Μεσσηνία: Πέρασε στην ιστορία ο Λυκούργος Γαϊτανάρος. O υπερ-πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας». Είχε εισηγηθεί στον Γ.Παπαδόπουλο να «ξεφορτωθούν 10 πολιτικούς» για να ξεβρωμίσει η Ελλάς και να εδραιωθεί η «Επανάστασις» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
gaitanaros3

Η κοινωνία της Καλαμάτας επισφράγισε τη μεγάλη δημοφιλία του Λυκούργου Γαϊτανάρου και τον τίμησε με την παρουσία της στην εξόδιο ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής.
Λίγοι περνάνε στην αιωνιότητα με το μικρό τους όνομα και ο Λυκούργος είναι ένας από αυτούς. Στην κατάμεστη εκκλησία βρέθηκαν άνθρωποι όλων των επαγγελματικών τάξεων, πολιτικά πρόσωπα, άνθρωποι του αθλητισμού και πολλοί προσωπικοί φίλοι του μεταστάντος. Ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας της Καλαμάτας, κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στην πατρίδα του στους Δολούς δίπλα στη σύζυγό του.

gaitanaros2

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Σύμφωνα με όσα στο παρελθόν είχε γράψει ο εκλιπών επιχειρηματίας, αλληλογραφώντας με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, «είναι ο άνθρωπος που πρότεινε στους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου(αφού ήταν γνωστή η έμπρακτη υποστήριξή του) τρεις μέρες πριν την επανάσταση της 21ης Απριλίου, στην τελευταία σύσκεψη στο σπίτι του Παττακού, πως η επανάσταση θα πετύχει 100%, να μην πειράξουν κανέναν αριστερό και να σκοτώσουν μόνο πέντε πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και πως για να πετύχει η επανάσταση θα πρέπει να γίνουν το γρηγορότερο εκλογές. Όλοι συμφώνησαν εκτός του Γεωργίου Παπαδόπουλου, ο οποίος είπε πως η επανάσταση πρέπει να είναι τελείως αναίμακτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response