Η Χ.Α και ο Ηλίας Κασιδιάρης δίπλα στην ΜΥΡΤΩ! Δωρεά της ιατρικής κλίνης και της συσκευής οξυγόνου στο νέο της σπίτι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
?

? “Δίπλα στην Μυρτώ βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με αφορμή την επερχόμενη εγκατάσταση στο νέο τόπο κατοικίας της έπειτα από μακρά περίοδο διαμονής στο κέντρο αποκατάστασης. Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Κινήματος, δωρίσαμε στην Μυρτώ μία καινούρια τηλεχειριζόμενη ιατρική κλίνη που θα διευκολύνει την καθημερινότητά της, καθώς και την απαραίτητη συσκευή παροχής ιατρικού οξυγόνου. Για την εγκατάσταση των ιατρικών οργάνων μερίμνησε ο συναγωνιστής Ιάσων Βλαμάκης της εταιρείας Oxytech Labs. mirto3 Η Μυρτώ συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012 όταν έπεσε θύμα βάναυσης δολοφονικής επίθεσης από αλλοδαπό εγκληματία. Η αγριότητα του δράστη και οι ανεπανόρθωτες βλάβες που προκάλεσε στην μικρή Μυρτώ οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη του (παρά την σκανδαλώδη κρατική υπόθαλψη και προστασία, που οδήγησε στον αρχικό εγκλεισμού του σε… φυλακές ανηλίκων!). Για αυτή, αλλά και για κάθε ανάλογη περίπτωση ειδεχθούς εγκλήματος η επαναφορά της θανατικής ποινής θεωρείται απόλυτα δίκαιη. mirto2 Σύμφωνα με την μητέρα, κυρία Μαρία Κοτρώτσου, η Μυρτώ βρίσκεται σε μια θέση με 100% αναπηρία, καθώς δεν μιλάει, δεν κινείται δεν τρώει. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνει καλύτερα. Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή ανάρρωση και προπαντός καλή δύναμη στον σκληρό Αγώνα που δίνει η μικρή Μυρτώ και η οικογένειά της. Με τις μικρές μας δυνάμεις θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό τον Αγώνα” αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.    

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΠΑΩ ΤΟ ΞΑΝΤΕΡΙΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΧΗΣ ΜΕΤΑ …ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩ…. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΟΥ ///ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ/// ΜΠΟΥΡΔΛΚΡΑΤΟΣ

  2. Ήρθεν Ηλία ο καιρός,ήρθε το Καλοκαίρι
    και τότε τη μικρή Μυρτώ θα πιάσουν απ’το χέρι.
    Θα δώσουν φάρμακα πολλά,και γιατρικά θα δώσουν
    φτάνει απ’το κώμα τη μικρή ξανά να τη σηκώσουν.
    Ο Τσίπρας τρώει τα λεφτά,για μας πια δεν τον νοιάζει
    και κάθε μέρα στη βουλή ο Γερμενής τον κράζει.
    Μας ήρθε απ’το Πακιστάν να κλέψει,να βιάσει
    μα θα’ναι άτυχος πολύ Λαγός αν θα τον πιάσει.
    Θα του ξυρίσει το μαλλί,το πέος θα του κόψει
    γι’αυτό που τότε έκανε θα πρέπει να πληρώσει.
    Φέρε Ηλία τα λεφτά τα φάρμακα να πάρει
    και ξάφνου αυτή να σηκωθεί κι ο κόσμος να γουστάρει.

  3. Κανενας σε ολα τα σχολια , ασχετως τι είστε , Χ.Α. δεξιος αριστερος, Συριζα Πασοκος ΝΔ. οτι θελετε………

    ΔΕΝ ΜΙΛΑ και δεν δινει καμια ΕΥΧΗ για αυτη την κοπελιτσα που χωρις να ειχε δωσει δικαιωμα, ο ανωμαλος της επιτεθηκε, ….

    Ψαχνουμε αφορμες ο ενας να την “πεσει” στον αλλο…… μηπως τελικά γιαυτο δεν αντιδρουμε γενικοτερα??
    Υπαρχει μεγαλο μισος αναμεταξυ μας και το εχουν καταλαβει αυτοι που μας κυβερνουν(καθως και πολλοι αλλοι), και γιαυτο μας κανουν οτι θελουν, οποτε θελουν………

    Ευχομαι να γινει γρηγορα καλά,

  4. ΖΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ .. ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ !!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..

  5. K AKOMA… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΑΠΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…… ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Κ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΠΟΙΟΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.. ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΝΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  6. ΒΓΗΚΕ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  7. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΕΥΓΕ..

  8. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΑΣΗ, !!!!!…ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΛΟΤΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΟΝΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ…

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΕΟΥ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΓΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ {ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΛΥΤΟΙ} ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…….

  10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος…ΕΞΩ τα πακιστανικά ζώα από την ΕΛΛΑΔΑ

  11. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΑ ΤΟΥ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

  12. Μπράβο στη Χρυσή Αυγή και μπράβο στο Μακελειό που το αναδημοσίευσε. Πουθενά στα εκπορνευόμενα ΜΜΕ δεν θα δούμε την είδηση. Όσο για τον κοπριτη “αντιναζί” το σχόλιό του είναι λογικό, τους δίνει λίστα ο μπάρμπα soros, είναι και χασικλοπρεζάκιας ως αριστερός

  13. Δεν παμε καλα , καλα τα λες , ομως ολοι περιμενουν καποιους αλλους να βγουν μπροστα και αυτο δεν θα γινει γιατι τελειωσαν οι μαλακες που σαπιζουν στην φυλακη επειδη βοηθησαν την Πατριδα και τους καποτε Ελληνες .
    Ο αγωνας τουτος ειναι αγωνας ψυχης και ο καθενας εχει χρεος να κανει τον αγωνα του μονος του και επειτα θα ενωθουμε να παρουμε σβαρνα κ(Υ)νοβουλευτικους και τα καθαρματα που ψηφιζουν συμμοριτοκομματατα .
    Δεν θα σε βγαλουν ψευτη δυστυχως . Δεν τους βλεπεις ; Το διαβολοκουτι ανοιχτο ακομη ! Σφαζονται για τις ομαδες – μπισνες καποιων , αδιαφορουν για την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ δυστυχια των διπλανων τους και θελουν να ειναι στο διαβολοκατασκευασμα ΕΕ .
    Μια χωρα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και οι γενιτσαροι μπουρδελιαριδες …Τι να λεμε …
    Παντως οσοι Ελληνοψυχοι ζουν στο εξωτερικο , αληθινα ντρεπονται για την βρωμια που επικρατει στην αλλωτε ομορφη Ελλαδα μας .

    1. Μονο αν καποιος παρει κυπελλο πλεον ο κοσμος βγαινει στους δρομους………… game over GREECE

  14. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ – ΑΝΤΙΝΑΖΙΔΕΣ- ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ…

  15. Η ΜΥΡΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ.ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ Κ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ,ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΥΛΙΣΤΑΝΕΖΟΙ
    ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ Κ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΜΟΥΝΕΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΚΑΡΑΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΛΥΤΟΙ
    ΧΙΛΙΑΔΥΟ ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ

  16. Πιο σκουρόχρωμος από τον Πακιστανό είναι ο γκέι

    1. ζωγραφου στο παρκο στους θαμνους στη βιλα απεξω κοιμουνταν 2 πακιστανοι (πριν σας διωξει η αστυνομια) . Ρωτησα τον ενα “Γιατι δε πατε μεσα στη βιλα να μη κρυωνετε” , θελοντας να σας τους φορτωσω. Μου απαντησε “δεν μας αφηνουν” (οι απλυτοι). Τον προηγουμενο χειμώνα το περιστατικο.
      Υποκρισια 100%. Δηλαδή μάγκες φιλανθρωποι, και όταν δε κοιτάει κανείς δε τους θέλουν ούτε αυτοί…

  17. ΜΠΡΑΒΟ παιδιά. Πάντα τέτοια. Οι Έλληνες για τους ΈΛΛΗΝΕΣ.
    Οι Αναρχοάπλυτοι αριστεροί και σιωνιστές Δεξιοί για τα λαθροπιθηκια.

