Ιδού η πιο σέξι businesswoman της υφηλίου – Καμπύλες που καθηλώνουν

Κοινοποίηση:
ash7

Δείτε φωτό από την χυμώδη Ashley Resch

Αινιγματικά μάτια, χυμώδεις καμπύλες και αισθησιασμός που ξεχειλίζει είναι το μυστικό της Ashley Resch για να ενθουσιάζει τους followers της στο instagram.

Η 21χρονη από τον Καναδά όταν δεν ποζάρει για το Sports Illustrated ασχολείται με την εταιρεία που έχει ιδρύσει και καθοδηγεί τον τρόπο ζωής γυναικών επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο.

ash5ash4ash3ash2ash1

ash6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βλάκακο Συριζαιε ηρωα τις κακιάς ωρας ……..Ουτε ξερεις που πεφτει η Βολιβια…….
    Αλλα και να ξερες, αμφιβάλω αν σου καθότανε κανα μουνι απο εκει…. αρα!
    τραβα τωρα σε κανα hot spot , ξερεις εσυ, προς αναζητησης μαυρης-απλυτης μαλαπερδας…………………..και ασε τις ονειρωξεις σου οτι μας γαμας…., ετσι κιαλλιως οπως λεει και ο φιλος Τακης, εσεις οι τρυπιοι αριστεροι δεν…….!!

  2. Παρακαλουνται οι αριστεροαναρχοαπλυτοι να πλυθουν να ξυρισουν κωλαρακια και να ετοιμαστουν να υποδεχθουν το διεθνες πουσταριο για το επερχομενο γκει πραιντ και φυσικα τα ταξικα τους αδερφια του ισλαμ.Σας ευχομαστε καλα τρενακια καροτακηδες.

  3. Πως να γίνετε γυναίκα “gold digger” και να αρπάζετε τα λεφτά των αντρών. Αυτά τις μαθαίνει προφανώς.

  4. σιγα ρε παιδια, καντε και λιγο κρατει, θα στραβοψολιασεται

  5. se mas den kathete oute mia sexy metria gkomena . mono stous aristerous paradinoun to frouto . praxikopima tora mpas kai gam…….

  6. Την Ashley την γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε ελληνικό νησί. Της άρεσε να τη φωνάζω Ash. Πολύ ωραία κοπέλα με πλούσια προσόντα, όπως κι εγώ βέβαια. Περάσαμε τέλεια μαζί. Θα με επισκεφτεί ξανά κι αυτό το καλοκαίρι..

    1. Σωστα λες την ιστορια..οντως ηταν εδω το καλοκαιρι………..ομως πηδηχτηκες με τον αδερφό της.

      Μου το ειπε η ιδια η Ash………………………

      1. Ναι Juarez από την Βολιβία δεν είσαι; εσύ με τον άπλυτο κώλο. Τώρα σε θυμήθηκα, τότε που γαμούσα τον αδερφό της κι εσύ έπαιρνες μάτι και μετά με παρακαλούσες να σε γαμήσω κι εσένα…

        1. μήπως έβλεπες όνειρο ρε βρωμιάρη; Ως γνωστόν οι αριστεροί δεν…για καμιά πισωκωλιά είναι μόνο.

Comments are closed.