ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ!- ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!- ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΚΛΕΙΝΕΙ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ!!!

Κοινοποίηση:
λυρι

Για σας που σας είχε πιάσει μια καούρα μετά από το θορυβώδες διαζύγιο του διδύμου Λυριτζή- Οικονόμου, και το σουτ που έφαγε ο πρώτος από τον ΣΚΑΙ.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Βασίλη Λυριτζή και του Στρατή Τριλίκη!

Ο Β. Λυριτζής σύμφωνα με τις typologies.gr από τη νέα σεζόν  θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα για να γνωρίζετε…τι παίζει ακριβώς!!!

Έγινε πάλι της κολάσεως με Χίο-Παραδείση στον Μυλωνάκη:- «Ο Αυτιάς είναι γλύφτης με γλώσσα σαν του ντόπερμαν. Όσο για Λυριτζή-Οικονόμου, θα βάλω τη σκούπα μου να κλαίει». -«Κύριε, Χίο, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί»

TOYΣ «ΈΦΑΓΑΝ»- ΣΟΚ στον ΣΚΑΙ! ΤΑ ΠΗΡΕ στην «ΚΡΑΝΑ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και τους ΔΙΩΧΝΕΙ! Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΡΑΔΩΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ναι γι’αυτό κ μένα καθημερινώς μου έρχεται όλο το πακέτο στην τσέπη..!¡ Όλοι αδέρφια είμαστε ..!! Η επιτυχημένη κυβερνήσαρα μας ,από την ώρα που ακούει τα εξαψαλμα Στο μπουρδέλε διαδυκτυο,φροντίζει καθημερινώς να μου στέλνει ,θέσεις, θέσεις, χέσεις κ δήθεν υποσχέσεις ,γιατί ενδιαφέρεται με μαύρο κλάμα.!!! Όποιος θέλει μοιράζονται κάθε μέρα 1500. Θέσεις..!!!!!!!!ορε καραγκιοζο μου..!!!

  2. σιγα μη δεν εβρισκε δουλεια το τσοκαρο….

  3. ΑΝΤΡΕΑ TA EIΠΕΣ ΟΛΑ!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ?.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ “νοιωσει” Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΣΕΠΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ,ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ!!!

  4. Όλα τα καθεστωτικά απόβλητα, βολεύονται στον βόθρο της ΕΡΤ.

  5. Ημουν σιγουρος οτι θα κατεληγε στην ΕΡΤ που ειναι ο Χ.Υ.Τ.Α. των δημοσιογραφων.

  6. ερε κατι τουρλες στον τσιπρα τωρα..πρωθυπουργαρα θα τον ανεβαζει,ευρωπαιο ηγετη θα τον προσγειωνει…και μεις οι μαλακες πληρωνουμε…αρχιζω και συμπαθω τον σοιμπλε…

  7. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

  8. Ρουφανε με μπουρι της σομπας οι σφυριζαιοι τα λεφτα,τετελεσθεν.

Comments are closed.