ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙ στο «ΝΟ LIMITS» ο ΦΛΟΡΙΑΝ γιατί ο ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ στην ΑΦΙΣΑ!

Κοινοποίηση:
unnamed (21)

Όπως υποστηρίζει η Γεωργία Μπιτάκου, ο Φλοριάν Μάρκου δεν δέχεται να παίξει στις 10/6 στο No Limits,

που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, επειδή ο αντίπαλός του Σταμάτης Μπιτάκος είναι κατά ένα χιλιοστό μεγαλύτερος στην αφίσα. Η «μητέρα» της εν λόγω, επιτυχημένης διοργάνωσης καλεί τον «TNT» να αφήσει τους παραλογισμούς και να ανέβει στο ρινγκ, βάζοντάς του διορία για να απαντήσει οριστικά μέχρι απόψε!

Συγκεκριμένα έγραψε:

Από το 2006 που ίδρυσα το πρώτο τηλεοπτικό μαχητικό show στη χώρα μας, το No Limits,μέχρι σήμερα, είχα την αυταπάτη ότι τα έχω ζήσει όλα στο συναρπαστικό αυτό αλλά δύσκολο μαχητικό κόσμο !

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες όμως ξεπερνάει κατά πολύ την… πλούσια φαντασία μου, αλλά και την ιώβεια υπομονή μου!!!

Ο αθλητής(ΜΑΡΚΟΥ=future) που (κατά ομολογία και του ίδιου) έχω στηρίξει από τα 13 του χρόνια σε επαγγελματικές και αργότερα σε πολύ δύσκολες προσωπικές του στιγμές και ενώ έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στο main fight της διοργάνωσης 10/6 ,ζητώντας χρήματα που δεν έχει πάρει ποτέ στη ζωή του μέχρι τώρα και που έγιναν αποδεχτά , αποφασίζει τελικά να ΜΗΝ παίξει εάν δεν αλλάξω την ….αφίσα!!!!!!!

Συγκεκριμένα στην αφίσα, το κεφάλι του αντιπάλου του(Μπιτάκος=Past) είναι ακριβώς στο ίδιο επιπέδο με το δικό του αλλά λόγω στάσης (αγκώνας προτεταμένος) προεξέχει το σώμα του…. ένα χιλιοστό (!!!!) σε σχέση με το δικό του!!!!!!

Σε αυτό το σημείο δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω….

Τι να δεχτώ ; Ότι ο Φλοριάν Μάρκου διαλύει τη συμφωνία , ο μαχητής που υπερασπίζομαι τόσα χρόνια , αντί να σεβαστεί τον κόσμο που περιμένει τη μάχη , να σεβαστεί και να τιμήσει τον αντίπαλό του Σταμάτη Μπιτακο , που μετά από 25 χρόνια θυσιών που άνοιξαν το δρόμο σε αυτόν και σε πολλά αλλά νέα παιδιά , κρεμάει στα 38 του γάντια και εάν ο γραφίστας έκρινε απο σεβασμό να τον βάλει αμυδρά και απειροελάχιστα πιο μπροστά καλώς και ορθά έπραξε !

Μπορεί να διαφεύγει από τη μνήμη σου Φλοριαν( ή να μη φρόντισαν ως όφειλαν οι δάσκαλοι σου να σου θυμίσουν), αλλά ο Μπιτάκος έχει κάνει αληθινά sold out σε Ολυμπιακά Στάδια πολλές φορές, έχει γεμίσει πολλά περιοδικά και εφημερίδες με μελάνι και πολλές εκπομπές και ρεπορτάζ μέσα από την παρουσία του διαφήμισαν το χώρο που τώρα θες να κυριαρχήσεις και το ευχόμαστε όλοι να σου συμβεί !

Δε σε έμαθε κανείς να σέβεσαι τους παλαιότερους; Είναι τιμή σου που ζήτησε να κλείσει μαζί σου την καριέρα του και επαναλαμβάνω και δημόσια μια και μου έγραψες πως εσύ θα φέρεις τον κόσμο : είδα πέρυσι με το που χτύπησε ο Κακουμπαβας τι εισιτήρια έκοψες και ας σου έφερα τον καλύτερο αθλητή που έχεις παίξει μέχρι σήμερα, τον Toy Hassan !!!

Τον κόσμο θα τον φέρει, εάν παίξεις, η συγκεκριμένη μάχη και το promotion που θα κάνω !

Στο διαταυτα γιατί κουράζουμε τον κόσμο χωρίς λόγο : Παρακολουθείς τη δράση μου 11 χρόνια !!Ειδες ποτέ να υπέκυψα σε εκβιασμούς; Ειδες ποτέ να βάζω τα λεφτά πάνω από τις αξίες μου και τις αρχές μου; Δεν ειδες ότι έδιωξα αθλητές που είχα φέρει ακόμα και από εξωτερικό γιατί δε σεβάστηκαν παραμονές του αγώνα τη διοργάνωση(NL 8) ; Δεν ειδες ότι έδιωξα α(θ)λητές και δεν ξαναέπαιξαν ποτέ στο No Limits και ας τους είχα δημιουργήσει από το μηδέν επενδύοντας χρήματα και χρονο επάνω τους ; Τους κανόνες τους βάζει αυτός που πληρώνει και ρισκάρει οικονομικά σε μια χρεωκοπημένη χώρα και απλά ο καθένας από τους εμπλεκομενους κάνει τη δουλειά του . Ο μαχητής προπονείται και ανεβαίνει να παίξει και ποτέ στα χρονικά τα παγκόσμια δεν επιβάλει στο διοργανωτή πως θα κάνει την αφίσα !

Εγώ προμοτάρω Μάχες, όχι σκυλάδικα της Εθνικής Οδού για να ασχολούμαι με καπρίτσια μαρκίζας !!!!!

Λυπάμαι αλλά ούτε εγω φυσικά ούτε κανείς νοήμων αυτού του χώρου μπορεί να πιστέψει ότι το πρόβλημα σου είναι η..αφίσα !

Έβαλες αγώνα Αυστρία, χωρίς κάν πρώτα να με ρωτήσεις (το είδα δημοσιευμένο) 13 μέρες πριν τη διοργάνωση , κανένας επαγγελματιας δεν θα το έκανε αυτό(απαγορεύεται τουλάχιστον ένα μήνα πριν ), σου έφταιγαν τα κιλά (ενώ ξέρεις ποια είναι η κατηγορία του Μπιτακου), μετά η αφίσα μετά τι; το βίντεο ; το ξενοδοχειο; το αποδυτήριο ;

Έπαρση απλά ή όπως εξεφρασες σε κοινό γνωστό μας , πριν αναγκαστείς να πεις το ναι , «τι θα γίνει εάν μια στο εκατομμύριο χάσω ;»

Αυτό είναι Φλοριαν ; Και ας μου επιτρέψει ο Δασκαλος σου, που μέχρι χθες δεν ήθελε να πάρει θέση (τελικά την πήρε με το παραπάνω) , να γνωρίζω καλύτερα το γιατί ο Ζαμπίδης αρνήθηκε 100.000 € και τον αγώνα με τον Μπιτακο. Είχε αγόρι μου, την ίδια απορία με εσένα : »

Και εάν μια στο εκατομμύριο χάσω;»

Η διαφορά είναι ότι εσύ δεν είσαι ακόμα… Ζαμπίδης , η ομοιότητα είναι στην τελείως λάθος αντίληψη που έχετε και οι δυο για το τι τελικά σημαίνει μαχητής που δεν θα αναλύσω τώρα εδώ !

Πολλοί αναγνώστες σκέφτεστε, καλά συμβόλαιο δεν υπήρχε; Συμβόλαιο υπάρχει και δεν το υπογράφει εάν δεν αλλάξω αφίσα όπως δήλωσε και βέβαια είναι κάτι τελείως τυπικό έτσι για να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, γιατί τα συμβόλαια για να έχουν νομική ισχύ απαιτούν προϋποθέσεις που η πλειοψηφία των αθλητών στην Ελλάδα δεν πληρει! Ούτε αυτό θα το αναλύσω εδώ γιατί δεν πρέπει !

Το μόνο που μετράει λοιπόν είναι ο λόγος και η…..μπέσα (λέξη κατανοητή εξίσου στο Ελληνικό και Αλβανικό λεξιλόγιο!! )

Έδωσες το λόγο σου σε εμένα και στον κόσμο, ανέβα και παίξε λοιπον και άσε τις αφισες που είναι δουλειά του μακετιστα της διοργάνωσης , ΟΧΙ δική σου !

Και επειδή η διοργάνωση φτιάχνει μαχητές , αλλά ποτέ δεν εξαρτάται από αυτούς , εγω έχω δύσκολο και σοβαρό έργο μπροστά μου γιατί 10/6 έχω διοργάνωση με ή χωρίς εσένα , θα περιμένω λοιπόν μέχρι και ΑΠΟΨΕ την τελική απάντησή σου δημόσια .

Η αφίσα ΔΕΝ θα αλλάξει και δεν πειράζει ας είναι ο …»παλιός» 1 χιλιοστό πιο μπροστά και αφού παίξεις μαζί του και τον νικήσεις όπως λες , σου υπόσχομαι στο Nο Limits 30 να φτιάξω μια αφίσα που θα σε βάλω μόνο σου πάνω σε χρυσό θρόνο !!!!

Για να τελειώνουμε και μέρες που είναι για την Ορθοδοξία, ας πρυτανεύσει αγάπη , συγχώρεση,σύνεση ,λογική !
Δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό τον παραλογισμό !

Ή παίζεις και προχωράμε και ξεχνάμε αυτή την παρωδία ή βρίσκω εύκολα, άλλο αντίπαλο στο Μπιτάκο και καλή σου τύχη…έχω και άλλους αθλητές αξιόλογους να προστατέψω που δεν είναι καθόλου …άχρηστοι, όπως είχες γράψει πρόσφατα όντας θολωμένος θαρρώ !

Έχεις τη μεγάλη ευκαιρία να συμβάλεις να γραφτεί μια σπουδαία Ιστορία για τον Μαχητικό Αθλητισμό και να πάρεις και τεράστια χρηματική και ηθική αμοιβή , άρπαξέ την και μη την κηλιδώνεις από ανασφάλεια, έπαρση ή εγωισμό!

ΥΓ: σχετικά με την άλλη παράλογη παράγραφο της ανακοινωσης σχολής Αρμαγου περί …Ελλάδας VS Αλβανίας , στα δικά μου τα δελτία τύπου ποτέ δεν ειπωθηκε τέτοιου τύπου κόντρα !!!
Ειπαμε παρελθόν VS μέλλον και Muay Thai VS Kick Boxing !!!

Φυσικά όπως από χρόνια ζήταγε ο ΦΛΟΡΙΑΝ (και μπραβο του που σέβεται τη χώρα καταγωγής του και θελει να την προβάλει ) μπηκε και το σύμβολο της σημαίας του στην αφίσα , που μάλιστα στο αρχικό δείγμα ο δικέφαλος «κοβόταν» λίγο από τον αγκώνα του και μου ζήτησε να το τραβήξω μπροστά όπως και το έκανα ! Σταματήστε γενικά κάποιοι προπονητές να καταπιέζετε τους Αλβανούς αθλητές να ντρέπονται να λένε το αληθινό τους όνομα και να βγαίνουν με τη σημαία τους ! Ως Ελληνίδα θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω εάν ήμουν μετανάστρια και μου το έκαναν αυτό! Έχει κάθε δικαίωμα να παίζει για τη σημαία της χώρας του , όπως ο ΦΛΟΡΙΑΝ ξεκίνησε να το κάνει μόνο μεγαλύτερος και όταν αναγκαστικά βρέθηκε εξωτερικό, γιατί εδώ μέσα του το απαγορεύατε παλαιότερα και θυμάμαι στην πλατεία Αριστοτελους με δάκρυα να το ζητάει πριν χρόνια σε εμένα να βγει με τη σημαία του στον αγώνα που θα έδινε και που βέβαια τον στήριξα απόλυτα , αντίθετα από εσάς που του το αρνηθήκατε !!!Αυτο φυσικά δεν τον εμποδίζει να αγαπάει την Ελλάδα αφου εδώ μεγάλωσε και αναδείχτηκε !Ο πατριώτης αγαπάει τη χώρα του δε μισεί τις άλλες και κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαγορεύσει σε Αλβανό αθλητή να παίξει για τη σημαία του …αυτό λέγεται ρατσισμός !!!!Για να λέμε αλήθειες πάντα !!!

ΥΓ 2 : Αχ σταματήστε αυτή τη σαχλη συμπλεγματική καραμέλα περί …»αδερφού» Μπιτακου.Καταντάτε γραφικοί και ανυπόφορα κουραστικοί !!!

Ο ΣΤΑΜ είχε ήδη καριέρα το 2006 που εγω ξεκίνησα, έχοντας 20 αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό και με τα κόμπλεξ σας πριν χρόνια τον αναγκάσατε να χαρίσει 2 sold out (Νικη με Καπώνη και KO με Χαχαμιδη) σε νεοσύστατη αντίπαλο διοργάνωση που καθιερώθηκε χάρη σε αυτόν, ακριβώς για να μην παίζει μόνο στο No Limits της «αδερφής»όπως με μικρότητα ισχυρίζεστε !
Αδερφος είναι στο σπίτι όχι στη δουλειά , «αδερφό» είδα οπως πολύ καλά ξέρετε και το Φλοριαν για αυτό παραταγα τις δουλειές μου και ρίσκαρα… πολλά και έτρεχα Θεσσαλονικη όταν με χρειάστηκε ….
Στα επαγγελματικά οι κανόνες ισχύουν εξίσου για όλους όμως χωρίς καμία εξαίρεση !

Καλό Πάσχα σε όλους και ραντεβού με υπέροχους αγώνες 10/6 στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας Περιστέρι για το No Limits 29 , που όπως πάντα λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά ξεπερνώντας μικρά και μεγάλα εμπόδια …11 χρόνια τώρα !!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα τέλειωσε η κόκα του αλβανού και κωλώνει. Κότες αλβανοπίθηκοι, ποτέ στα ίσα.

  2. ΚΑΛΑ!!!ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ…..
    ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ Ε;;;;;;
    ΡΕ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΕ…..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΠΗΤΟ!!!!
    ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;

Leave a Response