ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Μετά το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μακεδονίας μας, προχωράει και η κατασκευή του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
1

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Αφού έδωσαν το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να έχουν έχουν παιδιά, και ενώ ετοιμάζεται να…

ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, τώρα αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Διαβάζουμε στην Καθημερινή στις 17/5: «Ένα ακόμη βήμα για τη λειτουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα έκανε χθες η κυβέρνηση, καθώς το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έθεσε σε δημόσια διαβούλευση τον οργανισμό λειτουργίας του. Το κύριο πολιτικό μήνυμα που εκπέμπεται προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση υλοποιεί την πολιτική της υποχρέωση για τη λειτουργία του τεμένους, το οποίο θα είναι δημόσια υπηρεσία εποπτευόμενη από το ελληνικό κράτος.
Μάλιστα, ξεχωρίζει ο τρόπος στελέχωσης του τεμένους, με κυρίως αποσπασμένους υπαλλήλους και αυστηρό πειθαρχικό δίκαιο. Ο χρόνος έναρξης λειτουργίας του τεμένους θα κριθεί και από την πορεία των κατασκευαστικών έργων στον χώρο στον Βοτανικό, όπου ήδη έχουν κτισθεί οι βασικές εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», απομένουν –αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών– οι διαδικασίες προκήρυξης και κατασκευής των έργων για την πρόσβαση στο τέμενος καθώς και για τη διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων. Εκτιμάται ότι γι’ αυτές θα απαιτηθεί τουλάχιστον ένα έτος«.

Έχουν αποφασίσει να διαλύσουν με κάθε τρόπο τον κοινωνικό ιστό της χώρας, μισούν τους Έλληνες και γι’ αυτό προσπαθούν να μας εξαφανίσουν με κάθε τρόπο. Δεν θα περάσει όμως, θα αντισταθούμε (και) σ’ αυτή την ανθελληνική απόφαση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: