ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Χτύπησαν αλύπητα την φοροδιαφυγή! Έριξαν πρόστιμο σε μπουγατσάδικο γιατί δεν είχε κόψει 3(!!!)αποδείξεις!

Κοινοποίηση:
φωτοοοοο

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε εταιρίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής-εργατικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν την 29 και 30 Δεκεμβρίου 2017, ελέγχους σε συνολικά 27 καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικές είναι δύο περιπτώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου επιχειρήσεις δεν είχαν κόψει 3(!) αποδείξεις, αξίας κάτω των 50 ευρώ.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα μπουγατσάδικο στον Εύοσμο και ένα καφέ – ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, βεβαιώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής-εργατικής νομοθεσίας σε συνολικά 16 περιπτώσεις, όπου διαπιστώθηκε:

Στην Αττική

Σε εστιατόριο στην Αργυρούπολη, να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού

Σε καφέ-μπαρ στην Αθήνα, η μη έκδοση 12 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 141,50 ευρώ

Σε αναψυκτήριο στην Αθήνα, η μη έκδοση 9 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 260 ευρώ

Σε καφέ-μπαρ-αναψυκτήριο στην Κηφισιά, η απασχόληση 9 υπαλλήλων, ενώ δεν επεδείχθησαν πίνακες προσωπικού

Σε καφέ- ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά, η μη έκδοση 3 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας (38) ευρώ και

Σε σνακ μπαρ στο Χαλάνδρι, να απασχολείται υπάλληλος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Στη Θεσσαλονίκη

Σε οβελιστήριο στη Θεσσαλονίκη, η μη έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης και παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Σε αναψυκτήριο μπουγάτσα, στον Εύοσμο, η μη έκδοση (3) αποδείξεων λιανικής πώλησης

Σε καφετέρια στον Εύοσμο, η μη έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης και (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Σε εστιατόριο-αναψυκτήριο, στον Εύοσμο, η μη έκδοση (6) αποδείξεων λιανικής πώλησης
Σε ψιλικά-αναψυκτήριο στη Θεσσαλονίκη, παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας και μία εργαζόμενη δεν βρέθηκε καταχωρημένη στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού

Σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Σε εστιατόριο στον Εύοσμο, (6) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ένας εργαζόμενος δεν βρέθηκε καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και

Σε καφετέρια στον Εύοσμο, μία εργαζόμενη δεν βρέθηκε καταχωρημένη στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού

Για τα αποτελέσματα των ελέγχων ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΑΣΣΟΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ; ε ΤΣΙΠΡΑ;
    ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟ-ΑΣΣΟΕ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ , – ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ……….

    ΟΧΛΟΣ -ΜΑΖΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ……..ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΜΕΑ ,( ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ) –

  2. Μπράβο στους ήρωες της Οικονομικής Αστυνομίας! Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα! Σε μια Ελλαδίτσα που όσοι είναι οι κάτοικοί της είναι οι κάτοικοι μιας πόλης σε άλλες χώρες, μόνο με την εξαντλητική φορολογία του Έλληνα, την επιδότηση, την μίσθωση και την μη-φορολόγηση των λαθρό, τα θαλασσοδάνεια στα 50-100 άτομα που έχουν το 90% του πλούτου της χώρας (πχ Κοντομηνάς – πήρε δάνειο περίπου 100 εκατ.;, πλήρωσε από αυτά ένα μικρό ποσοστό και βγήκε έξω), τη μηδαμηνή φορολόγηση αυτών καθώς επίσης και στα διαπλεκόμενα κόμματα και κομματικά στελέχη, την αύξηση των βασικών ειδών διαβίωσης, τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ και των “επιχειρήσεων” (όπως πχ “κλινικές” εκτρώσεων”) του Soros από τον Ελληνικό λαό, με τους κομματικούς στρατούς και την αποχή από τις εκλογές, μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα. Μπράβο και πάλι Έλληνα. Σίγουρα κατανοείς απλά μαθηματικά γιαυτό τα κατάφερες μια χαρά μέχρι τώρα! Είσαι πανέξυπνος. Και πάλι μπράβο στην Οικονομική Αστυνομία!

  3. Το οτι υπηρχε σχεδον παντου ανασφαλιστο προσωπικο,δεν το σχολιαζει κανενας;

  4. Ο χατζηπουρογκας με τα 10 μυρια χρεος;
    Οξω ρε λινατσες

  5. προς το κρατος μας, παιδια υπαρχει και ενας καστανας καπου στο κεντρο που δεν κοβει αποδειξεις και καταστρεφετε η χωρα μας ενω ολα τα κολαδικα κοβουν ασταματητα αποδειξεις σαν δεν ντρεποσαστε ρε λαμογια

  6. Μπράβο τους. Ετςι, ολους αυτους τους πάμπλουτους που πουλάνε μπουγάτσας, κουλούρια, Σκορδά μαι λιγα ματσάκια μαϊντανό να τους τσακίσουν. Αυτοι ειναι υπαίτιοι που βούλιαξε η Ελλαδα, προς Θεού ομως, μη πειράξουν κατι μεγαλο πετρέλαιαδες, κατι τραπεζιτες κλπ. Αυτοι οι καημένοι ειναι πάμφτωχοι. Μηπως να κανουμε και έρανο να τους συνδράμουμε;;; Ααααχ, καημένη Ελλαδα μου, που έπεσες. Σε χερια κατσαπλιαδων, προδοτων και ανθελλήνων,

Comments are closed.