρασε και αυτά και πήρε την 1η θέση.

Δεύτερη ήταν η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου (ήταν 6η στο Λονδίνο) με 4.61 και τρίτη η Σουηδή Μιχαέλα Μέιερ με 4.61 επίσης. Η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία ήταν δεύτερη πίσω από τη Στεφανίδη, τόσο πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όσο και φέτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, έμεινε στην 4η θέση με το ίδιο ύψος, όπως και η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, η οποία ήταν τρίτη στο Λονδίνο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τη νίκη της αυτή στο Μπέρμιγχαμ, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας των Diamond League με 32 βαθμούς. Στην πρώτη θέση είναι η Σίλβα με 34 βαθμούς και στην τρίτη η Μόρις με 20 βαθμούς. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες την 1η Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΙΤΙΝΓΚ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Comments are closed.