Κένταλ Τζένερ: δεν φαντάζεστε που «χτύπησε» τατουάζ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1000800p1607EDNmainapzzzzCq

Καλεσμένη στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερις, η Κένταλ Τζένερ αποκάλυψε ότι «χτύπησε» ένα τατού. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη όταν το «χτύπησε».

«Είχα πιει, δεν σκεφτόμουν καθαρά», παραδέχτηκε στην Έλεν. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια λέξη μόνο: «meow». Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι η Κένταλ είναι «cat person» (awww), καθώς είπε ότι ήταν το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό!

Ακόμη, δήλωσε ότι δεν πόνεσε καθόλου σε όλη τη διαδικασία. Φυσικό, αφού ήταν μεθυσμένη! Η προτελευταία κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν έχει και άλλα τατουάζ στα χέρια της, όπως ήδη ξέρουμε.

Ωστόσο, το θέμα είναι πού έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ. Στο πιο περίεργο σημείο του σώματός της, που σίγουρα κανείς μας δεν θα τολμούσε!

Και αυτό είναι το… εσωτερικό χείλος του στόματος της! Κι όμως. Κρυμμένο, ώστε να μην το βλέπει κανείς μόνο αν το δείξει η ίδια φυσικά, όπως και έκανε στη φωτογραφία που ανέβασε ο tattoo artist στο Instagram.

kendal-1070

bovary

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μόνο οι πουτσες θα το βλέπουν εκεί που το έκανε!!

  2. Κάποιος είχε κάνει τατουάζ πάνω στην βάλανο του κοινώς καυλί ένα φίδι. Μια πουτάνα στην Καλαμάτα που είχε πάει του είχε πει: έχω δει π@@τσες και π@@τσες αλλά π@@τσα με φίδι πρώτη φορά βλέπω.

Comments are closed.