ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ένα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τον Μαϊλη: “Οι Πόντιοι ήταν ναζί. Καλώς τους έσφαξε ο Στάλιν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μαϊλης

Αυτό το άτομο έχει έδρα στην Ελληνική βουλή…

Έλληνες πόντιοι ψήφισαν και ψηφίζουν ΚΚΕ ακόμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΠΕ…


oimonomaxoi.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΩΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ . ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦYΛΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο (εθναρχης) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. . ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑΛΙΝ.

  2. ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ . ΟΝΕΙΡΕΥΜΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ

  3. ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΙΤΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΛΙΣΤΟΣΗΜΟΡΙΤΕΣ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 1917 ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ ΣΤΑ ΣΙΒΙΡΙΚΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ Ε? ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 2 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Ε? Η ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΜΥΡΝΙΩΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΤΟΜΑΤΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΡΕ Ε ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ? ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΜΙΩΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ

  4. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 99% ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΕΛΙΝ !!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!! ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΙ ΠΙΣΩ !~!!!!!! ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ !!!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!!!!!!!!!!

  5. Ποσοι ηταν οι Ποντιοι τοτε επι της Σοβιετικης Ενωσης; Τι ποσοστο ηταν οι 30.000 που ηταν οι συνεργατες των ναζι; Κατι ακομα: Ποσοι ηταν οι ποντιοι που πολεμησαν κατα των Γερμανων και υπερ της Σοβιετικης ενωσης ξερετε; Οποτε πρεπει να μας πει ο ευσαγγελατος α)Τον πλυθυσμο των ποντιων επι της ΕΣΣΔ β)Τον αριθμο των ποντιων που ηταν στις ταξεις του Κοκκινου στρατου και γ)Ποσοι Ποντιοι σκοτωθηκαν πολεμωντας τους ναζι με την στολη του Κοκκινου στρατου. Μετα θα βγαλουμε συμπερασματα και οχι προπαγανδιστικες κραυγες!!! O Σταλιν δεν ειχε ενδιαμεσα ενα εμφυλιο για να γλυτωσουν οι δωσιλογοι οπως εγινε σε εμας!!

    1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ οπως εγινε σε εμας ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟ..ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΒΑΨΟΥ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΕΛΘ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ

      1. Δεν ειμαι μπολσεβικος ρε νεοναζι! Θα στα ομως κανω λιανα: 1)Ποσοι ηταν ολοι οι Ποντιοι που εμεναν στην Σοβιετικη Ενωση; 2) Ποσοι Ποντιοι απο αυτους που εμεναν στην Σοβιετικη Ενωση πολεμησαν υπερ του Κοκκινου Στρατου; 3)Ποσους Ποντιους σκοτωσαν οι Ναζι απο αυτους που εμεναν στην Σοβιετικη Ενωση και πολεμησαν υπερ του Κοκκινου Στρατου; 4) Ποσους αμαχους Ποντιους σκοτωσαν σκοτωσαν οι Ναζι απο αυτους που εμεναν στην Σοβιετικη Ενωση πολεμησαν υπερ του Κοκκινου Στρατου;
        Νεοναζι πιτσιρικαδες σας λυπαμαι γιατι ειμουν σαν και εσας μεχρι που καταλαβα οτι οι ναζι μισουσαν τους Ελληνες και ηθελαν να τους εξαφανισουν.Λυπαμαι και τους κουμουνιστες και τους Ευρωφυλοφιλους για τον ιδιο λογο.Προσωπικα ειμαι Ελληνας και μονο.Δεν υπαρχει καμμια παραταξη στην Ελλαδα που να ειναι Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια.Οσο για τον εαν ο εμφυλιος ηταν εμφυλιος μονο ενας νεοναζι μπορει να τον αρνειται.Μονο ενας αρρωστος ψυχικα μπορει να λεει οτι θα σκοτωσει εναν συμπατριωτη του!

  6. Παρολο που χασανε …οι ΚΚΕδες κερδισαν στην προπαγανδα.
    Αυτη ειναι η Ελλας κυριες και κυριοι!
    Η Χωρα στην οποια αν δηλωσεις αριστερος σε χειροκροτουν, δεξιος σε κραζουν, εθνικοφρων…ουτε συζητηση!

