ΚΑΛΑ δεν το πρόσεξε κάνεις; Mας κοροϊδεύει; Δείτε την ΕΙΚΟΝΑ από το εξιτήριο του Τσίπρα!

Κοινοποίηση:
tsipras-nosokomeio

Βγήκε από το Ευγενίδειο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επέμβαση κήλης διαβάζουμε και βλέπουμε από το πρωί

Καλά κήλη και ο άνθρωπος φοράει ζώνη στο παντελόνι;

τσιπασ

Παρακαλώ έναν γιατρό αναγνώστη για την άποψη του

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Πάντως, υπάρχει και η άλλη άποψη, η ξερή ιατρική ότι όντως το παλληκαράκι το δουλευτιάρικο, αντιμετώπισε καιρό το πρόβλημα. Και ότι η ζώνη δεν έχει σχέση με την κήλη. Το μέγα ερώτημα όμως είναι άλλο. Κήλη έκανε ή κάποια άλλη εγχείριση για να φύγουν τα κιλάκια από την “μπάκα”;  Αυτά για τον πολιτικό σαλτιμπάγκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. τσιπάκι του αλλάξανε πίσω από το αιγινήτειο, με νέο λογισμικό

  2. ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΛΑΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΦΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ.

  3. Τι έγινε μωρή στραπού;; σου θίξαμε την ερωμένη;;
    Και επειδή είσαι ο ίδιος που σχολιάζει και πιο κάτω το μορφωτικό επίπεδο του dasilis, εσύ τράβα σπούδασε του λαθρομετανάστες να διαβάζουν ποπάυ και άσε τα σχόλια γελοίε.

    1. Σε περιλούζω την μάπα με γενετικό υλικό!!!

  4. Το βόδι παρεξηγήθηκε με τ αλλά βόδια χαχα

  5. Ειστε ολοι μεγαλα κολοπαιδα αντε στο γερο διαβολο

  6. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΞΕΛ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΓΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ . . ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ; ΛΙΓΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΙΓΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ [ .ΕΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ.]. ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΗΝ [ ΑΠΑΤΗΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ] ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

  7. ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ????????? ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

  8. Οσφυοκαμπτικη ξεκολιτιδα επαθε ο αλεκσης μετα την διαπραγματευση με τους γερμανους …και του ειχα πει να μην καθετε πολυ ωρα στα τεσσερα……

  9. Δεν μπορουσε καζαμπλανκα,και την εκανε εδω την αφαιρεση των περιττων……

  10. Χνουδι στον ομφαλο ειχε και χρειαστηκε σοβαρη εξωτερικη χειρουργηκη επεμβαση. Ολα πηγανε καλα. Σε λιγους μηνες θα επιστρεψει στο θρονο του και θα αναλαβει τα καθηκοντα του. Καλη αναρρωση Πρωθυπουργε!!!!!!!!!!!! Dr George.

  11. Μακακες εεεεεεεεεεεεε μακακες
    Πρώτη φορά σας κοροϊδεύει ας το καλό
    Γιδοβοσκός δεν είναι ο πολακις
    Γιδια τραγιά είναι αυτοί που τους ψήφησαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πρόβατα

  12. Δεν άκουσα να λέει κανείς το είδος της κήλης, δηλαδή ομφαλοκήλη, βουβωνοκήλη (λοξή ή ευθεία), οσφυοκήλη, δισκοκήλη, ή ακόμα κήλη στον εγκέφαλο..
    Πως λοιπόν να κρίνει κάποιος την στάση του σώματος;;;;

    1. ξεκωλοκήλη…από την πολλή διαπραγμάτευση…

  13. ο λαοπροβλητος και τρισαγαπητος ηγετης μας γιατι εχει βλοσυρους ασφαλιτες να παρακολουθουν την εξοδο απο το θεραπευτηριο?τωρα βεβαια ειμαι ασχετος αλλα ξερω οτι οποιος κανει κηλη μετα δεν του κανει “κουκου”ευκολα.α ρε περιστερα σε βλεπω να του τα “φορεσεις”οσονούπω.και ανεργος και χαντουμης προσεχως!!!!ειναι και νεος ακομη

  14. Το θεμα δεν ειναι αν πρεπει να φοραει ζωνη η οχι.Το θεμα ειναι οτι μας τα εχει ζαλισει κι ο τσιπουρας κι ο γιδοβοσκος Πολακης για το υπεροχο δημοσιο δυδτημα υγειας που εχουν φτιαξει,αλλα σε ιδιωτικο πηγε και χειρουργηθηκε.Γιατι δεν πηγε πχ στο καινουργιο νοσοκομειο της Σαντορινης να χειρουργηθει που μας λενε οτι ολα ειναι καλα εκει;

  15. Η δική μου διάγνωση παρατηρώντας και το οίδημα στην κοιλιακή χώρα είναι ότι επρόκειτο για μια απλή επέμβαση εξωσωματικής γονιμοποίησης. Να του ευχηθούμε καλή λευτεριά και με ένα πόνο.

  16. ΕΝΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ , ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ . ΕΠΙΣΗΣ Χ Α Ζ Ο Γ Ε Λ Α Ε Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ , ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ .
    ( ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ . ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . )
    Ο ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ , ΟΟΟΟΟΟ΄ΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕ΄ ΝΕΙΕ΄ Σ . ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ .
    ΑΜΗΝ

  17. Που ειναι το προβλημα;Ισα ισα που μετα απο επεμβαση κοιλιοκηλης η ομφαλοκηλης συνισταται η ζωνη τυπου κορσες.

Comments are closed.