ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ! ΝΤΡΟΠΗ για τη συντονιστική επιτροπή! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να σταματήσουν την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ της Μπιτάκου! Δεν τα παράτησε όμως!

Κοινοποίηση:
mpitakou

Πλακώνονται στο ξύλο στην εξέδρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 2.000.000…..ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?……

  2. Ο χοντροκαράφλας με τα γυαλιά ηθελε να την διακοψει

  3. Θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στην κ ΜΠΙΤΑΚΟΥ Δωσε κορωνι!!!

  4. Ντροπή στην Μπιτακου που έβαλε τους μπραβους να της δώσουν με τσαμπουκά το μικρόφωνο. Γιατί να μιλήσει; ποιά είναι; δημοσιογράφος; που έχει δουλέψει κ σε ποια Ένωση είναι; παραλίγο να χαλάσει το συλλαλητήριο εξαιτίας της… Με τι προσόντα κ τι γνώσεις θα μιλήσει η… Οριανα Φαλατσι του κικ μποξινγκ μπροστά σε 1.500.000 κόσμο; ήταν απρεπεια αυτό που έκανε κ παραλίγο να γελοιοποιηθει όλη αυτή η προσπάθεια. Να μιλήσεις εσύ Στέφανε, Ναι. Αυτή γιατί; για τους στημένους αγώνες κικ μποξινγκ ή για το πως τρυπωσε αρχικά εκεί; έσκασε κ στο συλλαλητήριο με 12ποντη γόβα κ γέλαγε ο κόσμος με το νούμερο. Άλλη φορά να παίρνουμε από 10 μπραβους ο καθένας κ να παίρνουμε τα μικρόφωνα… (για να μη πω ότι αυτά που είπε ήταν ηλιθιότητες κ άσχετα με το θέμα).

  5. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣΣΣΣ………!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΑΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣΣΣΣΣ…………

  6. οι αλητες διοργανωτες ειχανε ετοιμα δικα τους συνθηματα , τα βαζανε συνεχεια και δεν αφηναν τον κοσμο να εκφραστει να πει τα δικα του συνθηματα.
    π.χ. φωναζαν καποιοι εκει στη εξεδρα συνεχεια αναμεσα στα τραγουδια και τις ομιλιες “η μακεδονια ειναι ελληνικη” συνεχεια για να μην συνεχισει ο κοσμος”αλητες προδοτες πολιτικοι. κυριως για να μην ακουγονται τα συνθηματα της χρυσαγης η οποια εξουδετερωθηκε ετσι.
    βεβαια μετα 2-3χιλιαδες χρυσαυγιτες και αλλοι εθνικιστες επιτεθηκαν διεσπασαν τον αστυνομικο κλοιο και επιτεθηκαν στους 1.000 παρακρατικους αναρχοκομουνιστες φονιαδες προδοτες οι οποιοι την κοπανησαν τρεχοντας και τους πηγαν γαμιωντας ως το πολυτεχνειο
    μπραβο στους ακροδεξιους!

    1. Φιλε δεν θελαμε να φωναξουμε κατα των πολιτικων ! Για να μην δωσουμε δικαιωματα σε φερεφονα… Αν ειμαστε Πατριωτες την επομενη φορα , πρεπει να μπουμε μεσα στην ΒΟΥΛΗ και να τους παρουμε τα κεφαλια.Τι φωνες και μαλακιες τους καθαριζουμε και τελος . Το καλο ειναι οτι ο κοσμος ξυπναει σιγα σιγα…

      1. Αδελφέ
        Θα συμφωνήσω μαζι σου. Κι εγω λεω, τι συλλαλητήρια και μπαρούφες. Εδω που φθάσαμε αυτα δεν βοηθανε πια. Ετςι κι αλλιως θα μας γράψουν εκει που ολοι ξερουμε, οπως εκαναν και με το δημοψήφισμα. Οι …ανθρωποι…αυτοι, πρεπει να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοςια.

