Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι (ξανά) η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, στα 49 της

Κοινοποίηση:
tzoulia-romperts-i-pio-omorfi-gunaika-ston-kosmo-sta-49-tis.w_l

Ναι, αυτή την είδηση την έχετε ξαναδιαβάσει:

Το περιοδικό People έχει αναδείξει τη Τζούλια Ρόμπερτς ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγες ώρες, και η αγαπημένη ηθοποιός στα 49 της αποδεικνύει ότι η λάμψη και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.

Splash

Splash

Η πρώτη φορά που απέσπασε αυτόν τον τίτλο ήταν το 1991, όταν ήταν μόλις 23 ετών, ένα χρόνο μετά τη δυναμική είσοδό της στο Χόλιγουντ με το Pretty Woman.

Κέρδισε τον τίτλο ξανά το 2000, το 2005 και το 2010. Και σίγουρα δεν περίμενε ότι θα κερδίσει ξανά τον ίδιο τίτλο, λίγο πριν συμπληρώσει τα 50 της χρόνια.

Reuters

Reuters

Αυτή η αναγνώριση της Ρόμπερτς από το people συνεχίζει την τάση του περιοδικού να «αγκαλιάζει» πιο μεγάλες σε ηλικία και καθιερωμένες σταρ του Χόλιγουντ, με τη Σάντρα Μπούλοκ να έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο το 2015 σε ηλικία 50 ετών και τη 47χρονη Τζένιφερ Ανιστον να κατακτά τον τίτλο για δεύτερη φορά πέρυσι.

«Είμαι πολύ κολακευμένη» δήλωσε η Ρόμπερτς μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Splash

Splash

Εναν τίτλο που της αξίζει όχι μόνο επειδή είναι όμορφη αλλά επειδή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να καταρρίψει τους αφύσικους κανόνες ομορφιάς.

Η τελειότητα είναι η ασθένεια του έθνους

Τον Σεπτέμβριο του 2005, η Ρόμπερτς είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία της και είχε γράψει ένα εμπνευσμένο κείμενο, καλώντας τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Γιατί η ψυχή είναι που μετράει και όχι η εξωτερική εμφάνιση.

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια του έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπά μας με τόνους make-up. Κάνουμε botox και λιμοκτονούμε για να έχουμε τέλειες αναλογίες. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι που δεν βλέπουμε. Είναι η ψυχή μας που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Είναι καιρός να πάρουμε θέση.

Πώς περιμένεις από κάποιον άλλο να σ ‘αγαπήσει, αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου; Θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πώς είσαι εμφανισιακά, γιατί είναι το εσωτερικό που μετράει.

Σήμερα, θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία μου χωρίς μακιγιάζ. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στο δέρμα μου, αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα από αυτό. Θέλω να αγκαλιάσετε τον πραγματικό μου εαυτό και θέλω να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι».

Julia Roberts Instagram

Julia Roberts Instagram

 

Splash

Splash

 

Reuters

Reuters

 

Splash

Splash

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: