ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ! Βρήκαν ευκαιρία να κατακλέψουν το λαό οι αλήτες γερμαναράδες της Lidl – Έβαλαν “καπέλο” στις σακούλες και τις πουλάνε “χρυσάφι” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ και δεν θα το πιστεύουν τα ματάκια σας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
lidl-xronia-exei-katathesei-kanenan-isologismo

Άλλο ένα νομοθέτημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κομμένο και ραμμένο για τις… ανάγκες των γερμανών αρχιληστών του λαού.

Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μας έστειλε δύο αποδείξεις στις οποίες βλέπουμε πόσο χρεώνουν στη LIDL τις σακούλες. Διαβάστε τι λέει ο αναγνώστης:

“Καλημέρα,

σας στέλνω δύο φωτογραφίες που φαίνεται πόσο χρεώνουν οι κλέφτες των Λιντλ τις σακούλες.

8 λεπτά τη σακούλα, αντί για 4 λεπτά που λέει ο καινούργιος νόμος.

Βέβαια, το Λιντλ και προηγουμένως χρέωνε τις σακούλες προς 4 λεπτά τη μία.

Τώρα που νομοθετήθηκαν τα 4 λεπτά υποχρεωτικά, το Λιντλ χρεώνει τα 4 λεπτά που χρέωνε και πριν κι έβαλε κι άλλα 4 λεπτά από πάνω.

Να τους κάνει φασαρία όλος ο κόσμος που ψωνίζει από εκεί.

Είναι κλέφτες…”

Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις:

Photo0146 Photo0149

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Λουκανικα (απιστευτα χαμηλης ποιοτητας), κετσαπ (κοκκινη λασπη) και ψωμι (κατεψυγμενη ζυμη) απο τα λιντλ; Φιλαρακο, η υγεια σου ειναι κατι πολυτιμο για να τη ρισκαρεις για 1 ευρω λιγοτερο….

  2. Θες να πηδηξεις και καμια ασχημη, και πρεπει να πληρωσεις τη σακουλα….

  3. Βρε παιδιά, το Lidl πριν χρέωνε τις σακούλες 4 λεπτά, αντί να βάλει αυτό το κόστος στα προϊόντα του. Δηλ. τα 4 λεπτά που χρέωνε τα αφαιρούσε από τα προϊόντα, ενώ τώρα προσθέτει πραγματικά και το κόστος της σακούλας, όπως προβλέπει ο νόμος. Μην τα βάζετε συνέχεια με το Lidl, μόνο και μόνο επειδή είναι γερμανικό … Σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται συνέχεια να επηρεάζεστε από τους άλλους …

  4. ΚΑΙ ΤΟ JUMBO 9 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ SUPER MARKET

  5. γιατι ρε παιδια?

    παιρνετε τοσα πολλα πραγματα με τους μισθους σας…………… που χρειαζεστε σακουλα ??????????

  6. Καλά κάνει να μάθει ο Έλληνας να παίρνει δική του από το σπίτι και να μην πληρώνει τίποτε.

    Και στο leroy την πληρώνουν 50 λεπτά όποιος θέλει παίρνει.

  7. Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση; Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μαζί σου μια δυό σακούλες από το σπίτι σου πηγαίνοντας για ψώνια; Δεν κοστίζει τίποτα, δεν ξαναπληρώνεις και δεν μπορεί ο υπάλληλος να σου πεί τίποτα. Και άσε το κράτος μετά να ψάχνει να βρεί. Έχω μια γερή από το ΙΚΕΑ, (πληρωμένη), που την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο, ενώ πολλές φορές επίσης, αντί για σακούλες παίρνω χαρτόκουτα από συσκευασίες μέσα στο κατάστημα. Καλές και γερές είναι από φρούτα -λαχανικά κλπ. Το χαρτί ανακυκλώνεται πολύ ποιό εύκολα, αντέχει περισσότερο βάρος και συμφέρει. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Όσο για αυτούς που εξακολουθούν να ψωνίζουν από την γνωστή ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αλυσίδα, (μου έρχεται εμετίλα και μόνο που σκέφτομαι το όνομα), τους λυπάμαι γιατί δεν έχουν καταλάβει πως θα μπορούσαν να τους έχουν κλείσει μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα. Κυριολεκτικά.

