ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F16 θα υποδεχτούν τον Ρώσο ΗΓΕΤΗ!

Κοινοποίηση:
HAF_550_355

Θα πετούν δίπλα καθώς εκείνος θα προσγειώνεται στην Ελλάδα. Τρία μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα υποδεχθούν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την ώρα που το αεροσκάφος του θα μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο. Τα ελληνικά μαχητικά θα λάβουν θέσεις δίπλα στον ρωσικό προεδρικό αεροσκάφος Ilyushin Il-96-300PU και θα το συνοδεύσουν μέχρι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Θα κάνουν κύκλο μέχρι ο Ρώσος πρόεδρος να ετοιμαστεί και την ώρα που o Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανιστεί στην σκάλα για να κατέβει από το προεδρικό αεροσκάφος θα κάνουν μια διέλευση πάνω ακριβώς από το Ελευθέριος Βενιζέλος σε ένδειξη απόδοσης τιμών, όπως σημειώνει γνωστό στρατιωτικό πόρταλ σε σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.Αυτό προβλέπει το σχέδιο απόδοσης τιμών σε αρχηγό κράτους που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στις 15.30-15.45 είναι προγραμματισμένη η επίσημη υποδοχή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Πύλη 9, Αίθουσα Επισήμων.

Ακολούθως ο Ρώσος πρόεδρος θα επιβιβαστεί σε ένα από τα θωρακσιμένα οχήματα που έχουν ήδη έρθει στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες.Τρία ρωσικά αεροσκάφη Ilyushin έχουν φθάσει ως προπομποί του Ρώσου προέδρου και μετέφεραν θωρακισμένα οχήματα και ειδικό εξοπλισμό για την ασφάλειά του.

Τα θωρακισμένα οχήματα θα φεύγουν ταυτόχρονα από το σημείο που θα βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα επιβαίνει σε ένα από αυτά, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν θα είναι γνωστό σε ποιο.
Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ρώσος πρόεδρος στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο:

16.30-16.55 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπιο Παυλόπουλο

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.

17.00 Άφιξη

17.05-17.35 Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Αλέξη Τσίπρα.

17.35-18.35 Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.

18.35-18.55 Υπογραφή Συμφωνιών.

18.55-19.25 Δηλώσεις στον Τύπο.

19.30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Άφιξη

19.35-20.05 Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.

20.05 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

10.55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.

Άφιξη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (Αίθουσα VIP).

Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Λιμάνι της Τρυπητής.

Άφιξη.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με σκάφος για Καρυές.

Άφιξη. Επίσημη υποδοχή.

Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Προσκυνηματική μετάβαση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος.

17.45 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας από Αρσανά Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος για το λιμάνι της Τρυπητής.

Άφιξη.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Άφιξη.

20.45 Ανεπίσημη Τελετή Προπομπής.

Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin προπέμπει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ…ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ….???? ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ…!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….. ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ…!!!

Leave a Response