ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΊΛΑ! ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ (και …απέσυρε) ο Λ. Λαζόπουλος για τον θάνατο του Μ. Κυριακού!

Κοινοποίηση:
Untitled1

Ο Μίνωας Κυριακού πέθανε σε ηλικία 75 χρονών. Σύγχυση προκλήθηκε όμως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αρχικά το altsantiri.gr του Λ. Λαζόπουλου έγραψε ότι “ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε δεξίωση και σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα κουφέτο του στάθηκε στον λαιμό και πνίγηκε”.
Στη συνέχεια πάντως άλλαξε η ανάρτηση, αφαιρέθηκε το απόσπασμα αυτό και αντικαταστάθηκε από τη φράση ότι “υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό”.

altsantiri

Ομως το Twitter, ήδη είχε αρχίσει να οργιάζει με την πιθανολογούμενη αιτία θανάτου, αφού δεν είναι όντως συνηθισμένη! Ορισμένα ενδεικτικά:

1 al

1 al2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Λάκη,είσαι τέρμα σιχαμένος και εμετικός.Αλλά και εσείς ξυπνάτε μοσχάρια.Σιγά τι ήταν ο Κυριακού να πούμε.Άλλος ένας λεφτάς που πραγματικά μόνο τα λεφτά του τον κάνανε σπουδαίο,για μερικούς.Σιγά τον πατριωτισμό,σιγά την προσφορά στην Ελλάδα,ένα κανάλι είχε και κάτι επιχειρήσεις για να φουσκώνει κι άλλο την τσέπη του.Έλεος δηλαδή,έχετε προσκυνήσει το χρήμα και την εξουσία όσο δεν πάει άλλο.Ωραίοι χριστινοί.Ωραίοι πατριώτες.

  2. Ρε παίδες, για ηρεμήστε λίγο: Eπειδή μισούμε τους αναρχοκομμούνες και τους υποστηρικτές τους (λαζόπουλους κλπ), να μην καταντήσουμε στο άλλο άκρο να γινόμαστε υπερασπιστές των υπερφίαλων και λαλημένων αρχικαπιτάλο-κυριακούδων που μπαζώνουν ολόκληρες θάλασσες και αιγιαλούς και, γενικά, μεταχειρίζονται την Ελλάδα και τους κατοίκους της σαν να είναι – όλοι και όλα μέσα στην μπανανία αυτήν- ένα τεράστιο τσιφλίκι που τους ανήκει! Για να μην μιλήσω για τα χρέη του προς τον ελληνικό λαό, για τα δανεικά και αγύριστα, εξαιτίας των οποίων (τέτοιων διαπλεκόμενων βαρώνων) φτάσαμε στη σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας με τα μνημόνια κλπ. Ούτε να μιλήσω για τον εκμαυλισμό των ηθών των νεότερων γενιών των Ελλήνων που προώθησε μέσα από το πρόγραμμα του πορνοκάναλού του….
    Λίγο μέτρο και -προπαντός- μεσότητα δεν πειράζει στη εκφορά των κρίσεων μας. Ιδίως, όταν είναι δεδομένο ότι (όλοι) οι νεκροί ΔΕΝ δεδικαίωνται. Τα δύο ευρώ που δίνει κάποιος για….. “φιλανθρωπίες” στα γεράματά σου δεν καλύπτουν τα κλεμμένα και αγύριστα δανεικά τόσων ετών. Όπως λέει το Ευαγγέλιο και είπε ο Χριστός στο Ζακχαίο, πρώτα ο δεύτερος γύρισε ΕΙΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ και μετά ο Χριστός δέχτηκε και πήγε στο σπίτι του, όπου τον είχε προσκαλέσει. Δεν έγινε το αντίθετο…..

  3. Γνωστά αναρχοκομουνι α γύφτικα και τρόλς που ρίχνουν λάσπη και αρλούμπες ξεφτιλισμενα

  4. ΘΑΥΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ?

      1. Για τους φασιστες υπαρχει μονο κρεμαλα απο την γλωσσα!!

Comments are closed.