Η Πατρινή Makeup Artist «επέστρεψε» – Δείτε τι ζωγράφισε πάνω της και θα ανατριχιάσετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aa1

Για ακόμη μια φορά μας δείχνει την αγάπη της για την Ελλάδα αλλά και το αστείρευτο ταλέντο της!

Η νεαρή Πατρινή αποδεικνύει πώς το ταλέντο και οι ιδέες παραμένουν «ζωντανές» στην Ελλάδα, με δημιουργίες που θα ζήλευαν ακόμη και καλλιτέχνες στο εξωτερικό.

Έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα μας όταν ζωγράφισε πάνω στο σώμα της την Ακρόπολη, με το βίντεο της να αναπαράγεται ακόμη και στο εξωτερικό.

Η Ηλιάνα Βαλσαμάκη δεν σταμάτησε εκεί και με άλλες φοβέρες δημιουργίες της, όπως εκείνη με τη σημαία της Ελλάδος, τα σκίτσα του Αρκά και πολλά άλλα μας απ-έδειξε πώς το ταλέντο της δεν έχει όρια και πώς είναι για μεγάλα πράγματα!

Με το νέο βίντεο η 21χρονη Makeup και Bοdy Painter Artist μας έκανε να ανατριχιάσουμε τόσο με τη δημιουργία της όσο και με τα λόγια της.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: Ξέρω έχω πολύ καιρό να δημιουργήσω κάτι…και αυτό γιατί άλλες φορές υπάρχει η έμπνευση και άλλες όχι..! Το μόνο σίγουρο είναι πώς πλέον , έπειτα από 6 χρόνια κάνοντας αυτό που αγαπώ , θέλω να βρώ την ταυτότητα μου , να εξελιχθώ και να βγάζω τον ψυχισμό μου μέσα από αυτή την τέχνη ! Και ορίστε ο ψυχισμός μου ! Δεν θέλω να δώσω τίτλο σε αυτή τη δημιουργία…
«Δώστε τη δική σας ερμηνεία». «Δώστε τον τίτλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.