ΜΑΝΤΕΨΤΕ! ΠΟΙΟΣ έφερε στην Ελλάδα τον Ιβάν Σαββίδη…

Κοινοποίηση:
kara-savidis

Harris Kodopoulos
Για να μη το ξεχνάμε.
Τον Ιβάν τον πιστολέρο, τον έφερε στην Ελλάδα ο Κώστας Καραμανλής.
Τότε που ο Βούδας, κολλητός του Πούτιν, πηγαινοερχόταν για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Γνωρίστηκαν στη Μόσχα και άρχισαν το πάρε -δώσε.
Αν και η δημιουργία του αγωγού ματαιώθηκε λόγω της υπαναχώρησης των βουλγάρων, που «πιέστηκαν» από την ΕΕ και τις ΗΠΑ και πήραν ως αντάλλαγμα την είσοδο τους στην Ενωση.
Ο Ιβάν εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα του Κώστα και ξεκίνησε τις….επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Με λεφτά που κανείς δεν γνώριζε την προέλευση τους.
Να σημειώσω πως ο Ιβάν άρχισε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στα καπνά στην περιοχή του Ροστόβ ως άνθρωπος του…Γέλτσιν.
Ο τελευταίος του έδωσε-σχεδόν δωρεάν-τα κλειδιά της μεγαλύτερης κρατικής ρωσικής καπνοβιομηχανίας.
Κατόπιν προσκολήθηκε στον Πούτιν, εξελέγη βουλευτής στη Δούμα (από τους βουλευτές που έχει ο Πούτιν για να περνάει τυπικά τα διατάγματα του) για να διαφωνήσει μαζί του όταν ο Πούτιν κάλεσε τους ολιγάρχες και τους ζήτησε ποσοστά επί των κερδών.
Φαίνεται πως ο Ιβάν αντέδρασε, χωρίς να αποστασιοποιηθεί, πλήρως, από το περιβάλλον του Πούτιν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΨΗΘΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ . Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ .ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΟΛΗ Η Β ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΛ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 20 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 40 -50 60 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ ΛΙΝΓΚ .ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ . ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ . ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    1. Τον ριξανε απο εξω ρε φιλε τον καραμανλη
      Δε θυμασαι τι εγινε με γρηγοροπουλο φωτιες σε ολη την ελλαδα με νεκρους κλπκλπ;

  2. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΕΣΑΣ , ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ . ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ . ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ .ΛΟΥΣΤΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

Leave a Response