Κτήνος “έλιωσε” στο ξύλο 4χρονο κοριτσάκι γιατί δεν μπορούσε να μετρήσει μέχρι το πέντε!

Κοινοποίηση:
5484

Σοκαριστικά είναι τα τραύματα του 4χρονου κοριτσιού από τη Ρωσία. Ο 20χρονος πατριός της, όπως ομολόγησε κυνικά στην αστυνομία, την χτύπησε με τη ζώνη του τουλάχιστον 15 φορές, επειδή δεν μπορούσε να μετρήσει μέχρι το πέντε.

Στο βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, ο 20χρονος Bakhram, δείχνει στους αστυνομικούς πως χτύπησε το κορίτσι. Επίσης, περιέγραψε ότι χρησιμοποίησε ακόμα και το καλώδιο από το κινητό του τηλέφωνο για να την χτυπήσει.

“Πήρα το καλώδιο και την χτύπησα κάπως έτσι. Το παιδί έπεσε κάτω, δίπλα από το κρεβάτι και την χτύπησα… 15 φορές” είπε χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

 

Ο Bakhram ανέφερε ότι η κοπέλα του και μητέρα της μικρής ήταν μάρτυρας του ξυλοδαρμού και δεν είπε τίποτα.

Η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρενέβει γιατί ήταν φοβισμένη.

«Φοβήθηκα ότι θα ξεσπούσε και πάνω μου».

Ο δράστης κατάγεται από το Αζερμπαιτζάν και είπε ότι προσπάθησε να “εκπαιδεύσει” το κορίτσι και την 6χρονη αδελφή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑΣ…..:( ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΓΕ ΕΜΕΝΑ ……..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΕ ΣΜΥΡΙΔΟΠΑΝΟ νο 20 ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΑΣΤΙΓΩΝΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΓΝΑΘΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΝΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙ ΣΑΝ ΓΙΑΡΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΛΕΙΣΜΑ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΙ 24ΩΡΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑΑ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΣΟ ΤΗΝ ΧΩΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ.

  2. Γιατις πουτανιες της μανας τα παιδακια την πληρώνουν…

  3. Αζερμπαιτζαν,Τουρκμενισταν,Αφγανισταν,τουρκοσποροιΝα παει ο Ρωσος πατερας με δυο τρεις αλλους κ να τον κανουν φετες κι αυτην κουτση να μην μπορει να σεργιανιζει για γκομενους

  4. Αζερμπαιτζαν,Τουρκμενισταν,Αφγανισταν,τουρκοσποροι

Comments are closed.