Μενίδι: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με 250 οπλισμένους αστυνομικούς στον καταυλισμό των Ρομά

Κοινοποίηση:
nomosforall.blogspot.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μενίδι μετά από τον θάνατο 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα. Περίπου 250 αστυνομικοί έχουν αποκλείσει καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου και δεν αφήνουν κανέναν να μπει και να βγει ενώ οι έρευνες γίνονται πόρτα – πόρτα.

Οι αστυνομικοί προέρχονται από την Ασφάλεια, τα ΕΚΑΜ, τις ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ, την ομάδα ΔΙΑΣ και στην τεράστια αυτή επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ασφάλειας Αττικής. Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τον εντοπισμό καλύκων στον προαύλιο χώρο πέντε σπιτιών. Λίγο μετά από τις πέντε το απόγευμα οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλον τον καταυλισμό της Αυλίζας, ενώ λίγο πριν από τις εφτά ο καταυλισμός αποκλείστηκε και οι αστυνομικοί κάνουν όλα τα σπίτια φύλλο και φτερό.

Πρόκειται για μία περιοχή, η οποία όπως καταγγελλούν οι κάτοικοι είναι… γκέτο! Οι πυροβολισμοί, οι διαμάχες αλλά και το εμπόριο των ναρκωτικών είναι καθημερινό φαινόμενο, με τον φόβο να πρωταγωνιστει στα σπίτια των πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: