Νεοταξίτρια της Femen επιτέθηκε στον Τσέχο Πρόεδρο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_004035b9-aac0-4404-a1a5-50087f398d4b

Αντιμέτωπος με μια γυμνόστηθη γυναίκα που του φώναζε προσβλητικά σχόλια βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει σήμερα, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή. Φωνάζοντας “Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν”, άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.

Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.

Femen - διαμαρτυρία - Τσεχία

Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. “Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε”, είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.

Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.

Femen - διαμαρτυρία - Τσεχία

Femen - διαμαρτυρία - Τσεχία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: