Δήμαρχος Άργους στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον “δολοφονημένο” πολίτη αλλά την ευθύνη την έχει ο Τατούλης!

Κοινοποίηση:
kamposos

Δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

«Ουδεμία αρμοδιότητα έχει ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο σημείο του δυστυχήματος»

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας σας σχετικό με το δυστύχημα που έγινε το Σάββατο 9/7, στην παλαιά Εθνική οδό Άργους- Κορίνθου, από πτώση κλάρας δέντρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει ένας 56χρονος άνδρας διερωτάστε για το ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της θλιβερής ιστορίας. Προφανώς, έχετε πέσει θύματα  παρανόησης διότι το σημείο του δυστυχήματος  δεν ανήκει στην  αρμοδιότητα συντήρησης του  Δήμου  Άργους Μυκηνών ώστε να φέρει οιαδήποτε ευθύνη.

ΣΟΚ! Ευκάλυπτος σκότωσε άτυχο βιοπαλαιστή στο Άργος! Ο Δήμαρχος Καμπόσος να βγει να μιλήσει για το τραγικό περιστατικό και να αναλάβει τις ευθύνες του! Ποιος φταίει; Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» θα ψάξει το θέμα μέχρι τέλους… (φωτο)

Kαι η ανάρτηση του Δημάρχου στο facebook 

kamposos-fb

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από τον Αννα στον Καϊάφα και τούμπαλιν. Κοινώς, η δικογραφία θα κλείσει πάλι χωρίς κανέναν υπεύθυνο, και θα μπει στο αρχείο. Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ευθύνης δήμων και περιφερειών -και όχι κανενός “δράστη” κουλουρτζή ή καστανοπώλη.
    Ισως μάλιστα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας και γράψει από υπερβάλλοντα ζήλο (στην πράξη αρχειοθέτησης της σχετικής δικογραφίας), ότι έφταιγε και ο νεκρός πολίτης γιατί πέρναγε κάτω από την ευκάλυπτο την ώρα που έπεφτε το κλαρί της και “δεν πρόσεξε”…..
    Όλα είναι πιθανά σε αυτήν την απίθανη μπανανιο-χώρα.

Comments are closed.