Μελιγαλάς που σας χρειάζεται παλιοκουφάλες…

Κοινοποίηση:
menoume-evropi

Μετά τις γνωστές δηλώσεις του ότι είχαμε χρεοκοπήσει από… το 2010 σήμερα δηλώνει ότι: «Η οικονομία καταστρέφεται όσο αυτοί διαπραγματεύονται δήθεν ηρωικά» δήλωσε ο Μπουμπουκος -Άδωνις Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, υποστηρίζοντας πως οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι «για γέλια». «Χρεοκοπία σημαίνει ότι θα πεθάνουμε στον δρόμο από την πείνα»…είπε και πρόσθεσε ότι πλέον «το να μένουμε σπίτι μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα ενώ την άλλη εβδομάδα μπορεί να βγούμε από την Ε.Ε. είναι υπερβολή».

tsanta

Αναφερόμενος στην προχθεσινή συγκέντρωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. σημείωσε πως «ήταν εντυπωσιακή». «Ήταν άνθρωποι χωρίς κομματική ταυτότητα, δεν υπήρχε καμιά βρισιά προς κανέναν, ήρεμοι άνθρωποι που κατεβήκαν να στείλουν στον κ. Τσίπρα ένα μήνυμα ότι δεν θέλουν να μας βγάλει από την Ε.Ε.. Δεν κατεβήκαμε για να κάψουμε αλλά για να εκφράσουμε την αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας», σημείωσε.

Τα περίπου 3.000 άτομα που συγκέντρωσαν στο κάλεσμα τους τα μνημονιακά κόμματα, με τσάντες Louis Vuitton, παπούτσια Prada και χρυσά δακτυλίδια στα χέρια.
ixnos.blogspot.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο τίτλος του άρθρου ειναι απαράδεκτος γιατι ο “Μελιγαλάς” ειναι μια απο τις μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας καθώς τότε έχασαν τη ζωή τους αθώα γυναικόπαιδα με απάνθρωπο τροπο.

  2. ”Τυχαία” συνάντηση σύσσωμης της Νέας Δημοκρατίας στην διαδήλωση…
    Είδαν την πόρτα ανοικτή και μπήκαν όλοι μαζί την ίδια ώρα !!!!
    Οπως λέμε ”είδα φώς και μπήκα ”….

Comments are closed.