ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Να γιατί τις άρπαξε ο ισλαμολάγνος Μπουτάρης: “Χ@στηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  2. Προσβολή νεκρών Ελλήνων από τον Λαθροδήμαρχο..Αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα με ποινή φυλακισης?Στείλτε τον στο δικαστήριο τον γενίτσαρο…

  3. ΓI AYTO ΤΟΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΙΕΡΟ.

  4. Αυτη την καταπτυστη δηλωση, την κανω δωρο σε οσα Ποντιακα σωματεια τον υποστηριζουν μετα το συμβαν.

  5. ειναι φοβερο πως μας ξεφυγε τοσο καιρο??????
    βαλτε το παντου και διασωστε το παντου!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ελεγε καποιος/ δεν δινω δεκαρα αν ο χιτρερ εσφαξε εβραιους ηταν μεγαλος μεταρυθμιστης για τον λαο του / τι θα γνοταν παγκοσμιως!!!!!!!

  6. ειναι φοβερο πως μας ξεφυγε τοσο καιρο?????????
    βαλτε το παντου και διασωστε το παντου!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ελεγε καποιος/ δεν δινω δεκαρα αν ο χιτρερ εσφαξε εβραιους ηταν μεγαλος μεταρυθμιστης για τον λαο του / τι θα γνοταν παγκοσμιως!!!!!!!

  7. Η ώρα που θα συναντήσει τις παρθένες και τα πιλάφια είναι πολύ κοντά.
    Έπονται τα υπόλοιπα νεοταξικά σκουπίδια

  8. Ας κάνει παρέα με την jason-αντιγονη και την καρανικενα οι κουνελοπνιχτρες

  9. Φοβερό. Πρωτη φορά το ακούω αυτο. Και μετα απο αυτο συνεχίζει να ειναι δήμαρχος της Θεσσαλονίκης;;; Βρε Μαζευτείτε και διωξτε τον. Φθάνει πια. Μετα απορούν καποιοι γιατι εφαγε ξύλο;;; Μωρε και λιγα του εκαναν, τα ραδίκια ανάποδα επρεπε να βλεπει τωρα. Αν ειναι δυνατόν να λέει τετοια πραγματα. Αν ει αι δυνατόν.

  10. Και εγω σε εχω χεσμενο μουνοπανο Μπουταρη.Να κανουμε και μια αποκαλυψη.Σε ολα τα συνεδρια και τα φορουμ του κλεφτοπασοκ του Σημιτη(Ααρων Αβουρη), σε εκδηλωσεις για τα 10 χρονια λειτουργιας του Ελευθεριος Βενιζελος, της Γεφυρας Ριου Αντιριου και σε ολες τιε επετειους εργων των νταβατζηδων εργολαβων, τα χιλιαδες μπουκαλια κρασια ηταν της Οικογενειας Μπουταρη.Τυχαιο; Δεν νομιζω.

  11. Θρασσος το μουνοπανο ενω εχει πει και λεει τοσα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ….. να σηκωθει και να παει στιν συγκεντρωση των ποντιων ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ……τωρα θαχουν ξαμοληθοι οι πραιτοριανοι του καθεστωτος να κανουν καμμια συλληψη…………. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕς που πληρωνουμε ολοι εμεις να φυλαναι αυτα τα κοπρητια

  12. Να τον χαιρονται τα ψηφοφόρια του

  13. Εμείς σε έχουμε χεσμενο κοπριτη προδότη πρέπει να φύγει από τη μέση αυτός .Και μετά ένας ένας οι υπόλοιποι.

Comments are closed.