  18. Μπράβο στη Χ.Α.
    Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της.

  19. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΟΑΝΤΙΝΑΖΙΔΟΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΗΜΑΤΑ ΧΕΣΤΕ ΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ…………..

    Υπογράφω με τα δυο χέρια………..δεν αντιπροσωπεύουμε πλέον το αιώνιο και θεικό ονομα μας……..ντροπιάζουμε την λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ…………

    Δεν μπορώ να εξηγήσω τι εχει γίνει, αλλά το σίγουρο είναι οτι πηγαίνουμε για μετωπική με τον θάνατό μας………………….. αργοπεθαίνουμε…………..

    Κάτι πρέπει να γίνει……αλλά γρήγορα……….

  21. Συγχαρητηρια στην Χρυση Αυγη για την προσφορα τους και το παραδειγμα τους!
    Σε αντιθεση με το Ελληνικο κρατος των συμμοριτων που μπλοκαρε (για νομικους τυπικους ανοητους λογους)τα χρηματα που μαζεψε η ομογενεια των ΗΠΑ για να βοηθησει την Μυρτω.

  22. Το μόνο που ενδιαφέρει τα χρυσάβγουλα είναι να καρπωθούν την πολιτική υπεραξία από τη “στήριξη” και να “ξεπλυθούν” επικοινωνιακά. Στην πραγματικότητα καθόλου δε νοιάζονται για την Μυρτώ, ή το όποιον άλλο, παρά μόνο στο βαθμό που μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τη μισανθρωπική, φασιστική ατζέντα τους. Λυπάμαι που η μητέρα της κοπέλας είτε από ανάγκη ή από έλλειψη πολιτικής αντίληψης ανέχεται να γίνεται πιόνι στα χέρια υπόδικων εγκληματιών.

    1. ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!

    2. Αντε γαμησου μαρξιστικο ανθελληνικό μιασμα.
      Γαμημενε γενιτσαρε κάνε κάνα παιδομαζωμα…..

      Στο γραμμο και στο Βίτσι μπάσταρδε εαμοβουλγαρε να γλυτώσει η Ελλάς από όλους σας. Μουνια

    3. βρε ηλιθιε, ακομα και αν ειναι πιονι της Χ.Α. η Μυρτω δεν το εχει αναγκη το μηχανημα?….που ειναι το κρατος σου να της το προσφερει??

      *Αλλος ενας υποστηρικτής του Πακιστανου…

    4. Αδερφι, αν εσεις οι αριστεροι δεν εισασταν τοσο ανθελληνες και δινατε καποια ψιχουλα εστω απο τα εκατονταδες εκατομμυρια που δινεται για τους ισλαμιστες τοτε και μονο θα μπορουσες να κρινεις μια μανα που ποναει να βλεπει το παιδι της να υποφερει. Αλλα οχι μονο δεν δωσατε την παραμικρη βοηθεια για την Μυρτω αλλα πηγατε και στα δικαστηρια να στηριξετε τον ανθρωπομορφο πακιστανο βασανιστη της. Ειστε μισανθρωποι, ανθελληνες και ρατσιστες κατα των ελληνων ολοι οι αναρχοκομμουνιστες.

    5. πες μας που μενεις αλβανικο σκουπιδι για να στειλουμε και σενα δωρακι ωστε να μην ζηλευεις. σιχαμα.

    6. Μπλά μπλα μπλα. Πάνε γράψε καμιά εκθεσούλα. Ξέρεις εσύ copy paste. Πού σαι γραφικέ, καμμένε από τον μπάφο τουρκαλβανέ, εσείς οι αντι-ναζί να κάνετε έρανο να μαζέψετε λεφτά να πάρετε καμία μονάδα με δονητές να σας τους χώνουν στον κώλο οι πακιστανοί γαμιάδες σας την ώρα που αράζετε στις επαύλεις σας. Η βιολογική σας εξαφάνιση άπλυτες κατσαρίδες δεν θα αργήσει.

