ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΣΕΣ η εκθαμβωτική ξανθιά! Η 29χρονη πεζοναύτης που έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ και ξετρελαίνει τους ΑΝΤΡΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
shannon-ihrke-marine-1

Κόβει Ανάσες! Η 29χρονη Πεζοναύτης Που Έγινε Μοντέλο Και Ξετρελαίνει Τους Άνδρες

This team was Photography: @th1rdparty Hair/Makeup: @andiepeirce Bikini : @victoriassecret

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Ihrke (@shannonihrke) στις


Μια πρώην πεζοναύτης που έγινε μοντέλο αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν είναι λίγοι οι άνδρες που της έχουν προτείνει να την πληρώσουν για…ιδιωτικές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες της Σάνον Ίρκε, 29 ετών από τη Μινεσότα, κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ειδικά οι τελευταίες φωτογραφίες τις με το μπικίνι!

⚓️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Ihrke (@shannonihrke) στις

Η εκθαμβωτική ξανθιά κατετάγη στο στρατό στα 19 της χρόνια και υπηρέτησε για 4 χρόνια. Έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο. Η πρώην πεζοναύτης αποκάλυψε ότι κάποιοι άνδρες της ζήτησαν ακόμα και σε…γάμο αφού είδαν τις πικάντικες φωτογραφίες της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Η πολιτική της είναι να αποφεύγει τέτοιου είδους προτάσεις. Σημειώνεται ότι η πρώην πεζοναύτης τόνισε ότι στην αρχή της θητείας, ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει στον εαυτό της ότι μπορεί να τα καταφέρει στο χώρο, διότι κάποιοι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τους σκληροτράχηλους στρατιωτικούς.

MOS School & fast forward to now… even though MOS school does feel like yesterday #TimeFlies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Ihrke (@shannonihrke) στις


Όπως λέει η ίδια τώρα αυτό που επιθυμεί είναι να δείξει στους άλλους ότι δεν πρέπει να αφήνουν τη γνώμη κανενός να τους καθορίζει. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση της είναι όταν λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που την βλέπουν ως «έμπνευση».

«Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορούν να γίνουν αυτές που θέλουν να είναι αν επιθυμούν να δουλέψουν σκληρά», δήλωσε.

To the women who wear or have worn the uniform THANK YOU for your service!! Y’all are beautiful and I love seeing women stick up and support one another, that shit is motivating #SheCanDoBoth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Ihrke (@shannonihrke) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκτός από μοντέλο είναι και ψεύτρα. Μα είναι δυνατόν να τα πετάει όλα έξω και να πηγαίνουν να την ζητάνε σε γάμο; Δηλαδή το γεγονός ότι τα βγάζει όλα στη φόρα, είναι πλεονέκτημα για την δημιουργία μιας οικογένειας; LOL. Τι άλλη ανοησία θα διαβάσουμε απο δαύτες.

Comments are closed.