ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ “ΑΒ” ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ…

Κοινοποίηση:
αβ-τεστ

Νέα μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ βρίσκονται στα σκαριά και αναμένεται να αλλάξουν τον χάρτη της αγοράς λιανικού εμπορίου αλλα και να εντείνουν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις κορυφαίες και τις πιο μικρές τοπικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην πρωτεύουσα του νομού Αχαίας, και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrasevents.gr μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσουν δύο νέα καταστήματα των Α.Β. Βασιλόπουλος στην Πάτρα, το ένα κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και το άλλο κοντά στην Οβρυά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό άνοιγμα της συγκεκριμένης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων σούπερ μάρκετ, έχοντας ήδη δύο ακόμα μεγάλα μαγαζιά στην Πάτρα, ένα στην Πατρών – Αθηνών και ένα στην Ακτή Δυμαίων.

Πέρα από την Α.Β. Βασιλόπουλος, άνοιγμα στην αγορά της Πάτρας αναμένεται να κάνει και η επίσης ελληνική εταιρία σούπερ μάρκετ Market In, ξεκινώντας μέσα στο επόμενο διάστημα την λειτουργία ενός καταστήματος, κοντά στην περιοχή της Ανθούπολης.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ήδη ένα σχετικά μικρό κατάστημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και δραστηριοποιείται με δύο ακόμα στην Κάτω Αχαΐα. Εξάλλου, νέο κατάστημα αναμένεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να ανοίξει η γερμανική εταιρία σούπερ μάρκετ Lidl, κάνοντας άνοιγμα στην αγορά της Δυτικής Αχαΐας, στον παλαιό δρόμο Πατρών – Πύργου, μεταξύ Αλισσού και Κάτω Αχαΐας.

Όλα αυτά την στιγμή που ήδη η αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει κάνει σημαντικό άνοιγμα στην αγορά μέσω της ενσωμάτωσης στον όμιλο των μαγαζιών Μαρινόπουλος, ενώ σημαντικές επενδύσεις έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Πάτρας από τα My Market ( που πήραν τα καταστήματα Βερόπουλος), αλλά και από την τοπική αλυσίδα Ανδρικόπουλος.

Με λίγα λόγια, αναμένονται μονομαχίες γιγάντων και κολοσσών στον χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών, στην αγορά της Πάτρας, αλλά και η προσδοκία για τις ανάλογες θέσεις εργασίας μέσα από τις επενδύσεις αυτές, σε μία πόλη που εξακολουθεί να μαστίζεται από την ανεργία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ολοι εχουν καρτελ ακριβειας ….κανενας συναγωνισμος προς τα κατω …αυτα τα καρκινογονα αλαντικα πια τι τιμες ειναι αυτες ;;; ποσο παει ενα γαιδαρος ή ενα αλογο γερικο σαν κρεας με μπολικο αλευρι ,αιμα απο σφαγεια ,και λοιπα καρκινογονα προσθετα ,,,αποτι διαβαζω οτι χρησημοποιουν ετσι ; το κιλο που ειναι οι πρωτες υλες τους,,,και το πουλανε 18 € για παραδειγμα που εχει η ετικετα

  2. Το μεγαλύτερο λάθος της Σκλαβενίτης, ήταν η αγορά της Μαρινόπουλος. Αυτό, θα φέρει και την καταστροφή της.

  3. Ο ΑΒ ΕΊΝΑΙ ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ DELHAIZE GROUP. MONO TO ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ. ΜΈΓΑ ΛΆΘΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ. ΈΤΣΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΊΝΗΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΌ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ. ΌΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΈΣ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΌ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ. ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΘΑΥΜΑΣΤΈΣ ΜΟΝΤΈΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΒΌΡΕΙΑΣ ΚΟΡΈΑΣ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΊΔΙ. ΕΓΏ ΠΡΟΤΙΜΏ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΡΈΑΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΘΕΩΡΏ ΑΓΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΙΣΆΓΩ ΜΕΝΟΎ. ΕΠΊΣΗΣ ΨΩΝΊΖΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΗ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΒΕΛΓΊΟΥ ΑΒ.ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΌ LIDL ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΜΈΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΊΩΝ….ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΧΏΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ.