    7. Τι έκαναν οι “δημοκράτες” για αυτό το παιδί; Απέδειξε ότι είστε καλύτεροι με πράξεις, οι αμπελοφιλοσοφίες δεν καλυτερεύουν τις συνθήκες ζωής του παιδιού. Είστε σάπιοι μέχρι το μεδούλι. Ακόμα και αν βοηθάνε για το θεαθήναι, το αποτέλεσμα μετράει. Εσυ τρέξε να φωνάξεις για τα δικαιώματα των βιαστών-δολοφόνων, καλέ άνθρωπε, δημοκράτη, που με την σκατοιδεολογία σας γίνατε ηθικοί αυτουργοί, να μην έχει το κορίτσι τα αυτονόητα, ούτε καν την “πολυτέλεια” να μασήσει την τροφή της. Είστε φτηνοί, ξεφτιλισμένοι, βρίζετε την Χ.Α. και στήνετε κώλο σε όλους αυτούς που θα σας πάρουν το κεφάλι. Δουλάρες των ισλαμιστών είστε που μισείτε ότι δεν φοράει μάσκα και δεν είναι σαν τα μούτρα σας.

    8. Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΈΧΕΙ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΜΙΛΆ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΑ. ΕΣΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ. ΑΛΛΆ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ .ΕΚΕΊ ΈΧΕΙ ΕΡΑΣΤΈΣ. ΘΑ ΣΆΣ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΑ ΈΝΤΕΡΑ Κ ΜΕΤΆ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙΛΈΩΣΗ.

    9. Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, αξίζουν συγχαρητήρια στην ΧΑ και μακάρι να κάνανε τα ίδια και τα άλλα κόματα, κι ας είναι και για προβολή ή ότι άλλο. Εκείνο που με καίει εμένα είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    10. ΜΟΝΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  23. βρε ανθρωπομορφο κομμουνιστικο κτηνος τα λαμογια του συνταγματικου τοξου τι κανανε για αυτο το κοριτσακι?εσυ παλι τι εχεις κανει για καποιον Ελληνα?μονο για τους εισβολεις ενδιαφερεστε προδοτικα κτηνη.

  24. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ+ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ,ΝΔΚΚΕ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΧΑΝ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ…ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΚΑΤΟΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ+ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΑΜΗΝ

    1. Και να υποθέσω ότι εσύ μέχρι τώρα ποτέ δεν ψήφισες κανέναν από αυτούς που αναφέρεις ε; Βγαίνουν μόνοι τους γιατί τους ψηφίζουν οι “άλλοι”. Ως συνήθως…

    2. …στο πατητήρι της οργή του Θεού.Και τι θα βγει;Μεταλαβιά;

      1. ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΨΕΥΤΟΠΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ(ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΠΤ)…ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΦΩΤΙΑΣ…ΔΛΔ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΛΔ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ..ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΛΔ ΠΟΛΥ ΖΩΟ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΜΛΚΣ,ΞΕΦΤΙΛΑΣ,ΨΩΝΑΡΑ,ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ…ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ?ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ…ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ,ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ…Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!

  25. Αν τυχόνι και το φέρει ο διάβολος να γίνουν κυβέρνηση άτομα σαν την Μυρτώ θα τα πετούν από τα μπαλκόνια αφού στη χιτλερική παιδεία που διαθέτουν ανάπηρα άτομα (όπως και πολλοί άλλοι) δεν έχουν θέση, τώρα σαν τρίτο κόμμα κάνουν τους καλούς με κροκοδείλια δάκρυα αυτοί που χτυπούν και δολοφονούν για πλάκα.

    1. Προς το παρόν ας φάμε ανεργία 35%, να σε πηδάνε τα λαθρόσκατα και να τα πληρώνεις και 400 ευρώ την στιγμή που Ελληνικές οικογένειες δεν έχουν να φάνε.
      Αν γίνουν κυβέρνηση κάτι άτομα σαν κι εσένα θα πετάξουν στη θάλασσα παρέα με το πακισταναριό.

    2. ακομα και αν αυτο που λες ειναι αληθεια, πες μου , η κυβερνηση σου τι κανει τωρα?
      δεν την εχει πεταξει στην τυχη της?

      * να φανταστω ησουν εξω απο τα δικαστηρια διαδηλωνοντας υπερ του Πακιστανου ε ξεφτίλα?

    3. Για κούνα το κεφάλι σου και πες μας ακούς κάνα θόρυβο: αν ναι μην ανησυχείς.. το μυαλό σου είναι, αν όχι.. πάλι μην ανησυχείς.. δεν υπάρχει μυαλό.

    4. H X.A έχει μέσα στο κόμμα άτομα Α.Μ.Ε.Α σε πληροφορώ.
      Τη χιτλερική παιδεία να τη βάλεις εκεί που ξέρεις.
      Όσο για τη δολοφονία, ήταν στημένο γεγονός από το σύστημα για να μειώσουν τα ποσοστά της Χ.Α.
      Η δίκη θα αποκαλύψει την αλήθεια.
      Τα δύο παιδιά που δολοφονήθηκαν της Χ.Α με τους δολοφόνους να είναι έξω, το ξέχασες ?
      Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου και όταν γίνεις άνθρωπος έλα να κατηγορήσεις με επιχειρήματα όμως, τη Χ.Α.

    5. Εισαι τελειως βλακας ρε.Αν ηταν χιτλερικοι οπως λες,πρωτα πρωτα θα πεταγανε τον πακιστανο νανο γραμματεα τους και μετα και τον αλγερινο εκπροσωπο ρυπου.Αυτοι δεν ειναι η Αρεια Φυλη,εναι η Αχρεια Φυλη.

    6. αλλος ενα Μαλακοπιτουρας που εσκαγε τα 60αρικα στον Ψωρρα……χαχαχαχαχχα

  26. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ.

  27. Αυτά που θά έπρεπε τό δήθεν ευρωπαϊκό κράτος που λέγεται Ελλάς νά δώσει, καί όχι τό όποιο κόμμα, άσχετα πώς λέγεται καί τί διακηρύτει.

  28. Μπράβο στα παιδιά της χ.α. μπράβο και στον κύριο με την εταιρεία.

    Ασφαλώς και κανένα μεγάλο μέσο δεν θα αναφερθεί στην είδηση γιατί είναι απασχολημένα να μας
    ενημερώνουν πως περνάει τις μέρες και τις νύχτες του ο κολητός τους ο Άκης που έκαναν τα πάντα
    ώστε να αποφυλακιστεί.

  29. αυτο το κοριτσακι μπηκε κυριολεκτικά στις καρδιες μας,……περασαν χρονια και εγω προσωπικά δεν την εχω ξεχασει, και ακουγοντας το ονομα Μυρτω αμεσως μου ερχεται στο νου, ο γολγοθας που παιρνα αυτη η οικογενεια. Ενα αλλοδαπο καθαρμα, με διαστροφικό μυαλο, ορμηξε στο κοριτσακι , οπως ακριβως οι χιλιαδες ορδες λαθροεποικων που ερχονται με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…..να μας περασουν τον “ΑΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥς”…
    τον πολιτισμο τις ανωμαλιας , διαστροφης, παιδεραστιας, με-σεβασμου , κτλπ κτλπ……

    Καθιστε εσεις ολοι τωρα να βγητε εξω να πανυγηρισετε για τον ΠΑΟΚ ή ΠΑΟ ή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή οτι αλλο θελετε, παρα για τον βιασμο της χωρα σας…..

    Ελληνες πραγματικοι δεν υπαρχουν ποια…….βγαλτε με ψευτη παρακαλω, και γρηγορα!

Comments are closed.