ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα με την Αλβανία

Κοινοποίηση:
kakavia1485961988

Στο μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς η διέλευση έχει μπλοκαρισθεί από τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές στο αλβανικό έδαφος.

 

Η ελληνική πλευρά έχει γυρίσει όλους τους επιβάτες πίσω, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών…!

Έγινε γνωστό ότι τα σύνορα μπορούν να περάσουν μόνο εκείνου που έχουν ελληνικά έγγραφα και εκείνοι που ανήκουν στο χώρο Σένγκεν.

Για την κατάσταση αυτή ενημερώθηκε το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών κ αι ο υπουργός Ντιτμίρ Μπουσάτι έφυγε επειγόντως για τον μεθοριακό σταθμό, να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και ενδεχομένως να επιλύσει το ζήτημα που προέκυψε.

Ένα θέμα το οποίο προκάλεσε την οργή εκατοντάδων Αλβανών που περιμένουν ατέλειωτες ώρες στην ουρά.
«Οι ελληνικές αρχές θα αποκαταστήσουν την επικοινωνία με το σύστημα και δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε ότι πρόκειται για θέμα εκ προθέσεων. Οι ελληνικές αρχές λένε ότι το σύστημα έχει πέσει, πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε», δήλωσε ο Μπουσάτι στους οργισμένους πολίτες.

Στο μεταξύ, όπως γράφει η «Shqiptarja.com» οι αγανακτισμένοι πολίτες απευθύνθηκαν στον υπουργό Μπουσάτι λέγοντας ότι η ελληνική αστυνομία είπε «Αφήσατε τον Ράμα να καταστρέψει σπίτια στη Χιμάρα».

Οι αλβανοί πολίτες ισχυρίστηκαν ωστόσο ότι ορισμένα οχήματα έχουν διασχίσει τα σύνορα, παρόλο που η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι το σύστημα ελέγχου έχει πέσει.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Μπουσάτι παρουσιάστηκε στην Κακαβιά με την υπουργό Μιρέλα Κουμπάρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε ανοίξτε τα σύνορα να πάνε στο διάολο. Αρκετά τους φάγαμε στη μάπα.

  2. Καλησπερα σας

    Επειδη τυχαινει να δουλευω πολυ με την Αλβανια ξερω καλα οτι στον συνοριακο σταθμο και γενικα σε αυτη τη διαδρομη Ελλαδα – Αλβανια και το αναποδο υπαρχει πολυ χρημα πισω απο ολη την υποθεση. Η Αλβανια εχει 2 λιμανια Αυλωνας – Δυρραχιο που αυτη τη στιγμη ειναι μια απο τις κυριες εισοδους εμπορευματων προς το πρωην ανατολικο μπλοκ. Επισης Ελληνικες ναυτηλιακες εταιριες δραστηριοποιουντε σε αυτην την περιοχη.

    Οσο για τον κοσμο της Αλβανιας απο τη μεση και επανω ( Αυλωνας) μεχρι τα Τιρανα σχεδον ολοι μιλανε Ελληνικα εχουν ζησει στην Ελλαδα και εχουκ κατα καποιο τροπο τον δικο μας τροπο σκεψης. Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα εκει

  3. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    1] ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    2] ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
    3] ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ “ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ” ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    4] ΣΤΙΣ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΔΕΣ” ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ, [ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ!]
    5] ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ “ΜΑΥΡΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;…

    1. Εμείς φταίμε για την επικράτηση των Αλβανών στο χώρο εργασίας. Σε αγροτική περιοχή που μένω είναι αδύνατο να βρεις Έλληνα για οποιαδήποτε δουλειά. Τηλεφωνείς σε Έλληνα να έρθει και σου στέλνει τον Αλβανό βοηθό του! Τον ανεχεσαι αναγκαστικά κι από την άλλη
      φοβάσαι μήπως σου μπουκαρει τη νύχτα και σε σφάξει. Μεγάλο πρόβλημα που το αποδίδω οπωσδήποτε σε σφάλμα δικό μας εδώ και πολλά χρόνια.

  4. κάποιος δάκτυλος είναι που έκλεισε το σύστημα από μέσα για να περάσει το μήνυμα

  5. TOYS ΦΕΡΑΜΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?…ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΣΟΒΟ ΣΤΗ “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ”?

  6. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ……ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  8. Δηλαδή και να γκρεμιζουν τα σπιτια των Ελληνων που ουσιαστικα βρισκονται σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ και να τους αφηνουμε να πηγαινορχονται στη χώρα μας. Σε ποιο κρατος μια χουφτα σκατογυφτοι θα τολμουσαν να εχουν τοσο θράσος;;;;;

  9. Καινε και γκρεμιζουν Ελληνικες περιουσιες! Απελαση τωρα !!!!!
    2 εκατομμυρια ειναι οι αλβανοι που ζουν απο την Ελλαδα

  10. ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΕΝΑ

Comments are closed.