Λαθροθήρες “έλιωσαν” στο ξύλο θηροφύλακα στην Λακωνία

Κοινοποίηση:
σοκ

Θύμα δυο βίαιων επιθέσεων, πρώτα από έναν λαθροκυνηγό και την επόμενη ημέρα από τον αδελφό του, έπεσε ένας θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που τόλμησε να κάνει το καθήκον του εμποδίζοντας το παράνομο κυνήγι.
Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε, ένας λαθροθήρας έκλεισε τον δρόμο με το αγροτικό του φορτηγάκι στο υπηρεσιακό όχημα που επέβαινε μαζί με έναν ακόμη θηροφύλακα στην περιοχή «Ρειχέας» των Μολάων Λακωνίας, απείλησε ότι θα τον σκοτώσει και έσπασε με γροθιές το τζάμι με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τον τραυματίσουν στο χέρι και το πρόσωπο!

Καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, οι θηροφύλακες ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη στα πλαίσια του αυτοφώρου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και παράβαση της Δασικής Νομοθεσίας.
Όμως, οι περιπέτειες του θηροφύλακα δεν είχαν τελειώσει. Την επόμενη ημέρα, όταν πήγε στο νοσοκομείο για να παραλάβει την ιατρική βεβαίωση του τραυματισμού του, όρμησε εναντίον του ο αδελφός του δράστη, ο οποίος τον άρπαξε από τον γιακά ενώ βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό του όχημα και τον χτυπούσε στο κάθισμα βρίζοντας και απειλώντας τον ίδιο και την σύζυγό του που προσπάθησε να τον εμποδίσει! Τα θύματα κάλεσαν την Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, του ασκήθηκε δίωξη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. KALA TON EKANE GIATI STHN NAOYSA PAIRNOYN MIZES KOSTAKI EINAI LADOS OXI

Comments are closed.