Θυμάστε τον Αλβανό πρώην της Ρούλας Βροχοπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Φρανκ και τι είδους καριέρα κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1113-620x330

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Όχι μόνο απο τα media αλλά κι απο τη ζωή της Ρουλίτσας

που μαζί του έζησε τον απόλυτο τηλεοπτικο έρωτα.

Βλέπετε η 50άρα με το τεκνό ακόμη πουλούσε πολύ στη μέση Ελληνίδα τηλεθεάτρια που έβλεπε μέσα απο τη ζωή της Ρούλας προφανώς το δικό της όνειρό.

Όμως τα σχέδια δεν ευοδωσαν. Ο Φράνκ το νεαρό τότε αγόρι με το μαλλί λασπωτήρα εξαφανίστηκε ξαφνικά απο τη ζωή της Ρούλας και επέστρεψε στο χωριό του λίγο έξω απο τα Τίρανα.

Η εμπειρία του ωστόσο με τις κάμερες τον έκανε ξεχωριστό στην γειτονική χώρα. Έτσι λοιπόν σήμερα με μαλλιά κοντά και με ύφος «σφίχτη» πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση ξυριστικής μηχανής. Ειδικά μετά το 9ο δευτερόλεπτο τα χαρακτηριστικά του προδίδουν την εικόνα του τεκνού εκείνης της εποχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φρανκ τηγανοκεφαλος …
    Ακου φρανκ…που τα σκεφτονται τα ονοματα οι κατσαπλιαδες, παλια διαλεγαν κατι αρχαιοελληνικα
    Αχιλλεας οδυσσεας κλπ

  2. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΛΑΟΥΝΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Κ ΑΠΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!

  3. Ο Αλβανός Αλβανός αλλά και η άλλη καθαρή Ελλεηνίδα.

  4. Ή ξεφτυλισμένη Ρούλα πήγαινε στα κανάλια και έκλαιγε επειδή την παράτησε ο Αλβανός κατσαπλιάς.Καλά έκανε το παιδί της και την παράτησε.Να την έχεις μάνα αυτή την καριόλα να την πλακώνεις στις κλωτσιές από το πρωί μέχρι το βράδυ.Μαζί και τον κωλόπουστα τον Αλβανό.Όταν ήρθε στην Ελλάδα αυτός ο λίγδας δούλευε αλουμινάς.Κατόπιν μετά από κάποια τηλεοπτικά καλιστεία της Αννίτας γνώρισε αυτή την μπαλώτσα και έγινε άνθρωπος ο τηγανοκέφαλος Αλβανός κατσαπλιάς.

Comments are closed.