Νέες διαστάσεις παίρνει η αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

Κοινοποίηση:
alvanoi-eyelpidon3

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 31χρονου Αλβανού serial killer έφερε την Αστυνομία στα ίχνη ομάδας εκτελεστών συμβολαίων θανάτου. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ανάμεσα στους στόχους βρίσκεται και ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των πυροβολισμών στο νυκτερινό κέντρο του Μικρολίμανου, μετά τη σύλληψη του δράστη με το «καλάσνικοφ», του 31χρονου Αρμπέρ Μπάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη Μπάκο έφερε την Αστυνομία στα ίχνη ομάδας εκτελεστών συμβολαίων θανάτου, που δρούσε για λογαριασμό μεγαλοκακοποιών που βρίσκονται στις φυλακές.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μεταξύ των συμβολαίων θανάτου που προκύπτουν από τις αστυνομικές έρευνες βρίσκεται και το όνομα ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στα Σεπόλια έναν από τους συνεργούς του «πιστολέρο» του Μικρολίμανου, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας των πληρωμένων δολοφόνων.

Έχει συλληφθεί επίσης ο νεαρός που έκρυβε τον Μπάκο στο διαμέρισμά του, και ο οποίος βρέθηκε κατά την αστυνομική έφοδο της Τετάρτης.

Ακόμα επτά άτομα αναζητούνται.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκανε ο Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης, με την εξιχνίαση της επίθεσης στο Μικρολίμανο φαίνεται πως εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, στην οποία συμμετείχε ο Μπάκο, και έχει διαπράξει και άλλες αιματηρές ένοπλες επιθέσεις.

Συνολικά, μετά τη σύλληψη Μπάκο η Αστυνομία έχει διαλευκάνει τη δολοφονία του 43χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από ένοπλη επίθεση σε κέντρο διασκέδασης της Αθήνας στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά και τέσσερις ακόμα περιπτώσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στο Μικρολίμανο.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στην Αθήνα, βραδυνές ή πρώτες πρωινές ώρες, με την πρώτη να σημειώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, έχουν διαλευκανθεί κλοπές που έκαναν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας μέσα σε μέσα μεταφοράς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: