Κέρκυρα: Αλβανός έσφαξε με μαχαίρι 52χρονο Έλληνα!

Κοινοποίηση:
9523rt2y3rt5y3rt_0

Θανάσιμα τραυματίστηκε από μαχαιριές ένας 52χρονος Κερκυραίος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, από έναν 30χρονο Αλβανό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 14:00, ο δράστης μπήκε στο ψητοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση του Βυρού, στη Μέση Κέρκυρα, σε έξαλλη κατάσταση και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αμέσως μετά ο 30χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όπου κρατείται αυτήν την ώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων η μοιραία κατάληξη οφείλεται σε προσωπικές διαφορές των δύο ανδρών.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι αλβανοί φίλοι σας ελληναράδες,σας λένε ευχαριστώ για την φιλοξενία και τα επιδόματα.Δεν πειράζει,συνεχίστε να τους παίρνετε στις δουλειές σας και να πηγαίνετε στα μαγαζιά τους.Και ξέρετε τώρα,αφού καλοφάγανε,έχουν αρχίσει τα αναβολικά κιόλας,θα τρώτε ξύλο μέρα νύχτα πλέον.

  2. μας αγαπάνε οι αλβανοί…

    σαν φίλοι ήρθανε!!!!!!

  3. μας αγαπάνε οι αλβανοί…

    σαν φίλοι ήρθανε!!!!!!

  4. Ας ειναι καλα οι ψευτοπατριωτες της νου δου που εφεραν ολα αυτα τα κτηνη μεσα στην χωρα.Νου δου=Συριζα Τσιπρας = Κουλλης

    Οποιος ψηφιζει οτιδηποτε αλλο εκτος απο Χ.Α ιεναι υποτακτικο σκυλι του συστηματος συνενοχος των χιλιαδων αυτοκτονιων και της εισβολης των λαθροδολοφονων.

  5. Πολυ πρωτοτυπη ειδηση…κοιμηθητε μακαρια ελληναραδες μου…σαρβαιβορ ριαλιτι και φβ…και βεβαια συριζα και πολυπολιτισμικοτητα.Καμια ελπιδα για τους νεοραγιαδες κοιλαραδες

Comments are closed.