Ναταλία Λιονάκη: Το άγνωστο διαζύγιο και ο θάνατος την έστειλαν στο μοναστήρι;

Κοινοποίηση:
lionaki

Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η Ναταλία Λιονάκη,

η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα πράσινα μάτια που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Φιλοδοξίες», αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η επιλογή της Ναταλίας να γίνει δόκιμη μοναχή έγινε Νο1 θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής, με τη μητέρα της ηθοποιού να εξηγεί σε συνεντεύξεις της τους λόγους, για τους οποίους η κόρη της θέλησε να μπει στον δρόμο του Θεού.

«Η Ναταλία δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία. Φορούσε ένα σταυρό, όπως φοράμε όλοι, πίστευε με το δικό της τρόπο, και ως εκεί. Τον τελευταίο καιρό, κάποια «φίλη» της, την είχε συστήσει σε ένα πνευματικό, ο οποίος ήταν φανερό πως την επηρέαζε.

Είχε γεμίσει όλο το δωμάτιο εικόνες, γονάτιζε μπροστά τους και προσευχόταν όλο το βράδυ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η κυρία Ευγενία στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης.

Ωστόσο, παράλληλα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ο άγνωστος έρωτάς της με τον Κώστα Καραδήμα, πριν τη σχέση της με τον Μάριο Ιορδάνου.

Με τον Κώστα Καραδήμα δεν σταματάει ποτέ να έχει επαφές. Τον Μάρτιο του 2009 –όσο είναι παντρεμένη-, σύμφωνα με την Espresso, η Ναταλία πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του Κώστα Καραδήμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στον Πειραιά.

Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη του αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού Φώτη Δαλμήρα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο θάνατος του πρώην συντρόφου της την οδήγησε στο να κλειστεί σε μοναστήρι.

Έναν χρόνο μετά, και συγκεκριμένα το 2010, οι απέλπιδες προσπάθειες της μητέρας της να βγει η κόρη της από το μοναστήρι πιάνουν τόπο. Η Ναταλία επιστρέφει ξανά στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, και από εκεί πάει με τη μητέρα της στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, αλλά και πάλι ακολουθεί μια μοναχική ζωή.

Ντυμένη στα μαύρα, κρατά χαμηλούς τόνους, και ασχολείται με το να φτιάχνει κομποσκοίνια, όπως είχε μεταδώσει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» πέρσι.

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη γίνεται ξανά θέμα συζήτησης. Χειροτονήθηκε επίσημα στις 14 Αυγούστου ως Μοναχή Φεβρωνία σε τελετή στην Κένυα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ+ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 3Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ…ΣΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ,,,ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ,ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΧΟΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΝΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ…ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΑΡΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΛΟ…ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΕΣ ΜΑΣ(ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ….ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΤΟΝ ΑΔΑΜ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ…ΔΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣ…ΔΛΔ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ…ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ/ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ….ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ….ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ….Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΝΕΤΑΙ ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΠΛΑ,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΑΓΙΟ(ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ),ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΟΣ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ+ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΙΖΙΤΟΥ Η ΟΧΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΖΑΚΙΑΣΠΡΕ/ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΑΛΒΑΝΟΣ/ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΛΠ Η ΟΧΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ…ΑΝ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ/ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΤΟΝ ΤΑΦΟ…ΔΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ…ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ “ΚΑΛΟΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΠΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΖΕΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ…ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΩΘΕΙΣ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΧΑΡΙΣ+ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…Ο ΝΟΜΟΣ ΔΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ…ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΛΠΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΤ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ+ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ….,ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ???ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΛΔ ΤΙΣ 13 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ+ΠΩΣ ΤΟ “ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ” ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΤΑ 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΜΑΡΚΟΥ,ΜΑΤΘΑΙΟΥ,ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ(ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΔΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ…Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣ…Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ+ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ….ΤΟ 90%+ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!Ο ΤΥΦΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ…ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ!

  2. ΤΙ παθατε ολοι………..η πρωτη είναι η τελευταια που γινεται μοναχη? Είναι ειδηση?

  3. Καλό Παράδεισο ας ευχηθούμε όλοι στη μοναχή -πλέον- Φεβρωνία. Ο Χριστός σταυρώθηκε για όλους-ες και δεν εξαιρεί κανέναν άνθρωπο από την σωτηρία Του, αν φυσικά ο ίδιος ο άνθρωπος την θέλει. Η Λιονάκη επέλεξε την ευθεία οδό του μοναχισμού και της εξωτερικής ιεραποστολής, αφού πρώτα “γεύτηκε” τις μάταιες και πικρές και εφήμερες και ψεύτικες “χαρές” μιας πρόσκαιρης κοσμικής σταδιοδρομίας ως ηθοποιού, που όμως δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν την καλόπιστη εκείνη ψυχή, η οποία αποζητά να γευθεί την μόνιμη και παντοτινή και πεπληρωμένη Ευτυχία. Η Ευτυχία αυτή λέγεται Χριστός! Η αληθινή ευτυχία ολοκληρώνεται μόνον με την χριστοποίηση του ανθρώπου και την εκζήτηση και απόκτηση, απ’ αυτόν, των ασύγκριτων δωρεών του Αγίου Πνεύματος. Ο Παράδεισος ξεκινά με τον γνήσιο και συνεχή πνευματικό αγώνα του ανθρώπου από τούτη τη ζωή και προγεύεται ήδη από της στιγμής της εν Χριστώ εκδημίας του.
    Οσο δε πιο σκοτεινή γίνεται η εποχή μας και όσο πιο μαύρες γίνονται οι μέρες των πιστών ανθρώπων (το βλέπουμε στις μέρες μας με τη εκπόρνευση της ανθρώπινης ζωής με τις έμφυλες ταυτότητες κλπ), τόσο θα διακρίνονται άνθρωποι σαν την μοναχή Φεβρωνία που θα απαρνούνται τις κοσμικές “χαρές” και τη ματαιόδοξη εδώ ζωή, και ταπεινά και αθόρυβα θα στρέφονται προς το αληθνό Φως, καταφεύγοντας σαν αστραπόμορφες ανθρώπινες βολίδες προς την άνω και αγγελική ζωή, δηλαδή τον μοναχισμό!
    Καλό Παράδεισο, μοναχή Φεβρωνία. Είθε να εύχεσαι και για μας, από εκεί που βρίσκεσαι….

Comments are closed.