Καλοπερνάει το παιδί! Σε σειρά με άγριες σκηνές σεξ ο Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
δινει πονο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι άγριες σκηνές σεξ από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Subbura που μεταδίδει το Netflix με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο Έλληνας Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης.
Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όργια με νεαρά κορίτσια.

Εκτός από τις σαρκικές απολαύσεις ο «καρδινάλιος» Σκιαδαρέσης εμφανίζεται να κάνει και χρήση ναρκωτικών ενώ σε μια άλλη σκηνή αυτομαστιγώνεται.
Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο.

Όσο για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αυτός εμφανίζεται σε τέσσερα από τα δέκα επεισόδια υποδυόμενος τον υπεύθυνο των οικονομικών της Αγίας Έδρας.

Η ταινία βασίστηκε σε πραγματικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία ωστόσο η σειρά ασχολείται με τα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Οι επίμαχες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΊ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΑΙ ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΊΑΣ,ΠΌΣΟ ΜΆΛΙΣΤΑ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΠΕΡΊ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΈΧΝΗΣ”!!!! ΤΟ ΜΌΝΟ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ ΕΝΤΎΠΩΣΗ,ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΠΎΘΜΕΝΟ ΘΡΆΣΟΣ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΠΟΥ (ανιδεοι ως φαίνονται)ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ!!!!

  2. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ!!
    ……ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ……..ΑΝΤΕ!!!! ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ!!!!!!!!!!!

  3. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ!!!!!!

  4. Ρε το φατσεα …καλα κανει μια χαρα ζωαρα και νακια και ωραια γυναικα εχει μια χαρα…

  5. Ηθοποιός = αυτός που ποιεί ήθος (;;;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΄Αντε να χαθείτε ρε αποκρουστικά, εμετικά, αηδιαστικά δίποδα, που στο όνομα της ‘τέχνης” , μάς γυρίζετε τ΄άντερα ανάποδα …
    ΄Αντε να πάτε στο διάολο, ρε ατάλαντοι πορνόγεροι, που στο βωμό του χρήματος, δεν διστάζετε να προκαλέσετε την οργή μας …
    Ου να χαθείτε – να χαθείτε σιχαμερά, γλοιώδη ερπετοειδή …

  6. Τι είναι αυτά ρεεεεε! Χαχα αυτή είναι η καριέρα που κάνουν στο εξωτερικό. Ο Άνθεμ Μοςς σε γκέι τσόντα, ο Κρις Βας σε τσόντες, η άλλη στο: “Swedish dicks”, αυτός εδώ κάνει τον παπά που πηδάει όποια βρει. Ότι να να ναι.

  7. ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!ΕΜΕΤΟΣ!

  8. Σπρωξε να παρει μπροστα το ντατσουν χαχαχαχαχα….

  9. Ο ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

  10. ρε τον φατσεα… απ τη πολύ τη κοκα την ειδε καρδιναλιος…γυρνα στο καφενειο να παιξουμ καμια πρεφα..

  11. Τι παθατε ρε και το γαμηση τεχνη ειναι ρεεε δωσε γερασιμεεεεεε σκιστες ολες ,στειλε και καμια στα λιγουρια χα χα χα!!

    1. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ!!
      ……ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ……..ΑΝΤΕ!!!! ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ!!!!!!!!!!!

  12. Σπρώξε Φατσέα! Δώσ’ τα όλα!
    Κατά τα άλλα, “ηθοποιός σημαίνει φως”.

Comments are closed.