    2. Ακροδεξιος=Πατριωτης
      Κεντροδεξιος=καραγκιοζης παπατζης της αριστερας

  7. Γεια σου Στέφανε με την παρέα σου. Εδω Τοροντο ετοιμαζόμαστε για το συλλαλητήριο στην ελληνική παροικία. Ήμαστε περίπου 200.000 εδω και έστω και το 10% να κατέβει θα ήμαστε ευχαριστημένοι γιατι σημερα εχει χιόνια και κάνει λιγακι κρύο. Οι Σκοπιανοί εδω ειναι περίπου 20 με 25.000 και ετσι και κανουν καμοια κουταμάρα και έρθουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ιδικα σημερα το τα θα μάθετε και νέα τι εχει να γεινει. Τωρα εμεις εδω είδαμε γιατι μακακες δεν ήμαστε αλλα και ακούσαμε οτι το συλλαλητήριο της Αθήνας ξεπερνούσε το 1.500.000 Έλληνες… Στέφανε σε παρακαλούμε εμεις οι Έλληνες του Καναδα γενικός μείνε οπως εισαι και παντα πατριώτης γιατι εισαι ο ΜΟΝΟΣ που ακόμα κρατάς. Ο Μυλωνάκης κάπου μας τα χαλάει αλλα και η Παραδείση καλα θα ηταν οταν μιλάς να μην χασκογελαει. Σε αγαπάμε φιλε Έλληνα πατριώτη και αλλοι δυο τρεις πατριώτες που εσυ μονάχα προβάλεις γιατι ακόμα και ο Μυλωνάκης την Κ. Επαμεινώνδα δεν τον εχει φιλοξενήσει ποτέ στο προγραμμα του. Καλός ο Καρατζαφερης που η Παραδείση και ο Μυλωνάκης κόβονται αλλα μην ξεχνάμε οτι ειναι μνημονιακούς. Φιλε να εισαι καλα και φιλακια απο Καναδα…. Και συνέχισε τον αγώνα σου…

  8. Θεσσαλονίκη-Agrotica: Ανησυχία για τη Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, από το 2020

    Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 20:39
    Τη θέση του ότι η επόμενη Κοινή Αγροτική Πολιτική επιδιώκεται από την ΕΕ να είναι “ευφυέστερη και πιο δίκαιη”,

    καθώς σήμερα το 20% των αγροτών λαμβάνει περίπου το 80% των ενισχύσεων, αλλά και ότι η νέα ΚΑΠ θα έχει μία “πράσινη αρχιτεκτονική”, για μείωση της γραφειοκρατίας και του διοικητικού “βάρους”, διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χαράλαμπος Κασίμης, σε εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της 27ης Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Κασίμης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την “αρχή της επικουρικότητας μεταξύ των κρατών – μελών, που εισάγεται, γιατί μπορεί να καταλήξει σε πολύπλοκες διαδικασίες και αύξηση της γραφειοκρατίας”, ενώ εξέφρασε την απορία του για το “πως θα λειτουργήσουν οι άμεσες ενισχύσεις όταν διασυνδεθούν με τις επιδόσεις». Όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι άμεσες ενισχύσεις είναι το πρώτο δίχτυ ασφαλείας για το αγροτικό εισόδημα».

    Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να αλλάξει η αναλογία των διατιθέμενων πόρων, μεταξύ του πρώτου και δεύτερου Πυλώνα (ο πρώτος αφορά τις άμεσες ενισχύσεις λαμβάνει το 75% των πόρων και ο δεύτερος που αφορά αναπτυξιακά προγράμματα, μόλις το 25%).

    Στην εκδήλωση επισημάνθηκε ότι από πολλές χώρες έχει εκφραστεί ο προβληματισμός ότι η επόμενη ΚΑΠ θα επανεθνικοποιηθεί, κάτι που απέκλεισε ο αρμόδιος Επίτροπος Φιλ Χόγκαν, ο οποίος μάλιστα πρότεινε την αύξηση της συνεισφοράς των κρατών – μελών στον Κοινοτικό προϋπολογισμό, που σήμερα είναι στο 1% του ΑΕΠ κάθε κράτους, έτσι ώστε να μην μειωθούν οι δαπάνες για τον αγροτικό τομέα.

