Μάνος Παπαγιάννης: Η στάση του μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου και η αντίδραση στην κάμερα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mmm

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο από το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Συνεργάτες και συνάδελφοι των δύο ηθοποιών πήραν θέση για το περιστατικό με τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου να υπογραμμίζει την αμέτοχη στάση της επιχειρήσεις απέναντι σε όσα έγιναν.

Η ηθοποιός μελετά τα επόμενα νομικά της βήματα ενώ την ίδια ώρα ο Μάνος Παπαγιάννης έχει επιλέξει τη σιωπή. Ο ίδιος δεν έχει πάρει δημόσια θέση και φυσικά αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού.

Δες πώς αντέδρασε στην κάμερα ο Μάνος Παπαγιάννης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. εγω για εκδορες στο προσωπο του Παπαγιαννη ακουσα απο τον θεατρικο παραγωγο…
    πρωτα την χτυπησε και μετα τον εγδαρε? λιγο κουλο μου φαινεται!
    και που την χτυπησε? στο προσωπο? οχι…στην κοιλια? οχι…. θωρακα? οχι….
    της ειπε … γυρνα να σε χτυπησω στην πλατη και την μεση? οχι….

  2. Αυτή τον έσκισε στο μάγουλο και αυτός την έσπρωξε βίαια και έπεσε κάτω. Και τα σκατοκάναλα το μετέφεραν ως…”την έσπασε στο ξύλο”, και “την ξυλοφόρτωσε”.
    Κάτι πρέπει να πουλήσουν και οι βόθροι. Δύσκολοι καιροί….

  3. Κανονικά πρέπει να τον διώξουνε απο το θεατρο, τετοια ατομα πρεπει να απομονωνονται για να μάθουν να φέρονται. Που είναι το ήθος των ηθοποιών όπως λεει και η λέξη; και εσεις που συμφωνείτε τα ίδια θα λέγατε αν το έκανε στην μάνα σας ή την αδερφή σας;

    1. Η μανα και η αδερφη μας ειναι πραγματικες γυναικες νοικοκυρες που εμειναν σπιτι να μεγαλωσουν τα παιδια τους με αγαπη και οχι θεατρινες φεμινιστριες βιζιτες…Γκεκε?

  4. Οι περισσοτερες γυναικες πρεπει να τρωνε 2-3 σφαλιαρες την εβδομαδα απλα για να μην καταστρεψουν τον εαυτο τους και τους γυρω τους….Δεν ειναι τυχαιο που η φυση εκανε τους αντρες σωματικα πιο δυνατους…τα παντα εν σοφια εποιησε που λενε και οι παπαδες

    1. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

  5. Εσυ που εγραψες το καλα της εκανε , μπορεις να μας πεις το γιατι?Εχεις προηγουμενα μαζι της? Την γνωριζεις προσωπικα? Ησουν μπροστα στο συμβαν?Αλλα μαλλον Φανταζομαι τα ιδια θα κανεις και εσυ …ευχομαι λοιπον να βρεθουν στο δρομο σου πραγματικοι αντρες που θα σου κοψουν το τουπε του νταη και να σου σπασουν τα πλευρα….και τοτε ναι πολυ καλα θα κανουν !!!!

Comments are closed.