  8. λαθος κανετε ολοι και το σαιτ βιαστικα κοινοποιησε την καταγγελια χωρις να το ελεγξει πριν ουτε και εγω γουσταρω τους γερμανους αλλα η αληθεια επειδη το ξερω εκ των εσω ειναι 8 λεπτα ειχε την σακουλα την πιο μεγαλη και ανθεκτικη εδω και χρονια το λιντλ και 4 λεπτα την κανονικη οπως πουλανε και τα αλλα σουπερμαρκετ τωρα απλα καταργησε την απλη σακουλα με τα 4 λεπτα και εχει πλεον την πιο μεγαλη με 8 λεπτα νομιζεται οτι τα αλλα σουπερ μαρκετ θα πουλαγανε τις πιο μεγαλες σακουλες απο τις κανονικες πιο φθηνα απο 8 λεπτα; οι φουρνοι και ταφαρμακια που οι σακουλες τους ειναι πιο μικρες απο των 4 λεπτων των σουπερμαρκετ γιατι να τις πουλανε στην ιδια τιμη αυτο ειναι αδικο.

  9. Καλά σας κάνουν γιατί είστε ζώα κωλοέλληνες

  10. Οσο πηγαίνετε στα lidl καλα σας κανουν.Θελετε κι αλλο.Να βαλουν χρεωση και στο παρκινγκ και στο καροτσι και στον αερα εντος καταστηματος.Να σας ξεσκισουν μπας και στρωσετε.Εσεις που ψωνιζετε απο αυτους τους κανατε μαγκες.Το θεμα δεν ειναι τι κανουν αυτοι αλλα εσεις.

  11. Καλά κάνουν!
    Ας ξυπνήσουν επιτέλους τα δίποδα χαϊβάνια…..όλη μέρα με σκυμμένο το κεφάλι.
    Βλέπουμε ανθρώπους στυλ ζόμπι, δεν συναντάς σωστούς ανθρώπους!
    Το 50% του πληθυσμού χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.
    Έχουν πάθει πασοκίτιδα και συριζίτιδα!
    Αυτοί ευθύνονται που έδιωξαν μισό εκατομμύριο παιδιά και θα φύγουν άλλα τόσα.
    Από την στιγμή που τα πληρώνουν και δεν μιλάνε, ας τα πληρώνουν, από την στιγμή που δεν παίρνουν δικές τους τσάντες από τα σπίτια τους.

  12. ΙΣΧΥΕΙ… 8 ΛΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ LIDL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…

  13. Δεν είναi μόνο που τις χρεώνουν,αλλά έχουν πάνω και τη φίμα τους !
    Αντί να πληρώνουν για διαφήμιση, πληρώνονται από πάνω.
    Γιατί το μπουρδέλο που λέγεται κρατος τους τo επιτρέπει;

  14. Δεν είναi μόνο που τις χρεώνουν,αλλά έχουν πάνω και τη φίμα τους !
    Αντί να πληρώνουν για διαφήμιση, πληρώνονται από πάνω.
    Γιατί το μπουρδέλο που λέγεται κρατος τους to επιτρέπει;

  15. Αυτοί όντως είναι αλήτες, εμείς που πάμε και ψωνίζουμε από αυτούς τι είμαστε? Πως πρέπει να μας λένε?

    1. Σκατοκεφαλους , ελληνοφωνα κουραδια , γραικυλους , κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες , ελεηνοελληνες , σιχαματα , διποδα και οτι αλλο θελεις .

  16. Και στην γνωστή (στην Θεσσαλονίκη) αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων “Γατίδης” την σακούλα την χρεώνουν 5 λεπτά αντί για 4!

    Και δεν είναι το 1 λεπτό το θέμα, αλλά η απάτη που συντελείται κατά του αφελή κόσμου!

Comments are closed.