ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΙΔΙΑ! Έλληνες ΕΚΑΝΑΝ δίκη τους εταιρεία παραγωγής στον Καναδά και ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ θεατρική παράσταση στα Ελληνικά!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
scandalis

Πρόκειται για δύο νέα παιδιά που κάνουν την δική τους προσπάθεια στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο.

Τον Γιώργο Σκανδάλη και τον Ελισσαίο Κυρίλλου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά από γονείς μετανάστες. Ασχολήθηκε με την ηθοποιία από πολύ μικρός και ήταν μέλος σε ομάδα θεάτρου και χορού. Είχε συστηθεί στο Ελληνικό κοινό στο ριάλιτι Dream Show για ηθοποιούς που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha το 2005, μετά δούλεψε σε θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και μετά συνέχισε την καρίερα του στο εξωτερικό. Τώρα γράφει, παίζει και σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Η Επιλογή» που θα ανεβεί τον Νοέμβριο από την «Ten Tone Productions».

Ο Ελισσαίος ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στο Τορόντο, έχει καταγωγή από Κύπρο και τα τελευταία 10 χρόνια έμενε στη Αθήνα και είχε ασχολήθει με τον τομέα της οργάνωσης παραγωγών. Τώρα έχει αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση της «Ten Tone Productions» και του θεατρικού έργου «Η επιλογή».

Λίγα λόγια για την εταιρεία και το θεατρικό.

«Ten Tone Productions» («Δέκα με Τόνο») είναι το όνομα της εταιρείας, που η βάση της βρίσκεται στον Καναδά και έχει ως σκοπό την οργάνωση πάσης φύσεως εικαστικών παραγωγών και με ιδιαιτερότητα στο μάρκετινγκ αλλά και στην προώθηση των πρότζεκτ της.

«Η Επιλογή» είναι ο τίτλος του θεατρικού έργου σε σενάριο/σκηνοθεσία Γιώργου Σκανδάλη.

Το έργο διαδραματίζεται σ’ ένα ελληνικό νησί του σήμερα, με πρωταγωνίστρια την Ελένη η οποία μεγάλωσε στο νησί και στα 18 της παντρεύτηκε τον Δημήτρη και έμεινε εκεί. Μια αναπάντεχη γνωριμία έρχεται να ταρακουνήσει την ίδια και να την φέρει αντιμέτωπη με τον εαυτό και την καρδιά της. Τι κρατάει και τι αφήνει; Ποια θα είναι η Επιλογή…;

Στην παράσταση συμμετέχουν και οι: Νάνσυ Αθανασόπουλος-Μυλωνάς, Χρίστινα Ελ Μπαραμάουϊ, Γιάννης Κουκουβλής, η Στέλλα Μαστρογιαννάκου, η Αναστασία Μποτού και ο Γιώργος Σκανδάλης.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να συνεχίζουν να άγουν τον Ελληνικό πολιτισμό με τον τρόπο που του αξίζει!

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσαν σε Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Καναδά:

-Δείτε τα τρέιλερ από το θεατρικό έργο «Η Επιλογή»:
trailer 1:


trailer 2:

trailer 3:

Facebook:
https://www.facebook.com/tentoneproductions

Twitter:
@tentonepro

Instagram:
@tentoneproductions

Snapchat:
tentonepro

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response