    Πάντως, ενόψει των σχεδιαζόμενων αλλαγών το ΥΠΑΑΤ, έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για τη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής και πρότασης της Ελλάδας, όπως και τις διαβουλεύσεις με εκπροσώπους φορέων των αγροτών. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν συγκροτηθεί δύο επιστημονικές ομάδες και μία υπηρεσιακή, του υπουργείου, για τη σταδιακή προετοιμασία της ελληνικής πρότασης.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης, επισημάνθηκε ότι το Brexit και οι αυξημένες ανάγκες της ΕΕ στους τομείς ‘Αμυνας, Ασφάλειας και του Μεταναστευτικού, θα επηρεάσουν σημαντικά τη χρηματοδότηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την περίοδο από το 2020 και μετά, με περικοπή πόρων που θα φτάσει και ίσως υπερβεί το 10%. Υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα είναι αντίθετη στη μείωση των πόρων για τον αγροτικό τομέα (σ.σ. τώρα στο 38% του προϋπολογισμού της ΕΕ).

    Δυστυχώς η ανησυχία επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στην αμεσότητα των επιδομάτων ουσιαστικά, που αποκαλούνται ενισχύσεις, αφού εκπαιδεύτηκαν και οι αγρότες να περιμένουν την οικονομική στήριξη από την ΕΕ σαν να είναι κι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ το κράτος θα έπρεπε να ζητά την στήριξη τρόπων αύξησης της παραγωγής, την παροχή τεχνογνωσίας και εξασφάλισης απορρόφησης των ελληνικών προϊόντων σε εξαγωγές όπου και με όποιες προϋποθέσεις αυτό θα επέλεγε και όχι να μας απαγορεύουν από την ΕΕ κατά τα συμφέροντά τους ,το που θα εξάγουμε και τι.

  9. Άξια η κοπέλα , ένα μεγάλο μπράβο για την πατριώτισσα !

  10. Μια τετοια κοπελαρα,μια τετοια πατριωτισα,μια τετοια δυναμική γυναικα δεν μπορει με τη στήριξη όλων μας να κυβερνήσει την πατρίδα μας..??
    Η γαλλική τηλεόραση Στέφανε μίλησε για κοντα 1.500.000 κοσμο!!!
    Η λευτεριά ειναι κοντα!!!
    .

    1. Μπάμπη ή προβοκάτωρας είσαι ή βλαμμένος για να λες ότι η κοπέλα αυτή θα κυβερνήσει. Αν κάνει και κατέβει στις εκλογές μονη της (χωρίς να πάει στην ΧΑ), την άλλη μέρα, το σύστημα και τα ΜΜΕ την ΄”έχουν φάει λάχανο”. Εδώ τόσα χρόνια που καίγεται ο τόπος και τύποι σαν και σένα (προφανώς), αντί να βλέπουν την χώρα που καίγεται από τους προδότες, βλέπουν “ολογράμματα” των ναζί/φασιστών κλπ να παρελαύνουν στους δρόμους, που οι ίδιοι οι προδότες τους έχουν βάλει στην “κασέτα” και τους τα παίζουν για να σας αποκοιμίζουν.
      Απόι αυτά που λες δεν περιμένω να καταλάβεις. Άλλωστε “ο μέσος” Έλληνας παρότι έχει αυξημένη αλαζονία, έχει χαμηλό δείκτη νουμοσύνης και είναι εύκολα χειραγωγούμενος. Και όσοι έχουν υψηλότερο IQ (όπως πχ οι νεοταξίτες που έχουν ενορχηστρώσει όλα αυτά διαμέσου των μαρονετών τους) γνωρίζουν πολύ καλά ότι “΄πιο εύκολα κροϊδεύεις κάποιον, παρά έπειτα εκ των υστέρων να (έρθει κάποιος άλλος να) τον πείσεις ότι τον κοροϊδέψανε”.

  11. καλησπέρα σας η σουηδική τηλεόραση ειπε το λιγότερο 1 εκ. κόσμος

  12. Τα νεοδημοκρατικα πουστρακια-δουλοι της αριστερας, μισουν ο,τι ειναι πραγματικα πατριωτικο .Θελουν να καπελωσουν το εθνικιστικο συναισθημα του Ελληνικου λαου ωστε να το ελεγξουν και να το σμικρυνουν.Η σιγχαμερη εθνομεδενιστικη αριστερα δεν θα ειχε καταφερει τιποτα χωρις την ανοχη και την βοηθεια των παπατζηδων της Νου δου.

Comments are closed.