  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΝΗ !!!!!!!!!!! ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΝΤΟΠΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΧ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ!!!!!!!! ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΕΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ~!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. @Ιωάννης Μεταξάς: Αβ = εβραϊκή. Στην αποθήκη της, στην Σίνδο Θεσ/νίκης, απολύει συνέχεια Έλληνες, και στη θέση τους, προσλαμβάνει πακιστανούς λαθρομετανάστες, τους οποίους νοικιάζει από κάποιον δουλέμπορο, ο οποίος έχει γραφείο ευρέσεως εργασίας, στην περιοχή των δικαστηρίων Θεσ/νίκης.
      Τα κρέατα που πουλάει ως νωπά ελληνικά, στην πραγματικότητα είναι κατεψυγμένα γαλλικά. Δούλευα εκεί και η απόψυξη των γαλλικών κρεάτων, και στη συνέχεια η βάφτιση τους σε ελληνικά, γινόταν μπροστά στα μάτια των εργαζομένων. Στο κόλπο σίγουρα συμμετείχαν και άτομα που εργάζονται στην κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς χωρίς επίορκους υπαλλήλους, το κόλπο δεν θα έπιανε.
      Μακρυά από αυτούς, τα προϊόντα που ήταν δικιά τους παραγωγής και είχαν λήξει, τα έβαζαν σε καινούργιες συσκευασίες, αλλάζοντας τις ημερομηνίες.

  5. ο σκλαβενιτης ελληνικο σουπερ μαρκετ,,βλέπε>>> πατατες τουρκιας.,λεμονια χιλης,.φρουτα.κινα ινδοκινα…ελα παρε κοσμε εγχωρια απο….ελλαδισταν καζακσταν τζιτζικισταν τουρκμενισταν..

  6. Μοίρασμα της φτώχειας γίνεται και τίποτα άλλο. Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν τα παρακάτω δύο απλά πράγματα:

    1. Στηρίζουμε (αγοράζουμε) Ελληνικά προϊόντα όσο και όταν μπορούμε γιατί έτσι στηρίζουμε τις θέσειες εργασίας όλων μας. Οι Ευρωπαίοι το κάνουν συστηματικά και συνειδητά και στην Ελλάδα δεν τολμά να το πει κανένας πολιτικός.

    2. Δεν αγοράζουμε όλα τα πράγματα από τα super market γιατί τους δίνουμε απίστευτη δύναμη και στο τέλος ρυθμίζοντας τις τιμές (πάντα προς τα κάτω) ρυθμίζουν άμεσα και έμμεσα τις ζωές μας και τα κέρδη εξάγονται. Για παράδειγμα αγοράζουμε σχολικά είδη από μικρά καταστήματα της γειτονιάς, παραφάρμακα π.χ. παυσίπονα από τα φαρμακεία της γειτονιάς (ο φαρμοκοποιός μας θα είναι εκεί να μας εξυπηρετήσει και όταν θα υπάρχει έλλειψη σε κάποιο φάρμακο), τα άσχημα (όχι τα όμορφα μέσα σε δυχτάκια) αλλά φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά από τη λαική της γειτονιάς.

    Στηρίζουμε Ελλάδα και τοπική παραγωγή!

    1. Στης λαικες αγορες νομηζετε οτι θα βρητε ελληνικα προιοντα;
      Το ξερετε οτι αγροτες πανε και αγοραζουν απο την λαχαναγορα και τα πουλανε στης λαικες για δικατους προιοντα;

    2. Αφου οι πολυεθνικες τα εχουν φθηνοτερα τα προιοντα τους γιατι να τα αγορασω απο τα μαγαζια της γειτονιας; θα κοιταξουμε ολοι το κερδος μας ας ριξουν και τα μαγαζια της γειτονιας τις τιμες τους

  7. Τα ΑΒ Ελληνικη αλυσίδα;;; Πλάκα μου κάνετε;; Εχει πουληθεί εδω και κάποιους αιώνες βρε ανενημέρωτοι. Αντε μάθετε τι γινεται και μετα μιλάτε. Ο Σκλαβενίτης ειναι Ελληνικο σούπερ μαρκετ, το ΑΒ οχι. Στηρίζουμε μονο Ελληνικά σούπερ μαρκετ. Και σιγουρα οχι τα Λιτλ.

  8. Καινούργια κανόνια τύπου Μαρινόπουλου θα έχουμε και πάλι σε 1-2 χρόνια.

    Όλοι τους με δανεικά και αγύριστα από τις Τράπεζες συντηρούνται.
    Κανένας εκτός των Γερμανικών lidl δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία να τους κατασχέσουν.
    Σε νοικιασμένα καταστήματα δραστηριοποιούνται οπότε μόλις δεν τους παίρνει άλλο μία πτώχευση
    σαν το Μαρινόπουλο και το λογαριασμό στον συνήθη μαλάκα.
    Σιγά μη σκάσουν.

    Τελευταία βλέπω και στο Σκλαβενίτη (πρώην Μαρινόπουλο) ποιότητα ειδικά στα φρούτα-Λαχανικά
    για κλάματα.
    Μήπως οι παραγωγοί κάνουν πίσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.