Να μας πούνε γιατί ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ οι πινακίδες με τα ονόματα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ στα ΤΟΥΝΕΛ της Κατερίνης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
αλεξανδρος τωρα

“Tα 2 παραλληλα τουνελ ολοκληρωθηκαν στους ολυμπιακους αγωνες του 2004. Το ρευμα προς Αθηνα ονομαστηκε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και το ρευμα προς Θεσσαλονικη ονομαστηκε ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Σημερα οντως εχουν αφαιρεθει οι πινακιδες με την ονομασια τους, δεν γνωριζω ακριβως ποτε εγινε εχει σιγουρα ομως πανω απο εναμιση χρονο. Αυτό λεω αυτο με βεβαιοτητα γιατι καθε φορα που εβλεπα αυτες τις πινακιδες ένιωθα χαρά. Επισης εψαξα και βρηκα οτι στους χαρτες της google στο (Street view) οι χαρτες ειναι περιπου πενταετιας και υπαρχουν οι πινακιδες αλλα τα ονονατα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ ειναι θολα!! Δείτε φωτογραφιες πως ηταν τα τουνελ πριν και πως ειναι τωρα για να καταλάβετε…”

Όταν υπήρχε η πινακίδα με την ονομασία “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

αλέξανδρος με πινακιδα

Η πινακίδα στο τούνελ όπως είναι τώρα 

αλεξανδρος τωρα

Όταν υπήρχε η πινακίδα με την ονομασία “ΦΙΛΙΠΠΟΣ”

φιλιππος με πινακιδα

Η πινακίδα στο τούνελ όπως είναι τώρα

φιλιππος τωρα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τις πήρε ο αέρας όπως μας έλεγε ο σαπιοκοιλιάς. Αυτή η πουτάνα

  2. Ετσι ακριβως μια μερα ξαφνικα θα εχουμε εκτοπιση Ελληνικων πληθυσμων απο την Μακεδονια προς την υπολοιπη Ελλαδα……. και θα αναρωτιούνται, με τα μπογαλακια στους ωμους ,
    …τι συνέβη….;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!
    ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! κομματάκι κομματάκι , οπως τα τρωκτικά….

  3. Ρε ξεφτιλες βάλτε ξανά τις πινακίδες ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να της ξιλωσετ ε άντε μουλάρια.

  4. Τέτοιες απορίες να αποκτήσετε όταν σταματήσετε να ψηφίζετε προδότες…μέχρι τότε βγάλτε τον σκασμό και μείνετε με την ελπίδα…ΤΟΥΒΛΑ!

Comments are closed.