Η μεγάλη μανία και τα άκρως απόρρητα αρχεία του Χίτλερ για το εσωτερικό της Γης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
noticia-7651-nota_aweita1

Σύμφωνα με μυστικά αρχεία που διέρρευσαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ναζί είχαν χτίσει ένα καταφύγιο επικών διαστάσεων στην Ανταρκτική.

Κατά τη διάρκεια του 1942, η γερμανική πλευρά γνώριζε ήδη ότι ο πόλεμος ήταν σχεδόν χαμένος, και δεδομένου ότι είχε ένα στόλο σούπερ-υποβρυχίων ικανά να μεταφέρουν βαριά φορτία και εξοπλισμό, χιλιάδες τεχνικοί και επιστήμονες χρησιμοποιήθηκαν για να χτίσουν αποθήκες και υπόγεια εργοστάσια, για να κρύψουν την ανώτερη τεχνολογία που είχαν αναπτύξει, και τους τόνους χρυσού που είχαν κλαπεί από κατακτημένους λαούς, και στη συνέχεια να οικοδομήσουν ένα τέταρτο Ράιχ στο εσωτερικό της Γης όπου θα μπορούσαν να ζήσουν και να αναπτυχθούν, χωρίς να διώκονται από τους συμμάχους.


xorisorianews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το πραγματικό ολοκαύτωμα, για τους οβριους , ηταν αυτο.
    Η φορολογία ,η καθαίρεση απο τις θέσεις τους στα υπουργεία, και το κλείσιμο των τραπεζών τους
    Αυτο τους πονά μονον, και οχι το ποίμνιο
    Μην ξεχνάμε οτι το 60 η’ 62 πχ το εβραϊκό ιερατείο, που είναι η άρχουσα τάξη τους, προτίμησε να καλέσει τα Ρωμαϊκά στρατεύματα και να καταργήσει το εβραϊκό κράτος, παρά να πάρουν στα χέρια τους οι εβραίοι ζηλωτές επαναστατες την εξουσία .

  2. Ο Χιτλερ εδειξε στον κοσμο Πώς ενα Εθνος μπορει να σταθει στα πόδια του και να μεγαλουργήσει ΟΤΑΝ ξηλώσει απο τις κρατικες θεσεις επιρροής ολους τους εβραιους , τους φορολογήσει, κλεισει τις τραπεζες του Ροτσιλντ , και κυκλοφορησει δικο του νομισμα.
    Ολα τα μυστικά θαυματα και σαχλαμαρες ειναι Εβραικα κατασκευασματα , για να μην σκεφτει ποτε κανεις αλλος να το κανει….
    Και για να μην σκεφτει κανεις αλλος να το κανει , έπρεπε να τον παρουσιάσουν σαν αιμοδιψή σατανιστη και απάνθρωπο εγκληματία που θελει να υποτάξει την ανθρωπότητα .
    Μέγα λάθος οι μαζικές απελάσεις Ιουδαίων στην Αμερική, οπου πηγαν και του κηρυξαν πολεμο το ’33…. ολα τα σχετικά ντοκουμέντα ειναι διαθέσιμα. Επικυρωμένα υπογεγραμμένα και με ολες τις σφραγίδες τους.

Comments are closed.