“Μπαμ, σκουλήκια μπάτσοι, να ψοφίσετε”. Το μεσημέρι του αίματος. Ο “σκύλος” γεννημένος φονιάς, Κ.Πάσσαρης, πυροβολεί και σκοτώνει δύο αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
arxifilakes-passaris

Σαν σήμερα το 2001, οι Αρχιφύλακες της Δ/νσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, Δρακόπουλος Αθανάσιος και Αλεβιζόπουλος Διονύσιος, έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του κρατούμενου Κώστα Πάσσαρη, τον οποίο είχαν μεταγάγει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Αρχιφύλακας Αθανάσιος Δρακόπουλος γεννήθηκε το 1954 στην Μεσσηνία και υπηρετούσε στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2001, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, τραυματίστηκε βαριά από τα πυρά του κρατουμένου Κώστα Πάσσαρη, τον οποίο είχε μεταγάγει από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αρχιφύλακα Διονύσιο Αλεβιζόπουλο. Ο Αρχιφύλακας κατέληξε την επόμενη μέρα.

Τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κρατούμενου (16-2-2001)

Ο Αρχιφύλακας Διονύσιος Αλεβιζόπουλος γεννήθηκε το 1952 στην Μεσσηνία και υπηρετούσε στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2001, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, τραυματίστηκε βαριά από τα πυρά του κρατουμένου Κώστα Πάσσαρη, τον οποίο είχε μεταγάγει από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αρχιφύλακα Αθανάσιο Δρακόπουλο. Ο Αρχιφύλακας κατέληξε την επόμενη μέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποιος του έδωσε το όπλο στο μεταγωγών?
    Και τώρα τον εξομολογεί ο γνωστός παπάς των φυλακισμένων Γερβασιος και θέλει να τον κάνει καλόγερο στο άγιο όρος μαζί με όλους τούς αλλους κατάδικους που μαζευτηκαν εκει μέσα μσσκαρεμενοι σε καλόγεροι. Το όλο θέμα έχει λεφτά στη μέση και ο Γερβασιος σίγουρα δε χαλάει τα δικά του λεφτά αλλά ξεπλύνει άλλων. Πολύ βρώμικο το σύστημα ρε φίλε.

Comments are closed.