    1. Του αξροδεξιους κραζουν, οι δεξιοι πανε παλι για κυβερνηση

  7. τους ξερασε η ιστορια……..απλα δεν υπαρχουνε…..το παραμυθι τουσ τελειωσε

  8. ΚΚΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ………… ΜΑΙΛΛΗ ΦΑΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ΦΡΟΜ ΧΟΥΜ ΔΕ ΜΠΕΛΣ ΤΟΛΣ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥΤΙΑ..

  10. ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ .
    ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΚΑΤΟΟΒΡΙΕ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ .

  11. …όχι τώρα εμείς θ΄αφήκουμε τη πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής
    σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;

    …και μετά πάει έπεσε στο γκρεμό και πάει ΄σα πέρα και έπεσε και το καπέλο του και πάει κι η οργάνωση και κάθομαι και λέω τώρα και καλά κρασά… μα που θα πάει καϋμένε να ΄ούμ εγώ θα την φτιάξω την οργάνωση, όχι θα πάμε ΄μείς ν΄αφήσουμε τη πρωτοβουλία και τη τάξη στη διεθνή καπιταλιστική
    μεθοδολογία ενάντια στη πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας…

    1. δλδ σύντροφε πιάσ΄τ΄αυγό και κούρευ΄το…

  12. ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…
    ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ —ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ— ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ –ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΚΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ– ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΟ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟ—ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ 7% ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ……ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΜΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΡΦΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ………………….
    Α Ν Τ Α Ρ Τ Ι Κ Ο ΠΟΛΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΙ ”ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ” ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ 7% ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑΝΟΣ……ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ.

  13. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

  14. Σταματηστε να τον κατηγορειται εχει πλουσιο αντιδικτακτορικο αγωνα και πολλα ακινητα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Οι μόνοι που πρεπει να ντρέπονται ειναι οι Πόντιοι που σας ψηφίζουν . Όλοι οι άλλοι σίχαμα Μαΐλη σε έχουν γραμμένο στα παπάρια τους κοπρόσκυλο Τουλάχιστον εμείς έχουμε ρίζες και ιστορία που θα. Κρατήσει πολλές γενεές ακόμη ενώ εσυ απόβρασμα τελειώνεις και μαζί με εσένα όσοι σε στηρίζουν

  16. Αρχικά οι άνθρωποι δεν πέθαιναν του συντηρούσαν κάποια δημητριακά και κάποια λαχανικά… ότι κάνει ο Τσίπρας πριν σας καθαρίσει όπως ο Στάλιν. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ελπίζω να μην περιμένει ο λαός να γίνουμε Βενεζουέλα για να διώξει τον κόπρο ΤΣΙΠΡΑ. Ποιον Στάλιν γιατί δεν λες για την Βενεζουέλα για την βόρεια Κορέα αυτά είναι ζωντανά παραδείγματα μην πάτε πίσω. Γιατί δεν ρωτάτε για αυτά;

  17. Οι Ελληνες ποντιοι που θα ξαναψηφισουν κκε…ειναι μαζοχες!

  18. Εσεις οι κκεδες και απαντες οι αριστεροι ειστε τα μιασματα του εθνους…και αυτοι που ευθυνονται για τον “εμφυλιο” και τα δεινα του!
    Πολυ σωστα ειπε ο Τακης Λαζαριδης (αριστερος) οτι σκοπος σας τοτε ηταν η σοβιετικοποιηση της Ελλαδας.

    1. Ορθά μιλάς αλλά μην τους κάνεις τη χάρη ούτε σε εισαγωγικά να τον λες εμφύλιο το συμμοριτοπόλεμο.
      Τα σκουπίδια δεν αλλάζουν, δεν ζητάνε συγγνώμη για τα εγκλήματά τους ούτε λίγο πριν τον τάφο και καμαρώνουν κιόλας.
      Πάρτε την αριστερά σας κύριοι πάρτε και τους κομμουνιστές, πάρτε και τους αναρχικούς και βγάλτε συμπεράσματα κάποια στιγμή.
      Δείτε πως έκαναν τις περιοχές της Ελλάδας, δείτε πως έκαναν την Ελλάδα με τις απόψεις τους και ακόμα έχουν 6%;;;

Comments are closed.